Jonas van Geel en Koen De Bouw in comedy Niets Te Melden

Jonas van Geel en Koen De Bouw spelen de hoofdrollen in de comedyreeks Niets Te Melden van VTM. Verder spelen Barbara Sarafian, Wim Willaert, Charlotte Timmers en Robrecht Vanden Thoren de andere vier hoofdpersonages. De opnames starten eind januari 2020. Wanneer Niets Te Melden op VTM (of de Vlaamse Netflix) komt, is nog niet bekend.

Verhaal Niets Te Melden

Een politiewagen, de centrale dispatch en de schuilplaats van een bende criminelen: deze drie locaties vormen het decor van de nieuwe VTM comedyserie Niets Te Melden. Verstopt in containers met koffiebonen sluist een belangrijk Antwerps drugskartel tonnen drugs het land binnen. Maar de recherche van patrouille 74 is hen op het spoor en houdt hen nauwlettend in de gaten. 

Cast Niets Te Melden

Jonas Van Geel en Koen De Bouw spelen de hoofdrol in deze nieuwe comedyserie. Ze kruipen in de huid van inspecteurs Staes en Hendriks. Op het centrale dispatch krijgen ze hulp van Barbara Sarafian en Charlotte Timmers. Robrecht Vanden Thoren en Wim Willaert zijn de criminelen van dienst. In de cast van Niets Te Melden verder een aantal gastpersonages. Dat zal wel beperkt zijn, want de tv-serie draait echt om de zes vaste rollen.

Op VlaamsKijken heb ik over al deze acteurs en actrices al het nodige geschreven. Wil je het laatste nieuws ontdekken, klik dan op hun naam voor het overzicht met artikelen over deze personen.

Grappige dialogen

Niets Te Melden wordt een serie boordevol grappige dialogen waarbij de kijker het verhaal vanuit verschillende personen meemaakt. De inspecteurs Staes (Jonas Van Geel) en Hendriks (Koen De Bouw) van patrouille 74 hebben steevast ‘niets te melden’ aan de dames van de centrale dispatch. In de auto is dat wel anders. Dan gaan hun gesprekken alle kanten op. Ze hebben het over hun leven en hun werk, hun families en liefde, over hun geheimen, hun dromen en hun angsten. 

No Activity

Eyeworks maakt deze reeks. Niets Te Melden is gebaseerd op de Australische succesreeks No Activity. Ze wordt geadapteerd door Koen Burssens (Safety First, Hoe Zal Ik Het Zeggen?). Jeroen Dumoulein (Spitsbroers en Coppers) verzorgt de regie. Productie Eyeworks Film & TV Drama. De opnames starten morgen (woensdag 29 januari). Wanneer de reeks te zien is, wordt later bekendgemaakt.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

28 januari 2020 /