Alix Konadu in cast Familie | Ze speelt personage Kato Vermeersch

Alix Konadu is nieuw in de cast van Familie; ze speelt vanaf woensdag 13 oktober de rol van personage Kato Vermeersch. Deze actrice was eerder te zien in De Regel van 3S, Loslopend Wild en verschillende theaterproducties. Ontdek hier alles over Alix Konadu en haar personage Kato Vermeersch in Familie.

Liefde in Familie

De liefde, ze viert momenteel hoogtij in Familie. Louise (Charlotte Sieben) kan immers niet verbergen dat ze een serieuze boon heeft voor Raven (Aaron Blommaert). De kijkers hopen dan ook dat de vonk tussen de twee snel zal overslaan. Op woensdag 13 oktober hebben Louise en Raven een nieuwe date in de Jan & Alleman en daar lijken ze eindelijk open kaart te spelen over hun gevoelens. Tot Louises vriendin Kato Vermeersch – gespeeld door Alix Konadu – het café komt binnenwaaien.

Kato Vermeersch

Kato Vermeersch (Alix Konadu) is een vrolijke, opgewekte jonge vrouw die vrij en onafhankelijk door het leven gaat. Ze wil vooral genieten en rolt graag van het ene avontuur in het andere. Dat is niet naar de zin van haar ouders, tegen wie ze zich alsmaar vaker afzet. Louise leerde Kato kennen op haar wereldreis (waar je meer over lees in het boek Dwaalspoor) en de twee werden beste vriendinnen en soulmates. Nu het academiejaar is gestart, duikt Kato opnieuw op in haar leven. In de Jan & Alleman raakt ze meteen geïntrigeerd door de mysterieuze Raven…

Alix Konadu

Alix Konadu is een 29-jarige Brusselse actrice, die je eerder zag in De Regel van 3S, Binti, Loslopend Wild en verschillende theaterproducties. Hoe Alix Konadu het vindt om nu bij de cast van Familie te horen? De actrice vertelt: “Op mijn eerste draaidag eind juni was ik een beetje overweldigd door de vele personages en complexe verhaallijnen. Yanni Bourguignon is mijn peter op de set en heeft me bij elke stap begeleid. Hij was er bij mijn kennismakingsgesprek, kwam naar de set voor mijn eerste draaidag en ook vandaag kan ik nog steeds voor alles bij hem terecht. Ondertussen heb ik mijn draai helemaal gevonden en vind ik het enorm tof om in de huid van Kato te mogen kruipen. Mijn personage zal zeker op amoureus vlak nog voor heel wat boeiende wendingen zorgen!”

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 oktober 2021 /