Jonas van Geel en Koen De Bouw in comedy Niets Te Melden

Jonas van Geel en Koen De Bouw spelen de hoofdrollen in de comedyreeks Niets Te Melden van VTM. Verder spelen Barbara Sarafian, Wim Willaert, Charlotte Timmers en Robrecht Vanden Thoren de andere vier hoofdpersonages. De serie is vanaf 12 oktober 2020 volledig op Streamz te zien. Niets Te Melden wordt later uitgezonden op VTM.

Verhaal Niets Te Melden

Een politiewagen, de centrale dispatch en de schuilplaats van een bende criminelen: deze drie locaties vormen het decor van de nieuwe VTM comedyserie Niets Te Melden. Verstopt in containers met koffiebonen sluist een belangrijk Antwerps drugskartel tonnen drugs het land binnen. Maar de recherche van patrouille 74 is hen op het spoor en houdt hen nauwlettend in de gaten. 

Grappige dialogen

Niets Te Melden is een serie boordevol grappige dialogen waarbij de kijker het verhaal vanuit verschillende personen meemaakt. De inspecteurs Staes (Jonas Van Geel) en Hendriks (Koen De Bouw) van patrouille 74 hebben steevast ‘niets te melden’ aan de dames van de centrale dispatch. In de auto is dat wel anders. Dan gaan hun gesprekken alle kanten op. Ze hebben het over hun leven en hun werk, hun families en liefde, over hun geheimen, hun dromen en hun angsten. 

Cast Niets Te Melden

Jonas Van Geel en Koen De Bouw spelen de hoofdrol in deze nieuwe comedyserie. Ze kruipen in de huid van inspecteurs Staes en Hendriks. Op het centrale dispatch krijgen ze hulp van Barbara Sarafian en Charlotte Timmers. Robrecht Vanden Thoren en Wim Willaert zijn de criminelen van dienst. In de cast van Niets Te Melden verder een aantal gastpersonages. Zo zie je Kevin Janssens – weer in een bijzonder personage – vanaf de tweede aflevering.

Overzicht acteurs en actrices Niets Te Melden

Op VlaamsKijken heb ik over al deze acteurs en actrices al het nodige geschreven. Wil je het laatste nieuws ontdekken, klik dan op hun naam voor het overzicht met artikelen over deze personen.

  • Jonas Van Geel, die dit najaar bijvoorbeeld op VTM te zien is met de quiz Veel Tamtam.
  • Koen De Bouw, die al zoveel gave rollen heeft gespeel, maar waar ik nu vooral erg nieuwsgierig ben naar De ontvoering van Phil Frisco.
  • Barbara Sarafian, die je in de Nederlandse serie Keizersvrouwen zag.
  • Charlotte Timmers is één van de Vlaamse actrices van dit moment, die zowel in binnen- als buitenland te zien is. Recent bijvoorbeeld in Commando’s en in diverse series op Streamz.
  • Wim Willaert is één van de Vlaamse nieuwkomers in de cast van het tweede seizoen Undercover.
  • Robrecht Vanden Thoren zie je naast Wim Willaert ook in Undercover 2, maar voor mij blijven Hasta la Vista en Tom & Harry toch nog steeds mijn favorieten.
  • Kevin Janssens werkt op dit moment aan Renaissances, maar is op Streamz ook te zien in het geweldige Fair Trade

No Activity

Eyeworks maakt deze reeks. Niets Te Melden is gebaseerd op de Australische succesreeks No Activity. Ze wordt geadapteerd door Koen Burssens (Safety First, Hoe Zal Ik Het Zeggen?). Jeroen Dumoulein (Spitsbroers en Coppers) verzorgt de regie. Productie Eyeworks Film & TV Drama.

Niks te melden

De Nederlandse kijkers denken misschien ‘Niets te melden komt mij wel heel bekend voor…’ Dat klopt! In Nederland heeft deze serie namelijk ook een remake gekregen onder de naam Niks te melden. Daar worden de hoofdrollen gespeeld door Henry van Loon en Stefan de Walle (de twee agenten), Jelka van Houten en Eva Laurenssen (in de meldkamer) en o.a. Theo Maassen als crimineel. Lees hier alles over de Nederlandse remake van No Activity.

Foto’s Niets Te Melden

Foto’s: Streamz.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 januari 2020 /