Alejandra Theus in Soof seizoen 2

Alejandra Theus – die je onder andere kent van haar hoofdrol in Zie Mij Graag – is nu ook in Nederland op tv te zien. De Vlaams actrice speelt de rol van de vriendin van Soofs vader, die dit seizoen voor het eerst opduikt.

Ik kijk graag naar het natuurlijke spel van Alejandra Theus in de serie Zie Mij Graag en moest dan ook eventjes goed kijken om te zien of deze temperamentvolle dame inderdaad was wie ik dacht. Ze spreekt namelijk vloeiend Spaans en van haar Vlaamse tongval is helemaal niets te horen. Hoe dat kan? Alejandra Theus is Vlaams-Colombiaans.

En de link met Nederland? Alejandra Theus is in 2008 afgestudeerd aan de Toneelacademie in Maastricht. Ze bouwde daarna haar toneelcarrière uit in Nederland en België. Naast Zie Mij Graag kun je haar kennen uit De ronde, Code 37, Loslopend Wild, Amateurs en Tom en Harry.

Over Soof – seizoen 2
Soof en Kasper proberen elkaar los te laten zoals exen horen te doen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Terwijl Kasper het leven met een pasgeboren baby opnieuw uitvindt met Josine, wordt Soof verrast door een bijzondere man die op de stoep staat en waar niemand omheen kan. De tweeling pendelt tussen de huizen van hun ouders en zijn heftig aan het puberen, terwijl dochter Sacha voor een paar maanden naar Amerika vertrekt. Intussen houdt Joy de KookSoof draaiende en zijn Hansje en Gerrit druk met de voorbereidingen voor de bruiloft.

Bovenop dit alles krijgt Soof ook nog eens haar eigen TV kookprogramma met de hulp van Jim. Hoe houdt de chaotische en nuchtere Soof zich staande in de glitter en glamourwereld van de TV?

Naast de bekende gezichten zijn er ook nieuwe personages. Robert de Hoog speelt Victor, de producent en regisseur van Soofs nieuwe tv-kookprogramma en haar nieuwe love interest. Bert Luppes is te zien als Eddie, de vader van Soof en dus ex van Hansje die de boel op stelten zet. Het nieuwe buurmeisje dat de harten van de tweeling sneller doet kloppen wordt gespeeld door Bente Fokkens.

Alle acht de afleveringen van Soof seizoen 2 zijn nu te zien op Videoland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 december 2018 /