3Hz seizoen 3 met deze cast te kijken op VRT MAX en Ketnet app

3Hz seizoen 3 – de eerste vier afleveringen dan toch – zijn vanaf vandaag te kijken via VRT MAX, op de Ketnet site en in de Ketnet app. Vanaf 5 juli volgt er iedere week een nieuwe spannende aflevering. Op tv kun je dit nieuwe seizoen van 3Hz vanaf september verwachten. De hoofdrollen worden gespeeld door Junes Callaert, Cécile Enthoven, Arthur Hermans en Maja Azila, maar we zien nog veel meer bekende gezichten in de 3HZ cast in seizoen 3. Lees er hier alles over.

3Hz seizoen 3

Waar 3Hz ooit met het verhaal begon dat Felix (Junes Callaert) met zijn vintage walkman naar het verleden kan luisteren, daar gaan we in het derde seizoen van de reeks een andere kant op. In 3Hz seizoen 3 gaan we namelijk naar de toekomst; daar kun je namelijk ook op afstemmen. Felix en zijn vrienden ontdekken dat in 2043 alle inwoners van Roegerhout onteigend zullen worden en hun hele dorp, inclusief de zwemput (waarvoor de opnames zijn gemaakt aan de put van Rauw in Mol), zal verdwijnen. Slagen ze er in de verwoesting van hun dorp te voorkomen?

3Hz cast (seizoen 3)

De cast van 3Hz seizoen 3 telt weer veel bekende gezichten. Natuurlijk zien we  Junes Callaert, Cécile Enthoven, Arthur Hermans en Maja Azila weer in de hoofdrollen. En ook Stan Van Samang – die de vader speelt van Felix – is weer van de partij. Maar in het Instagram-bericht van De Mensen lezen we nog meer bekende namen in de 3Hz cast. Denk aan: Ward Kerremans, Daphne Wellens, Eva van der Gucht, Eva Kamanda, Avarage Rob, Katrien De Ruysscher, Maarten Goffin en Charlotte Ann Bongaerts.

Acteurs en actrices ken je van…

Waar je de 3Hz seizoen 3 cast van kent. We zetten het op ene rijtje.

 • Junes Callaert – Voor 3Hz kruipt Junes Callaert in de huid van Felix. We kennen deze jonge acteur uit Dierendetectives en de Ketnet Musical: Unidamu*.
 • Cécile Enthoven kun je kennen uit De Twaalf* en Tabula Rasa*. In De Twaalf was ze te zien als Lola. In Tabula rasa speelt ze Romy D’Haeze, de dochter van Mie (Veerle Baetens). Op het moment van de opnames van Tabula rasa was Cécile Enthoven pas acht jaar oud.
 • Arthur Hermans debuteerde in het eerste seizoen van 3Hz.
 • Maja Azila debuteerde in het eerste seizoen van 3Hz.
 • Stan Van Samang – We zagen Stan Van Samang in Zie Mij Graag. Stan van Samang vond ik ook top in Vermist en Zuidflank. En hij kan ook nog eens zingen*!
 • Ward Kerremans is één van de Vlaamse acteurs van dit moment. Je kent hem van NoiseGrond (Netflix), Glad IJs (Prime Video/Streamz), Billie vs Benjamin (Streamz – en we hebben goed nieuws: er komt een tweede seizoen aan), maar ook uit ArcadiaBlack out en Vliegende Hollanders. Nederlandse kijkers kunnen hem ook kennen uit series als Smeris en Penoza. Momenteel werkt hij aan de Streamz-serie Alter Ego.
 • Daphne Wellens is ook te zien in de Prime Video / Streamz-serie F*** you very, very much (waar deze week seizoen 2 van uit komt). En je zag haar in Fair Trade en – net als Ward Kerremans – in Noise. Wist je dat Daphne Wellens debuteerde in Spring. Ze was maar liefst 110 afleveringen te zien als Leen Avondts. Daarnaast zag je haar in De Rodenburgs* en later in het Nederlandse Keizersvrouwen.
 • Eva van der Gucht ken je bijvoorbeeld als Sally uit Mijn Slechste Beste Vriendin. Zowel in Nederland als België heeft Eva van der Gucht al tal van mooie rollen gespeeld. Mijn favoriet blijft Connie & Clyde, maar vergeet ook OogappelsDen Elfde van den Elfde en natuurlijk De Dokter Bea Showniet. Eva van der Gucht is ook te zien De Familie Claus. Recent zag je haar in 3HZ en Kerstappels.
 • Eva Kamanda ken je uit Jan Jaap op Zondag. Ze is geboren in Brussel, de stad waar haar Congolese overgrootvader zich begin twintigste eeuw als nieuwkomer vestigde. Samen met Kristof Bohez schreef ze het boek Een verzwegen leven*, over de zoektocht naar het levensverhaal van haar overgrootvader. In 2008 zag je haar als Maya in Thuis. Recent was ze als Valerie te zien in telenovelle Lisa, in Dansaertvlamingen en in Liefdestips aan Mezelf.
 • Average Rob maakte recent een documentaire over Remco Evenepoel, maar je kunt hem ook kennen uit de hilarische reeks Match(VRT MAX). Met daarnaast ook Clara Cleymans en Nico Sturm.
 • Katrien De Ruysscher ken je als Judith uit Thuis, maar wist je dat ze ook in Undercover te zien was als de vrouw van het personage dat Tom Waes speelt? Recent zag je haar nog in de herhaling van Tussen oorlog en leven seizoen 1 en ze maakte het indrukwekkende Niets gaat over.
 • Maarten Goffin ken je bijvoorbeeld als acteur uit Spitsbroers, maar wist je dat hij ook scenarioschrijver is van de spannende serie Geldwolven?
 • Charlotte Anne Bongaerts zag je bijvoorbeeld in de film Achter de wolken, maar je kent haar ook uit Gent West. In Nederland zagen we haar in Morten. Maar de laatste tijd zagen we haar vooral in Mijn Slechtste Beste Vriendin en in Dansaertvlamingen.

3Hz kijken

Wil je 3Hz seizoen 3 kijken of de andere seizoenen, dat kan via VRT MAX, de Ketnet app en de Ketnet website. Wil je dit vanuit het buitenland doen (Nederland of een ander land) zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet, voordat je start met kijken.

Boeken 3Hz

Maar naast het derde seizoen van 3Hz is er veel meer. Denk bijvoorbeeld aan het boek, waar ik al meer over schreef in het artikel bij seizoen 2. Dat is De waarheid over Rick Wolfe. En vorig jaar (begin november) is ook het boek Game on verschenen. Beide boeken zijn geschreven door Danny de Vos.

Meer van 3Hz

En op de Ketnet-site kunnen de 3Hz liefhebbers nog meer vinden. Denk bijvoorbeeld aan een quiz, 3Hz Luisterverhaal en een spel.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 juli 2023 /