Loslopend wild op Eén met vijfde seizoen | tal van nieuwe namen in cast

Loslopend wild is vanaf vanavond – dinsdag 31 augustus – om 21.25 uur terug op Eén. De cast telt tal van nieuwe namen, zoals Joke Emmers, Jennifer Heylen en Erhan Demirci. Ontdek hier meer over de cast van Loslopend wild en de inhoud van seizoen 5.

Loslopend wild

Loslopend wild (seizoen 5) is terug! Bijna tien jaar geleden konden we naar het eerste seizoen kijken en nu staat er een gloednieuw seizoen klaar, waarin opnieuw een Vlaamse cast vol grote namen zich van zijn meest humoristische kant toont. De generaties van de personages zijn, sinds de start van Loslopend wild, mee gegroeid met de kijkers. De kersverse ouders van toen zitten nu opgezadeld met humeurige tieners, en de vijftigers zijn intussen bompa en bomma geworden.

Dagelijks leven overleven

De vrouwen en mannen van allerlei generaties uit Loslopend wild proberen – net als ieder van ons – nog steeds de hectiek van het dagelijkse leven te overleven, en daar loopt het al wel eens fout. Want de wereld wordt steeds complexer en diverser in al zijn facetten, en voor iedereen dus nog uitdagender. We lijden nog meer aan fileleed en gps-irritatie dan ooit, en om aan je tinderdate ontsnappen verzin je maar beter een goede smoes. Het vijfde seizoen van Loslopend wild gaat de nieuwe problemen van alledag aan, met deze nog diversere cast vol nieuw en gevestigd talent.

Sketches als Wit wijntje en Allez Monique

Naast de nieuwe sketches die inspelen op deze moderne tijden, keren ook gesmaakte en herkenbare sketches terug. Denk dan aan ‘Wit wijntje’ en ‘Allez Monique’. Afsluiten doet elke aflevering met een meezinger. Daarbij krijgen de kijkers een blik achter de schermen met bloopers van tijdens de opnames.

Cast Loslopend Wild seizoen 5

Loslopend wild-waarden als Alejandra Theus, Ben Segers, Ini Massez en Lucas Van den Eynde zien we in het nieuwe seizoen samen met nieuwe acteurs en actrices als Joke Emmers, Jennifer Heylen, Rania Gaalul, Alix Konadu, George Adindu, Sofie Uwala Bulckes en komiek Erhan Demirci. Daarnaast kunnen de kijkers rekenen op jong geweld. Denk dan aan acteurs en actrices als Eva Binon, Bünjamin Yuruk, Sachli Gomalizad, Vincent van Sande, Robbert Vervloet en Thomas Van Caneghem. Ook Inge Paulussen, Steve Geerts, Maarten Bosmans, Jeroen Van Dyck en Camilia Blereau zijn erbij. Katelijne Verbeke en nieuwkomer Els Olaerts vertolken vol overgave Bomma Glitter en Bomma Cherry. En Reinhilde Decleir krijgt er naast Dirk Van Dijck een bompa bij: Jaak Van Assche.

Acteurs en actrices Loslopend Wild

Ben je benieuwd waar je de acteurs en actrices van Loslopend Wild van kent? We zetten het voor je op een rijtje. Op VlaamsKijken hebben we namelijk over tal van hen (recent) nog geschreven.

 • Alejandra Theus ken je natuurlijk als hoofdrolspeelster Anna uit Zie Mij Graag. Maar je zag haar ook in De Dag, Soof, Tom & Harry en niet te vergeten Flikken Maastricht. Ze was als verpleegster te zien in de mini-serie 22/3 Wij waren daar.
 • Ben Segers is op dit moment in Nederland te zien in de – in Vlaanderen nooit uitgezonden – reeks Grensoverschrijdend. Dit najaar zie je hem in een heel andere rol dan we van hem gewend zijn; hij speelt Anthony in Dealer. Op VlaamsKijken hebben we al veel over Ben Segers geschreven; ik zie hem graag acteren.
 • Ini Massez was net als Alejandra Theus te zien in Zie Mij Graag. Daarnaast speelde ze Viv in Familie. Dit najaar kruipt ze in de huid van Pascale in de film Red Sandra. Verder kun je haar kennen van Buck en Altijd Prijs.
 • Lucas Van den Eynde was alleen in 2021 al in verschillende producties te zien, zoals Lisa (Mark Albrechts), Phil Frisco in Glad IJs, Deja Vu, Leef en Black-out. Een man met vele gezichten, die ik leerde kennen dankzij de serie Aspe. Maar ook één van zijn laatste series – GR5 – is absoluut het kijken waard.
 • Joke Emmers is volgend jaar te zien in de nieuwe VTM-serie Billie vs Benjamin. Ze speelde daarnaast een geweldige hoofdrol in Leef. Al blijven mijn favorieten toch haar rol van Wendy in Callboys en die van Ines in Beau Séjour (het eerste seizoen).
 • Jennifer Heylen speelt Kitty in Glad ijs. Daarnaast zien we haar in nieuwe projecten, zoals Dealer, F*** you verry, verry much, H4Z4RD. Je zag Jennifer Heylen eerder in Bathroom Stories en Instafamous.
 • Rania Gaalul kun je kennen als Ines uit De Buurtpolitie, onder andere in de film De Grote Geldroof. Ze was verder te zien als Thalia in Deadline 25/5.
 • Alix Konadu was eerder te zien als Maaika in Binti.
 • George Adindu zag je recent als Tim in F*** you very, very much en hij had eveneens een rol in de mini-serie Shaq.
 • Sofie Uwala Bulckes was als Lore Peeters te zien in jongerenserie 4Ever (Ketnet).
 • Erhan Demirci was recent op tv te zien met zijn show Wa Make? De jongere kijkers zagen hem als Arun – de vader van Gamil en Noortje – in 4eVeR van Ketnet. In eerste instantie heeft hij altijd opgetreden met het comedycollectief Hakims of Comedy. Daarnaast heeft hij drie seizoenen lang het voorprogramma van Han solo bedankt gespeeld.
 • Eva Binon was mama Katrien in Zie Mij Graag, maar je zag haar ook als Alix in Spitsbroers en niet te vergeten als Saskia Van Deun in Patrouille Linkeroever. Verder zag je haar ook recent in 22/3 Wij Waren daar en Influencers.
 • Bünyamin Yuruk kun je kennen als Dante De Smidt uit de jeugdserie Campus 12. Verder speelde hij Wolf in Buck.
 • Sachli Gomalizad speelde recent Neda in de lockdown-film Claude M. Maar je kunt haar ook kennen van De Bunker, Layla M en Vlucht HS13.
 • Vincent van Sande ken je van Glad ijs, waarin hij de rol van ontvoerder Frankie speelt. Je zag ‘m eerder al op Streamz in de rol van Youri in Mijn Slechtste Beste Vriendin. Daarnaast kun je hem kennen uit Wij en de serie Gevoel voor Tumor. Hij werkt op dit moment ook aan de tv-serie Twee Zomers van Tom Lenaerts.
 • Robbert Vervloet zag je recent in Deja-Vu. Bij jonge kijkers is hij bekend als Buck in de gelijknamige Ketnet-serie. Daarnaast was hij ook te zien in Gevoel voor Tumor.
 • Thomas Van Caeneghem ken je als Lars uit telenovelle Lisa. Eerder was hij ook te zien in Campus 12 en Gevoel voor Tumor.
 • Inge Paulussen heeft op mij ontzettend veel indruk gemaakt in Clan. Ze speelt één van de hoofdrollen in de Ketnet-serie Hoodie. Daarnaast is het ook wachten op Een Goed Jaar en De bende van Jan de Lichte. Net als Vincent van Sande zal ze te zien zijn in Twee Zomers.
 • Steve Geerts maakt indruk in Mijn Sechtste Beste Vriendin. Daarnaast zag je hem in de hoofdrol in films als Allemaal Familie en De Collega’s 2.0. Het is daarnaast wachten op Chantal en Bittersweet Sixteen, waarin hij beide ook te zien zal zijn.
 • Maarten Bosmans ken je bijvoorbeeld als Bruno uit Flikken Gent, maar hij speelde ook in Spoed en De Rodenburgs.
 • Jeroen Van Dyck is bij het jonge publiek natuurlijk bekend als de vader van Caro in #likeme. Recent speelde hij Tony Bertels in Familie. Maar je zag hem ook in De Vijfhoek en als hoofdrolspeler David in de gelijknamige telenovelle Hij debuteerde in Het eiland als Frederik Van Rooy.
 • Camilia Blereau zal – net als Jennifer Heylen – te zien zijn in H4Z4RD. Ze speelt al jarenlang in tal van Vlaamse series en films.
 • Katelijne Verbeke zag je recent nog in het tweede seizoen van Beau Séjour. Maar je kunt haar ook kennen uit Het goddelijke monsterCordon (voor de Nederlandse volgers: op Videoland), 13 GebodenEigen Kweek en The Best of Dorien B. 
 • Els Olaerts zag je recent in Bastaard en in de tv-herhaling van De hel van Tanger. Ik vond dat ze in #hetisingewikkeld een leuke rol speelde; in Gent-West zet ze dan weer helemaal een ander type neer. Net als Jennifer Heylen en George Adindu zag je haar eerder in F*** you very, very much (als de moeder van An).
 • Reinhilde Decleir zag je recent nog op tv in de herhaling van Chaussee d’Amour. Ze zal te zien zijn in de nieuwe Netflix-serie Grond. Andere aanraders waarin actrice Reinhilde Decleir een (hoofd)rol speelt, zijn wat mij betreft: De RondeFrits & Franky en Marsman.
 • Dirk Van Dijck is op dit moment op Eén te zien in de nieuwe, spannende serie Onder vuur. Je zag hem recent in het vijfde (en laatste) seizoen van De zonen van Van As. Het Eiland en Eigen Kweek blijven natuurlijk ware klassiekers, waarin Dirk Van Dijck ook een hoofdrol heeft. Maar zijn gaafste rol vond ik toch die in 13 geboden.
 • Jaak Van Assche is op dit moment te zien in de docu-serie Voor altijd Kampioen. Recent was hij niet alleen op tv in de Kampioenen-films, maar je zag hem ook in ‘oudjes’ als Dief, Ad Fundum en She Good Fighter.

Makers

Loslopend wild is een concept van Charlotte Vanhecke, die ook de regie doet. Van haar hand kunnen de Nederlandse kijkers op maandagavond ook kijken naar het Vlaamse Grensoverschrijdend. Tweede regisseur is Jevon Lambrechts. Het scenario werd geschreven door Anke Brouwers, Nele Meirhaeghe, Els Vermuyten en Elisabeth Lucie Baeten. Productie Riet de Prins.

Foto: VRT.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 augustus 2021 /