Jonas van Geel en Koen De Bouw in comedy Niets Te Melden

Jonas van Geel en Koen De Bouw spelen de hoofdrollen in de comedyreeks Niets Te Melden van VTM. Verder spelen Barbara Sarafian, Wim Willaert, Charlotte Timmers en Robrecht Vanden Thoren de andere vier hoofdpersonages. De serie is vanaf 12 oktober 2020 volledig op Streamz te zien. Niets Te Melden wordt later uitgezonden op VTM.

Verhaal Niets Te Melden

Een politiewagen, de centrale dispatch en de schuilplaats van een bende criminelen: deze drie locaties vormen het decor van de nieuwe VTM comedyserie Niets Te Melden. Verstopt in containers met koffiebonen sluist een belangrijk Antwerps drugskartel tonnen drugs het land binnen. Maar de recherche van patrouille 74 is hen op het spoor en houdt hen nauwlettend in de gaten. 

Grappige dialogen

Niets Te Melden is een serie boordevol grappige dialogen waarbij de kijker het verhaal vanuit verschillende personen meemaakt. De inspecteurs Staes (Jonas Van Geel) en Hendriks (Koen De Bouw) van patrouille 74 hebben steevast ‘niets te melden’ aan de dames van de centrale dispatch. In de auto is dat wel anders. Dan gaan hun gesprekken alle kanten op. Ze hebben het over hun leven en hun werk, hun families en liefde, over hun geheimen, hun dromen en hun angsten. 

Cast Niets Te Melden

Jonas Van Geel en Koen De Bouw spelen de hoofdrol in deze nieuwe comedyserie. Ze kruipen in de huid van inspecteurs Staes en Hendriks. Op het centrale dispatch krijgen ze hulp van Barbara Sarafian en Charlotte Timmers. Robrecht Vanden Thoren en Wim Willaert zijn de criminelen van dienst. In de cast van Niets Te Melden verder een aantal gastpersonages. Zo zie je Kevin Janssens – weer in een bijzonder personage – vanaf de tweede aflevering.

Overzicht acteurs en actrices Niets Te Melden

Op VlaamsKijken heb ik over al deze acteurs en actrices al het nodige geschreven. Wil je het laatste nieuws ontdekken, klik dan op hun naam voor het overzicht met artikelen over deze personen.

No Activity

Eyeworks maakt deze reeks. Niets Te Melden is gebaseerd op de Australische succesreeks No Activity. Ze wordt geadapteerd door Koen Burssens (Safety First, Hoe Zal Ik Het Zeggen?). Jeroen Dumoulein (Spitsbroers en Coppers) verzorgt de regie. Productie Eyeworks Film & TV Drama.

Niks te melden

De Nederlandse kijkers denken misschien ‘Niets te melden komt mij wel heel bekend voor…’ Dat klopt! In Nederland heeft deze serie namelijk ook een remake gekregen onder de naam Niks te melden. Daar worden de hoofdrollen gespeeld door Henry van Loon en Stefan de Walle (de twee agenten), Jelka van Houten en Eva Laurenssen (in de meldkamer) en o.a. Theo Maassen als crimineel. Lees hier alles over de Nederlandse remake van No Activity.

Foto’s Niets Te Melden

Foto’s: Streamz.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

28 januari 2020 /