Match op VRT NU met in cast o.a. Rob Van Impe (Average Rob)

Rob Van Impe, die je ook wel beter kent als Average Rob, speelt de hoofdrol in de nieuwe VRT NU-serie Match. Dit is een grappige serie, waarin Clara Cleymans en Nico Sturm twee sportverslaggevers spelen, die het leven van hoofdrolspeler Stan becommentariëren. Met verder in de cast van Match Sinay Bavurhe en tal van bekende koppen in gastrollen.

VRT NU-serie Match

Stan Hermans (acteerdebuut van Rob Van Impe, beter bekend als Youtuber Average Rob) is een twintiger, met twintiger-problemen. Zijn lief gooide hem buiten en hij kan weer van voren af aan beginnen. Stan blijft echter niet bij de pakken zitten. Hij zal een nieuwe vriendin vinden en een succes maken van zijn leven. Helaas raakt hij constant verzeild in situaties die hem een idioot doen lijken.

Sportverslaggevers

Match is een absurde, humoristische reeks met een twist: Stan wordt namelijk gevolgd door twee sportverslaggevers (vertolkt door Clara Cleymans en Nico Sturm) die elk aspect van zijn leven voorzien van commentaar. Hij kan hen niet zien of horen, maar ze bespreken vurig Stans tactiek, prestaties en fouten bij elke nieuwe uitdaging in zijn leven. Ze zijn tegelijkertijd zijn grootste supporters en grootste critici.

Acteerdebuut Average Rob

In tien afleveringen volgen we Stan, samen met de commentatoren, op zijn kronkelige pad naar geluk. Wordt het winst of blijft hij bengelen aan de onderkant van het klassement? Voor Youtuber Rob Van Impe (Average Rob) is Match zijn acteerdebuut. Althans, op tv, want in zijn filmpjes op social media zien we natuurlijk ook hoe hij verschillende typetjes kan neerzetten.

Rob Van Impe

“Acteren is altijd een kinderdroom van mij geweest. Toen ik te horen kreeg dat ik de hoofdrol mocht spelen, was ik mega enthousiast! Ik kon het niet echt geloven. Na 25 lange draaidagen, een naaktscène en een tweetal sekscènes, moet ik zeggen dat mijn eerste ervaring op set al behoorlijk heftig was (lacht). Het was ook een eer om te mogen samenwerken met grote namen zoals Clara Cleymans en Nico Sturm. Ik heb me rot geamuseerd met iedereen”, aldus Rob Van Impe.

Cast Match

We zien Rob Van Impe aan de zijde van jong acteertalent Sinay Bavurhe. Gevestigde waarden Nico Sturm en Clara Cleymans nemen de andere hoofdrollen voor hun rekening. In Match herken je in enkele gastrollen nog verschillende bekende koppen, zoals Bartel Van Riet, Hakim Chatar, Charlotte Anne Bongaerts en Nathan Bouts.

Rob Van Impe

Rob Van Impe, beter bekend als Average Rob, is een Vlaamse acteur, comedian, youtuber en radiopresentator. Hij werkt sinds 2016 voor het Belgische magazine Humo en presenteerde het radioprogramma BOITLYFE op jongerenzender StuBru. Momenteel focust Rob zich vooral op het maken van wekelijkse Youtubevideo’s, waarin hij extreme sporten combineert met humor. Sinds kort is hij ook Belgisch kampioen stokpaardrijden. Op IMDB zie ik dat hij ook te zien is in de film Cool Abdoul en als easy boy in de derde aflevering van Grond.

Sinay Bavurhe

Sinay Bavurhe is een Belgische singer-songwriter en actrice. Ze was in 2020 te zien in onder andere de webserie wtFOCK en schitterde in de musicalfilm Annette, die dit jaar in Cannes in première ging. Ook dit jaar nam Sinay deel aan The voice van Vlaanderen, ze schopte het daar tot in de eerste liveshow. Sinay rond momenteel haar master Drama af.

Clara Cleymans

Clara Cleymans is gekend van onder andere de Eén-reeksen We moeten eens praten, De Ridder, Quiz me quick en van Tegen de sterren op. Recent zag je haar op Streamz in Mijn Slechtste Beste Vriendin en Déjà-Vu. Ze was daarnaast in verschillende films te zien, waaronder Groenten uit Balen. Clara is ook actief in het theater, ze toert met de producties Figaro en Onze wederzijdse vriend (van Charles Dickens) in België en Frankrijk. Op dit moment speelt ze de Joodse Sarah in de langlopende succesmusical 40-45.

Nico Sturm

Nico Sturm is gekend van reeksen als De smaak van de Keyser, Van vlees en bloed, Wat Als?, Glad ijs en films als My queen Karo, Het varken van Madonna, Sinterklaas en Koning Kabberdas, en Niet schieten. Mijn favoriete series met Nico Sturm zijn Gina en Chantal en Patrouille Linkeroever. Nico presenteerde daarnaast op Ketnet onder andere Sturmtroopers. Hij is ook erg actief in het theater, zowel in binnen- als buitenland.

‘Wedstrijden’ uit tv-serie Match

Nieuwsgierig naar de wedstrijden waar Stan voor komt te staan? We zetten de inhoud van alle afleveringen op een rijtje.

  1. Win haar terug – Stan gaat de laatste spullen ophalen die hij heeft achtergelaten bij zijn ex. De laatste keer dat ze elkaar zagen was allesbehalve aangenaam, maar Stan heeft er deze keer goede hoop op. Zal hij een tweede kans uit de brand kunnen slepen?
  2. Brand het kot niet af – Stan is single. Alweer. Hij komt thuis na een miserabel, dronken nachtje uit. Zijn nachtelijke honger wil hij nog even stillen met een diepvriespizza. Maar de vraag is of hij die krijgt opgewarmd zonder in slaap te vallen en het appartement af te branden.
  3. Grijp de wijn – Stan heeft een feestje met oude studiegenoten. Maar dat blijkt een etentje met enkel koppels te zijn. Stan is de enige single. Slaagt hij erin om de fles wijn die hij meebracht weer mee te nemen en naar een echt feestje te raken, zonder dat iemand het doorheeft?
  4. Weet hoe ze heet – Stan heeft een zware kater, maar naast hem ligt het mooiste meisje dat hij ooit heeft gezien. Dit kan de beste dag in lange tijd worden. Maar wat was haar naam ook alweer?
  5. Verberg je stinkvoeten – Stan gaat mee een mogelijk nieuw appartement bekijken voor Eva. Het enige probleem: Hij heeft geen propere kousen kunnen aantrekken en blijkbaar moeten de schoenen uit voor het bezoek. Zal hij zijn stinkende voeten geheim kunnen houden?
  6. Seks met Eva – Stan maakt zich klaar voor zijn grootmoeders begrafenis, wanneer Eva voor de deur staat. Ze hebben elkaar enkele dagen niet gezien, dus Stan wil niets liever dan de liefde met haar bedrijven. Maar is hij een complete klootzak als hij haar probeert te verleiden, net voor de begrafenis?
  7. Perfecte schoonbroer – Stan ontmoet Eva’s zus voor de allereerste keer op café. Eva is te laat, waardoor Stan alleen met de zus moet wachten. Hij merkt een stukje rucola tussen de tanden van Eva’s zus. Moet hij haar erop wijzen?
  8. Het spel staat op het spel – Stan en Eva zijn op kampeerweekend met Eva’s vrienden. De sfeer is goed en de vrienden besluiten te skinnydippen. Stan wil niet preuts overkomen, maar aan de andere kant is hij nu ook niet bepaald trots op de grootte van zijn penis. En al zeker niet in het koude water. Zal hij de koelte kunnen bewaren zonder iets te moeten tonen van zijn kleine vriend?
  9. Nummer 2 – Stan ontmoet Eva’s ouders bij hun thuis. Na koffie en gebak, moet Stan nodig naar het toilet. Het enige probleem: Dat toilet is maar een deur verwijderd van waar de rest zit en Stan voelt de druk stijgen. Zal het hem lukken om zichzelf te verlossen zonder dat iedereen hem hoort?
  10. Negeer de ex – Stan en Eva plannen een romantische vakantie in een koffiebar. Helaas zit Stans ex-vriendin enkele tafeltjes verder. Zal hij de focus op Eva en de vakantie kunnen bewaren of zal zijn ex roet in het eten gooien?

Sputnik Media

Match is de jongste webreeks van Sputnik Media, gekend van digital-first reeksen als wtFOCKBathroom StoriesPanna en Meisjes. Pietje Horsten (W817, Loslopend wild) verzorgt de regie.

Foto: VRT NU

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 december 2021 /