Tweede seizoen Mijn Slechtste Beste Vriendin (MSBV)

Tweede seizoen voor Mijn Slechtste Beste Vriendin! De reeks is vanaf vandaag – maandag 25 oktober – te kijken op Streamz. De afleveringen komen laten ook op Play4.

Tweede seizoen Mijn Slechtste Beste Vriendin

Dat er een tweede seizoen komt voor Mijn Slechtste Beste Vriendin vind ik persoonlijk echt geweldig nieuws! Wat heb ik genoten van deze serie. Ik heb seizoen 1 echt gebingewatcht. Ik heb zo genoten van Maaike Cafmeyer, Kim Hertogs, Charlotte-Anne Bongaerts, Ella-June Henrard, Clara Cleymans en Eva Van der Gucht die in deze serie de hoofdrol spelen.

Cast

De cast voor seizoen 2 van Mijn Slechtste Beste Vriendin is grotendeels hetzelfde gebleven. Wel zijn er nieuwe namen, denk aan Jennifer Heylen, Ella Leyers, Isabelle Vanhecke en Titus Devoogdt. Je leest er alles over in mijn uitgebreide artikel over de cast van Mijn Slechtste Beste Vriendin.

MSBV Seizoen 2

In het nieuwe seizoen worden de vriendschappen weer danig op de proef gesteld. Bedrog uit het eerste seizoen komt aan het licht en nieuwe romances ontwikkelen zich op de werkvloer. Houdt de vriendschap stand? Eén ding is zeker: in het tweede seizoen van MIjn Slechtste Beste Vriendin nog meer intriges, meer edgyness, meer kitsch en vooral… méér wijn. En misschien duikt de echte David Hasselhoff dit seizoen wel op? Josje zal alvast wel aandraven, al is het niet die van K3.

Ilse Beyers

Het tweede seizoen van Mijn Slechtste Beste Vriendin, is eveneens geschreven door Dag Allemaal ex-hoofdredactrice Ilse Beyers. De serie is namelijk gebaseerd op haar gelijknamige boek.

Verhaal MSBV

Ken je de serie Mijn Slechtste Beste Vriendin (MSBV) niet; hier meer over het verhaal. We duiken achter de schermen van het upscale reclamebureau Callier & Starck’ waar we de intriges volgen van artiestenmanager Sally (Eva Van der Gucht), receptioniste  Michelle (Maaike Cafmeyer), account-manager Zita (Kim Hertogs), soap- actrice Molly (Ella-June Henrard), barvrouw Nikki (Clara Cleymans) en ‘De Zwaan’ Helena (Charlotte-Anne Bongaerts) terwijl professionele en persoonlijke uitdagingen de kop opsteken. Het zijn daarnaast ook vriendinnen. Ze delen niet enkel dezelfde werkvloer en een goed glas wijn, maar ook goed bewaarde geheimen. Om ze vervolgens door te vertellen aan de rest van hun collega’s…

Foto: Lecter Media

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

29 april 2021 /