Ini Massez speelt Viv in Familie

Ini Massez speelt vanaf morgen, woensdag 26 oktober, het kleurrijke personage Viv in Familie. Ze komt als een wervelwind de serie binnengewaaid. Viv Neysken is de vrolijke en optimistische vriendin van Linda (Hilde Van Wesepoel) uit het zangkoor. Een kleurrijke vrouw die altijd klaarstaat voor de mensen die ze graag ziet. Viv stapt het café van Jan (Jef De Smedt) binnen en weet iedereen meteen te charmeren. Wanneer ze hoort dat Benny (Roel Vanderstukken) en Patrick (Ludo Hellinx) een poetshulp zoeken, biedt ze haar hulp aan.

Met Ini Massez krijgt Familie er een topactrice bij. Ze vertolkte de hoofdrollen in Altijd Prijs en Loslopend Wild en was als kapster Cindy te zien in de telenovelle Ella. Verder speelde Ini onder andere mee in de Team Spirit-films, Flikken, Code 37, Rang 1, Quiz Me Quick en Danni Lowinski. Ze is ook al jaren actief in de theaterwereld.

Zelf vertelt Ini Massez het volgende over haar rol: “Mijn personage Viv is een energieke, positieve en vrij flamboyante dame die na haar scheiding en een hoop miserie een nieuwe start wil nemen. Doordat ze zo spontaan en ondernemend is, wordt ze al vrij snel door iedereen graag gezien. Ze zal heel wat levens op z’n kop zetten en voor een frisse wind zorgen. Ook op romantisch vlak…”

Over haar ervaring op de set, vertelt Ini Massez ook meer. “Ik ben net als Viv met open armen ontvangen op de set. Bij Familie is het een traditie dat nieuwe acteurs een peter of meter toegewezen krijgen die hen de eerste dagen wat op weg helpt. Wel, op mijn eerste draaidag stond Roel Vanderstukken, Benny in Familie, mij met open armen op te wachten mét een kratje Gust. Een betere start kan je je toch niet wensen?”, besluit Ini Massez lachend.

Familie is dagelijks om 20.00 uur te zien op VTM. Ini Massez doet op woensdag 26 oktober haar intrede.

In onderstaande serie vond ik Ini écht geniaal!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

25 oktober 2016 /