Alles over talkshow Jan Jaap op Zondag, gasten én nieuwsteam

Jap Jaap op Zondag is de nieuwe latenight talkshow van Jan Jaap van der Wal op Play4. Iedere zondagavond kun je vanaf vandaag – zondag 15 januari 2023 – om 21.55 uur kijken naar deze nieuwe latenighttalkshow, waarbij een satirische monoloog, scherp nieuwsteam, huisband en tal van gasten niet mogen ontbreken.

Jan Jaap op Zondag

Op zondag 15 januari geeft Jan Jaap van der Wal het startschot voor zijn nieuwe latenighttalkshow Jan Jaap op Zondag. Daarin brengt de succesvolle comedian een satirische terugblik op de afgelopen nieuwsweek. Dat doet hij door middel van een satirische monoloog en bijdragen van het scherpe Nieuwsteam: Dena Vahdani, Eva Kamanda en Pedro Elias. Én met muzikale begeleiding van de huisband: Flip Kowlier en de Zondagskinderen. 

Jan Jaap van der Wal

Elke week nodigt Jan Jaap van der Wal een centrale gast uit voor een verfrissend gesprek. Op zijn eigenzinnige manier leert hij samen met de kijker thuis de gast beter kennentijdens de show, naar voorbeeld van de Amerikaanse latenightshows. En dan is er nog een muzikaal hoogtepunt om de week met een positieve noot af te sluiten. Het is niet de eerste show die de Nederlander in Vlaanderen presenteert; we zagen hem natuurlijk lange tijd bij De Ideale Wereld. In Nederland ken je hem van Dit Was Het Nieuws. De presentator is daarnaast bekend als cabaretier. Je kon recent nog kijken naar zijn show III-ième. Hij is getrouwd met de Nederlandse actrice Eva Duijvestein.

Nieuwsteam

Het nieuwsteam van Jan Jaap op Zondag wordt gevormd door Dena Vahdani, Eva Kamanda, Pedro Elias.

  • Dena Vahdani is comédienne; ze heeft Iraanse roots. In 2021 zag je haar in De Slimste Mens ter Wereld op Play4. Ze is verder te horen op de Brusselse radiozender Bruzz.
  • Eva Kamanda zagen we vorig jaar als reporter bij Cinema Canvas 2022. Ze is actrice en presentatrice. Eva Kamanda is geboren in Brussel, de stad waar haar Congolese overgrootvader zich begin twintigste eeuw als nieuwkomer vestigde. Samen met Kristof Bohez schreef ze het boek Een verzwegen leven, over de zoektocht naar het levensverhaal van haar overgrootvader. In 2008 zag je haar als Maya in Thuis. Recent was ze als Valerie te zien in telenovelle Lisa.
  • Pedro Elias is het bekendste gezicht uit het nieuwsteam van Jan Jaap op Zondag. Recent presenteerde hij de persoonlijke documentaire Patiënt Pedro, maar ook de quiz Voordat De Bom Valt en we leerden hem beter kennen in Het Huis 2022. Daarnaast kennen we hem ook van het succesvolle De Container Cup 2022.

Gasten Jan Jaap op Zondag

Senaatsvoorzitter én eerste burger van het land Stephanie D’Hose mag de spits afbijten als eerste gast. En de Nederlandse singer-songwriter Meau zorgt voor een gepaste, muzikale afsluiter van de avond. Kortom, Jan Jaap van der Wal zorgt voor een glimlach voor het slapen op zondagavond, met het besef maandagochtend weer wakker worden in een boeiende wereld.

Jan Jaap op Zondag kijken

Wil je Jan Jaap op Zondag kijken, dan kan dit iedere zondagavond om 21.55 uur (na De Verhulstjes seizoen 4) op Play4. Daarnaast kun je ook kijken op GoPlay. Wil je deze latenighttalkshow van Jan Jaap van der Wal in Nederland kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, zet die op België en surf dan naar de GoPlay-site.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 januari 2023 /