Klopjacht Celebs op GoPlay met deelnemers als Julie Vermeire

Kunnen duo’s Julie Vermeire & Laurins Dursin en Jonatan Medart & Elodie Gabias uit handen blijven van de ervaren speurders van Klopjacht? Deze vier zijn de deelnemers van de eerste Klopjacht Celebs op GoPlay. Aangezien de opnames voor Klopjacht seizoen 2 eerder gestart zijn, ga ik er vanuit dat Klopjacht Celebs een warm-makertje is voor wat we in het najaar gaan zien.

Hunted Vips België

Klopjacht Celebs kun je vergelijken met Hunted VIPS 2022. Alleen zijn er heel wat meer bekende deelnemers en is Hunted VIPS een echte programma reeks. In België kiezen ze voor een bescheiden format waarbij twee duo’s met bekende deelnemers in Klopjacht Celebs onder de radar proberen te blijven. Julie Vermeire & haar vriend Laurins Dursin en Jonatan Medart & Elodie Gabias krijgen exact 50 uur om uit handen te blijven van de speurders en het extractiepunt te bereiken.

Klopjacht Celebs deelnemers

De Klopjacht Celebs deelnemers zijn in seizoen 1: Julie Vermeire, Laurins Dursin, Jonatan Medart en Elodie Gabias.

  • Julie Vermeire is een graag gezien Play4-gezicht. Deze zomer zie je haar bijvoorbeeld in Het Beste Bod. Je zag Julie Vermeire met haar vader in Hit The Road Jacques en afgelopen voorjaar naast Gers Pardoel bij Come Dance With Me.
  • Laurins Dursin is de vriend van Julie Vermeire; samen waren ze te zien in De Redders. Wist je dat hij jaren geleden meedeed aan So You Think You Can Dance? Niet gek; hij komt uit een echte dansfamilie. Hij is daarnaast ondernemer.
  • Jonatan Medart is influencer; hij deed recent mee aan Dancing With The Stars. Maar je zag ‘m ook in Waarheid, Durven, Doen seizoen 2.
  • Elodie Gabias is net als Jonatan Medart ook influencer; ze is ontzettend actief op Instagram en TikTok en wordt ook wel het toonbeeld van zelfliefde genoemd.

Klopjacht Celebs

De duo’s, het ene al wat beter voorbereid dan het andere, krijgen tips om tot aan het extractiepunt te geraken. Het opsporingsteam onder leiding van Danny Kampers zal er alles aan doen om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken. Zij zetten alle mogelijke middelen in om de duo’s op het spoor te komen. Het aftappen van telefoongesprekken, uitpluizen van sociale media, bekijken van camerabeelden…

Klopjacht Celebs kijken

Welk duo is de speurders te slim af en wint Klopjacht Celebs? Ontdek het deze week op Goplay.  Vanuit België kun je heel eenvoudig kijken. Belgen die op vakantie zijn in het buitenland kunnen een verificatie sms ontvangen op een Belgisch nummer. En Nederlanders die nieuwsgierig zijn, kunnen Klopjacht Celebs kijken als ze een VPN Verbinding gebruiken, die ze op België zetten. Zo’n VPN is ook handig voor Vlamingen, die dit een fijn programma vinden en oudere seizoenen van Klopjacht Nederland (Hunted) willen kijken. Alle seizoenen staan namelijk op NPO Start. Dat betekent dat je nog heel wat te kijken hebt.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 augustus 2022 /