She Good Fighter (Marc Punt) | in cast Dagmar Liekens en Sophie Winters

De film She Good Fighter van Marc Punt wordt vanavond – zondag 18 juli – om 21.05 uur uitgezonden bij VTM. Met in de hoofdrollen Dagmar Liekens en Sophie Winters, maar daarnast ook Tom Van Landuyt, Gaston Berghmans en Stany Crets.

Verhaal She Good Fighter

Universiteitsstudente Sandra Van Rompaey (Dagmar Liekens) wordt beschuldigd van de diefstal van waardevolle kunstvoorwerpen. Voor iedereen die betrokken is bij het onderzoek is het een uitgemaakte zaak: Sandra is schuldig. Maar Sandra houdt haar onschuld bij hoog en bij laag vol en slaagt erin te ontsnappen. Samen met haar beste vriendin Sabine Bracke (Sophie Winters) en een bevriend advocaat (Dennis Davids, gespeeld door Tom Van Landuyt) gaat ze op zoek naar de echte dader. De politie kan haar pas na een duizelingwekkende achtervolging weer oppakken. Sandra wordt opgesloten in een vrouwengevangenis.

Cast She Good Fighter

In de cast van She Good Fighter ontdekken we tal van bekende namen. De hoofdrollen worden gespeeld door Dagmar Liekens, Sophie Winters, Tom Van Landuyt, Gaston Berghmans en Stany Crets. Maar verder zien we bijvoorbeeld ook Frank Aendenboom, Axel Daeseleire, Jappe Claes, Herbert Flack, Chris Lomme, Marilou Mermans, Stefan Perceval en Jaak Van Assche.

Dagmar Liekens

Dagmar Liekens was eerder in Koko Flanel te zien, maar She Good Fighter is haar enige grote rol. Verder presenteerde ze Fort Boyard en Beestig. Ze was daarnaast regelmatig te zien in het tv-programa Het swingpaleis.

Sophie Winters

Een debutante in de cast van She Good Fighter; en dan meteen in de hoofdrol: dat gold voor Sophie Winters. Je zag haar later nog in Veel geluk, professor! En in de Nederlandse film Snowfever.

Tom Van Landuyt

Over Tom Van Landuyt hebben we de afgelopen weken al regelmatig geschreven. Je kunt hem bijvoorbeeld kennen van Team Spirit, waar VTM inmiddels de film van heeft uitgezonden. Afgelopen vrijdag zijn ze gestart met het opnieuw uitzenden van Team Spirit de Serie. Nieuwsgierig naar wat we nog meer schreven over Tom Van Landuyt; klik op zijn naam.

Gaston Berghmans

Helaas is Gaston Berghmans in 2006 overleden; hij maakte vooral furore samen met Leo Martin als het duo Gaston en Leo. Maar hij heeft ook veel geacteerd. Zo zag je hem in de film Dief!, maar ook in Zware jongens en tal van andere series, films en shows.

Stany Crets

En tot slot Stany Crets, die de laatste tijd vooral actief is als regisseur en acteur in het theater. Zo kun je nu eindelijk gaan kijken naar zijn musical Mamma Mia! Maar deze acteur heeft zelf ook geweldige rollen gespeeld, zoals in Sprakeloos en Groenten uit Balen. En ik heb erg genoten van hem in Amateurs. Maar je kunt hem ook kennen uit deze producties.

Marc Punt

She Good Fighter – ui 1995 – is de debuutfilm van Marc Punt. Met Ad Fundum debuteerde hij als schrijver, maar She Good Fighter is de eerste film die Marc Punt zowel heeft geschreven als geregisseerd. Vorige week kon je daarnaast genieten van de film Dief! Maar je kent hem natuurlijk ook van Frits & Franky, Bowling Balls en Pippa. En laten we niet vergeten de series Matroesjka’s en Fair Trade. Van de Streamz en VTM-serie Fair Trade is inmiddels een tweede seizoen aangekondigd.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 juli 2021 /