TV-première De Collega’s 2.0

De Collega’s 2.0 gaat vanavond om 20.40 uur in tv- première op VTM. Hierin zie je naast Steve Geerts, Veerle Dobbelaere en Ben Segers, ook de pas overleden Johny Voners. Geen tijd om vanavond te kijken? Aansluitend is-ie ook via VTM GO te zien.

Verhaal De Collega’s 2.0

In De Collega’s 2.0 – een film van Jan Verheyen –  krijgen de collega’s een nieuw diensthoofd, die een frisse wind door de groep wil laten waaien. Het is tijd om het groepsgevoel aan te wakkeren. Tijd dus om op teambuilding-weekend te gaan.

Cast De Collega’s 2.0

Steve Geerts speelt de rol van het nieuwe diensthoofd Alexander. Ben Segers – fervent verzamelaar van de oorspronkelijke Collega’s-reeks – neemt de rol van Freek Van Praet op zich (dit was het personage van Jean De Pesser in de originele serie). Veerle Dobbelaere is de directrice. Ikram Aoulad haar directiesecretaresse.

Eva van der Gucht, Tatyana Beloy, Mathijs F. Scheepers, Mathias Vergels, Jurgen Delnaet en Loes Swaenenpoel zijn de verschillende dossierbeheerders. Steph Goossens is de logistieke medewerker van het bedrijf.

Oorspronkelijke cast

De tv-serie De Collega’s was eind jaren zeventig, begin jaren tachtig op tv te zien. In totaal zijn er 37 afleveringen gemaakt, verdeeld over drie seizoenen. Veel van de oorspronkelijke collega’s zijn ook in deze nieuwe film te zien. Acteurs Bob Van Der Veken, René Verreth, Nellie Rosiers, Jaak Van Assche, Tuur De Weert, Agnes De Nul, Nora Tilley en Johny Voners zijn alvast van de partij.

Makers

Sam Fierens en Mathias Pagineer hebben het scenario geschreven van deze komische film. Jan Verheyen verzorgde de regie.

Foto: VTM.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (zodat je ook tv over de grens kunt kijken), Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

8 mei 2020 /