Switch met Fien Germijns en deelnemers voor goede doel

Fien Germijns is ook in de paasvakantie 2024 weer op tv met Switch. Vanaf maandag 11 april kun je iedere weekdag rond 19.35 uur op VRT1 en VRT MAX kijken naar de spelshow. In het voorjaar Switch ontvangt Fien Germijns weer tal van bekende deelnemers, die strijden voor het goede doel. We zetten ze op een rijtje, evenals de deelnemers van afgelopen winter.

Fien Germijns ging afgelopen week nog uit de kleren voor het goede doel…

Switch paasvakantie 2024

Zowel presentatrice Fien Germijns als haar Switch-studio blinken als nooit tevoren voor de quiz zonder punten, maar wel mét bekende Vlamingen. In de paasvakantie komen er weer tal van bekende Vlamingen langs om met haar te Switchen. In de week nemen vijf bekende koppen het tegen elkaar op. Wie op het einde van de aflevering op nummer één staat, speelt de finale en kan 1.000 euro winnen voor het goede doel. 

Deelnemers Switch Pasen

Over Switch met Pasen is niet zo heel veel bekend. We kunnen bij Fien Germijns op haar Instagram in ieder geval een berichtje vinden. Daarin zien we dat we in de eerste week een hoop leuke (en bekende gezichten zien). Namelijk Amelie Albrecht, Isabelle Van Hecke, Lukas Lelie, Wim Lybaert en Awa Ndiaye.

Kandidaten tweede week

Nieuwsgierig naar de kandidaten die we in de tweede week na Pasen in Switch zien? Ook die zetten we natuurlijk op een rijtje. Dat zijn deze week Elisabeth Lucie Baeten, Janne Desmet, Jelle De Beule, Gert Verheyen en Nidal Van Rijn.

  • Elisabeth Lucie Baeten heeft vooral ervaring achter de schermen als scenarist. Zo schreef ze mee aan Loslopend Wild, maar ook aan Match en seizoen 2 van Nonkels. Daarnaast is ze schrijfster. Ze publiceerde o.a. En ze leefden nog*… Op tv speelde ze de hoofdrol in de serie De Laatste Dag (net als Awa Ndiaye). En we kennen haar natuurlijk van Politiek Pr en Showbizz PR op de socials…
  • Janne Desmet zag je recent in series als Exen en De Club. Zij is wat mij betreft toch wel één van de actrices van dit moment. Zo kon je van haar genieten in Beau Séjour 2Deja VuDe Familie Claus en Albatros. Al blijft haar rol in Studio Tarara één van mijn favorieten. Maar je kent haar ook van recente films als J’aime la vie, Skunk, Holy Rosita en de serie Hawa & Adam.
  • Jelle De Beule is op dit moment te zien in Nonkels 2. Maar je zag hem bijvoorbeeld ook in Dansaertvlamingen, Liefdestips aan Mezelf en niet te vergeten Neveneffecten.
  • Gert Verheyen is inmiddels voetbalanalist. Tijdens zijn carrière als voetballer speelde hij voor Lierse SK, RSC Anderlecht en Club Brugge. Daarnaast speelde hij vijftig interlands voor de Rode Duivels. Je zag hem ook in Over de Oceaan 2.
  • Nidal van Rijn kun je kennen uit Ketnet-programma’s Wannabe’s en Schijtluizen. Hij speelde daarnaast de rol van Max in de film Bittersweet Sixteen. Daarnaast zie je hem als Cem in 2DEZIT.

Deelnemers Switch goede doel winter

Tijdens De Warmste Week nemen Gloria Monserez, Manu Vanacker, Sven De Leijer, Maïmouna Badjie en Hakim Chatar het tegen elkaar op. Tijdens de eerste week van de kerstvakantie is het de beurt aan Joris Brys, Otto-Jan Ham, Niels Destadsbader, Nona ’t Jolle en Eva Kamanda, zij spelen voor een zelfgekozen goed doel. Net als Eva De Roo, Elodie Gabias, Lou Miller, Tine Embrechts en Bart Cannaerts in de laatste week van de kerstvakantie.

Deelnemers ken je van…

Waar je al die Switch deelnemers voor het goede doel van kent? Ik zet ze voor je op een rijtje, waardoor je meteen volop kijkinspiratie op doet voor deze kerstvakantie.

Blijf ons voor alle nieuwe programma’s natuurlijk volgen via onderstaande social media. We plaatsen dagelijks berichtjes over wat er zoal op tv is.

Quiz terugkijken

Wil je deze quiz nu terugkijken, dan kan dit bij VRT MAX. Wil je dit vanuit het buitenland doen, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België kunt zetten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 april 2024 /