The Masked Singer 2023: deelnemers met 14 in seizoen 3 België

The Masked Singer 2023 is in België sinds vrijdag 3 februari van start met 14 deelnemers. Maak in dit artikel kennis met Leeuw, Tovenaar, Hippo, Raaf, Skiwi, Foxy Lady, Minotaurus, Kolonel Mops, Soaperstar, Groot Licht, Champignon, Mummie en Vlinder. Nieuwsgierig naar welke bekende Vlamingen er zitten in de pakken? Hieronder stellen we de deelnemers aan The Masked Singer 2023 in België namelijk aan je voor én daarbij zitten alvast de eerste tips voor de speurneuzen. Vervolgens kun je doorklikken om ze te ontmaskeren; de wedstrijd zit er nu namelijk op.

The Masked Singer 2023

Licht uit, spot aan want… the stars come out! Op vrijdag 3 februari barst de grootste zoektocht van het jaar weer los bij VTM. In het derde seizoen van The Masked Singer staat een hele resem nieuwe figuren te trappelen om de sterren van de hemel te zingen. Ze bekomen nog van een dikke vette party in hun Masked Mansion, maar inmiddels treden de The Masked Singer 2023 deelnemers uit de schaduw. Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Jens Dendoncker. Het team van speurders bestaat uit Julie Van den Steen, Andy Peelman, Kevin Janssens, Bart Cannaerts en Tine Embrechts. Vanaf de Big Bang fase is ook Karen Damen weer van de partij! Met vier oud deelnemers aan The Masked Singer in België (alleen Julie Van den Steen en Karen Damen zitten vanaf het begin in de jury) moet het raden wel goed komen.

Heb je deze The Masked Singer cadeaus al gespot?

14 deelnemers The Masked Singer 2023

We weten inmiddels dat er in totaal 14 The Masked Singer deelnemers zijn in 2023 in België. Al voor aanvang van de show zijn alle deelnemers aan The Masked Singer bekendgemaakt; althans hun karakters / pakken dan. Nieuwsgierig naar welke bekende Vlamingen meedoen aan The Masked Singer 2023? Na iedere onthulling delen we dat natuurlijk via onze Instagram en onze Facebook-groep. En groot nieuws komt natuurlijk in onze nieuwsbrief.

The Big Bang

De veertien deelnemers aan The Masked Singer 2023 VTM worden voor het eerst opgedeeld in twee groepen van zeven, die week om week zullen optreden. Elke week moet een andere groep dus afscheid nemen van één Masked Singer, die onherroepelijk ontmaskerd wordt door de speurders. Zijn of haar verhaal zien we aansluitend in Behind The Mask. De acht Masked Singers die na zes shows nog in de running zijn komen nadien samen in de grote samensmelting: The Big Bang. Vanaf dan gaat het in één rechte lijn richting finale. We zien in de Big Bang: Champignon, Leeuw, Mummie, Raaf, Hippo, Foxy Lady, Minotaurus en Tovenaar. Ze gaan zelfs nog in duet met oud-deelnemers Miss Poes, Wolf, Ridder, Koningin en Konijn.

Poule 1 en Poule 2 The Masked Singer België

  • Poule 1: Champignon, Leeuw, Groot Licht, Soaperstar, Mummie en Raaf
  • Poule 2: Hippo, Foxy Lady, Minotaurus, Vlinder en Tovenaar
  • Afvallers na samenvoeging poules: Mummie, Minotaurus, Leeuw en Foxy Lady.
  • Hippo viel af in de halve finale van The Masked Singer 2023.
  • Raaf was de eerste afvaller in de finale van The Masked Singer 2023.
  • Champignon is de verrassing van de show; hij werd tweede.
  • Tovenaar heeft The Masked Singer seizoen 3 in 2023 gewonnen.

Deelnemers The Masked Singer 2023

Vlinder, Mummie, Soaperstar, Groot Licht, Champignon, Kosmos, Leeuw, Tovenaar, Hippo, Raaf, Skiwi, Foxy Lady, Minotaurus en Kolonel Mops stellen zichzelf voor en onthullen zo de allereerste tips voor alle speurneuzen. Welke stars onthullen hun masker, maar houden hun eigen gezicht angstvallig verborgen voor de buitenwereld? The Masked Singer en VTM zijn helemaal klaar om iedereen in de ban te houden! Dat zag je de afgelopen dagen natuurlijk al op social media, waarbij we al verschillende hints voorbij zagen komen.

Als één van de deelnemers aan het derde seizoen van The Masked Singer is ontmaskerd, dan zetten we dit onder het personage. We zetten er nog geen namen bij; je kunt wel eenvoudig doorklikken.

Tovenaar

Tovenaar wil iedereen verbazen met magische toverkunsten. Af en toe mislukt er al eens een kunstje, maar dat is niet erg, want schoonheid zit voor hem/haar in de imperfectie. Tovenaar gaat positief door het leven, maar toch draagt hij/zij een zware last. Hij/zij is lang geleden vervloekt en sindsdien is Tovenaar op zoek naar een eigen gezicht en identiteit. Tovenaar zou zelfs zijn/haar eigen spiegelbeeld niet meer herkennen. Zijn/haar missie bij The Masked Singer? De eeuwenoude vloek verbreken en zichzelf terugvinden. 

Wie is tovenaar?

“Welkom in de wonderlijke wereld van Tovenaar. Hebben jullie even voor mij? Jullie hoeven me niet te vrezen. Zwarte tovenarij is niks voor mij. Elke dag probeer ik een positieve twist te geven. Ik leef alsof het mijn laatste dag is en haal alles uit het leven. Maar niet iedereen is zoals ik. Eén op een miljoen, dát is Tovenaar! Laat me jullie mijn verhaal vertellen… Door een eeuwenoude vloek is mijn eigen gezicht al heel lang zoek. Als jullie me helpen, keer op keer, o-verover ik mijn spiegelbeeld uiteindelijk weer!”

Wil jij weten wie Tovenaar uit The Masked Singer is? Klik dan op de link…

Champignon

Fladderende vlindertjes, kabbelende beekjes en een heel schattig Hobbit-huisje: dit is de wereld van Champignon. Deze Masked Singer begint vrolijk en blij aan de dag, niets of niemand kan zijn/haar goed humeur verstoren. Het lijkt wel een sprookje! Champignons vriendjes zijn kleine champignonnetjes die hij/zij koestert zoals eigen kindjes. Ook al houdt Champignon van het donker, het leven van deze Masked Singer is één grote, langgerekte zonnestraal. 

Wie is Champignon?

“Dag vrolijke vriendjes! Welkom bij Champignon! Ze zeggen dat mijn soort als paddenstoelen uit de grond schiet, maar ik ben er één uit de duizend! Ik ben niet meer de benjamin, maar al sinds ik een klein zwammetje was, wist ik heel goed wat ik wilde. En ik zal je zeggen: ik leef mijn droom! Een echte champignon groeit in het pikkedonker, maar ik ben de laatste die het licht uitdoet! Ik ben hier om mijn sporen na te laten, dus mij stuur je niet zomaar het bos in! In het sprookje van The Masked Singer, leef ik nog lang en gelukkig! Hihi!”

Wil jij weten wie Champignon uit The Masked Singer is? Klik dan op de link…

Raaf

Raaf is koninklijk en royaal. Hij/zij houdt van etiquette en voornaam gedrag. Vanuit zijn/haar rijk kijkt Raaf toe op zijn/haar onderdanen. Raaf komt streng over maar is heel rechtvaardig. In zijn/haar mythische wereld staat Raaf aan het roer en niemand anders. Raaf wekt ontzag op, hij/zij lijkt altijd beheerst, maar kan toch verrassend uit de hoek komen. Zo is Raaf soms best onzeker en kan hij/zij aan zichzelf twijfelen. Maar Raaf doet er alles aan om dit voor de buitenwereld verborgen te houden. 

Wie is Raaf?

“Beste burgers van mijn imperium, treed binnen in mijn nobele nest. Mijn volledige titel luidt: Raaf, Eerste van diens Naam, Vorst der Vogels en Hoofd van het Huis der Kraaien. Edoch, mijn meest loyale onderdanen noemen me simpelweg… Raaf. Met een miljoen ogen hou ik mijn koninkrijk goed in de gaten. Ik bevind mezelf bij tijden op eenzame hoogtes, Raven vliegen immers verder naar boven dan de meeste andere vogels. Soms zweef ik hoger dan de zon. Maar welke manoeuvres ik ook doe, mijn trouwste bondgenoten hou ik steeds dichtbij. Zelfs de meest loyale medestanders kunnen elkaar eens in de veren zitten, maar een rasechte raaf ontwaart vriend en vijand met gemak. Het ritme zat altijd al binnenin, dus in The Masked Singer hoop ik een hoogvlieger te zijn. Hallelujah!”

Wil jij weten wie Raaf uit The Masked Singer is? Klik dan op de link…

Hippo

Prima Ballerina Hippo maakt zich op voor de grootste performance van zijn/haar leven: optreden bij The Masked Singer. In de loge van de opera bereidt hij/zij zich voor om het beste van zichzelf te geven. Hippo danst iedereen naar huis. Hij/zij is erg zelfzeker en twijfelt geen minuut aan zichzelf, op de bühne leeft hij/zij helemaal op. Hippo heeft maar één doel: elke avond een staande ovatie krijgen! Hij/zij is verslaafd aan applaus.  

Wie is Hippo?

“En één, twee pas de bourrée… Hoi hoi, ik ben Hippo. Het toonbeeld van elegantie en lichtvoetigheid. Een zeldzaam talent voor een nijlpaard, maar tutu, ik ben dan ook een hippo hors catégorie. Al sinds ik een klein kalfje was, kon ik mijn creativiteit de vrije loop laten. Maar ik heb ook altijd geleerd om hard te werken. Alleen zo word je een prima ballerina, zoals ik. The Masked Singer is geen klassiek ballet, maar ik sta stevig genoeg op mijn poten voor een succesvolle grand jeté. Ik ben klaar voor alweer een gouden performance. Beentjes in de lucht en gaan!”

Wil jij weten wie Hippo uit The Masked Singer is? Klik dan op de link…

Foxy Lady

‘She uses sex as a weapon’. Dit is de lijfspreuk van Foxy Lady. Met haar prikkelende en uitdagende bewegingen draait ze elke man rond haar poot, maar opgepast, je weet nooit of het wel zonder bijbedoeling is. Foxy Lady doet zelden iets zonder er haar eigen voordeel uit te halen. In ware James Bond-stijl gaat ze als spionne sluw en listig te werk. Dit is geen vosje om zonder handschoenen aan te pakken! 

Wie is Foxy Lady?

“Good evening, de naam is Lady. Foxy Lady. Of dat denken jullie toch. Les één voor een spion: geef nooit je echte naam, gebruik altijd een alias. Ik zit meestal goed verstopt op mijn onderduikadres. Alleen voor The Masked Singer verlaat ik voorzichtig mijn vossenburcht. Je zal snel moeten zijn als je meer over mij te weten wil komen. Haal je beste verrekijkers boven. Want voor je het weet, ga ik weer in rook op en vertrek ik naar de volgende missie. Maar eerst deze geheime operatie, dat wordt zeker geen déjà vu. Nadat ik op dit podium klaar ben, zien jullie duizend sterren en zijn jullie helemaal shaken, not stirred!”

Wil jij weten wie Foxy Lady uit The Masked Singer is? Klik dan op de link…

Leeuw

Wanneer Leeuw de klapdeuren van zijn/haar saloon openzwaait, ben je zó in het Wilde Westen. Zijn/haar inner-cowboy komt te pas en te onpas naar boven, maar is overgoten met een heleboel ‘sassy’ trekjes. Leeuw houdt van The Village People en Freddie Mercury. ‘Appearance is everything’: hij/zij wil er altijd piekfijn uitzien. Maar in een stoffig saloon is dat een uitdaging. Leeuw heeft namelijk ook smetvrees. 

Wie is Leeuw?

“Surprise, hier is Leeuw! Maar jullie mogen Leeuwtje zeggen hoor! ROARRR! Hier staan mijn klapdeurtjes altijd open. Wel enkel betreden met propere poten! Want zo zijn wij! Mijn thuis is mijn saloon, waar iedereen me kent en ik altijd kan zijn wie ik ben. En deze koning der dieren houdt z’n paleis graag smetteloos schoon. I want to break free-eee! Ja, geef mij maar een kraaknet leeuwenhol! Spits jullie oren maar, want ik ben zò klaar om mijn tanden in dit avontuur te zetten. Alle 26! Yihaaa boys, lekker rodeo-en met de meeeeiden! Ik word al helemaal wild als ik denk aan de show! Nog even mijn manen goed leggen en dan ben ik helemaal ready freddy om jullie omver te brullen! ROAAAARRRRR!”

Wil jij weten wie Leeuw uit The Masked Singer is? Klik dan op de link…

Minotaurus

Met de kop van een stier en het lichaam van een mens is Minotaurus imposant, sterk en onverwoestbaar. Hij/zij leeft tussen de oude Griekse ruïnes en houdt vast aan het verleden. Minotaurus is gek van geschiedenis en van moderne dingen heeft hij/zij een afkeer. Minotaurus probeert indruk te maken met lijf en leden, en maar weinigen durven in zijn/haar buurt te komen. Maar onder deze ruwe bolster zit een klein en flirterig hartje.  

Wie is Minotaurus?

“Kalimèra beste vrienden, ik ben Minotaurus. Een mythologische mastodont die iedereen doet verstommen van angst. Sinds de Griekse oudheid heb ik al zoveel zien gebeuren dat ik zelf zelden nog ergens van opschrik. De tand des tijds heeft nog geen vat, dus een extreme makeover heb ik nog niet nodig! De muren van mijn labyrint heb ik gesloopt, zelfs de 12 werken van Herakles zijn voor mij een luchtig tussendoortje, hahaha. Een uitdaging als The Masked Singer, van zulke mythische proporties, werkt dus op mij als een rode lap op een stier. Deze doos van Pandora wordt geopend zonder vrees. Ik gooi alles in de strijd en vat de stier bij de hoorns!”

Wil jij weten wie Minotaurus uit The Masked Singer is? Klik dan op de link…

Mummie

Mummie leidt een mooi en luxueus leven in haar Egyptisch paleis. Er is slechts één probleem: haar laatste relatie was 1700 jaar geleden, met haar farao. Ze is dus al heel lang single. Mummie doet er alles aan om het hart van een man te veroveren. Desondanks haar windels, is uiterlijk heel belangrijk voor haar. Zo bestelt ze make-up, gaat ze naar de kapper en doet ze aan sport. Ze zit ook op Tinder. Mummie heeft het niet zo voor andere vrouwen, want dat zijn concurrenten. Ze is strijdvaardig en competitief. Heel erg bezig met zichzelf.

Wie is Mummie?

“Heeey boys! Coucou, ik ben Mummie. Excuseer? Hoor ik daar oud en versleten? Niks van, ìk ben een echte yummy mummie! Ok, op papyrus ben ik misschien een paar eeuwen oud, maar geef toe: ik ben toch een behoorlijk bevallige bejaarde? Mijn beautyrituelen heb ik helemaal gecoverd en van uitdroging heb ik ook amper last. Mijn relatiestatus? Tja, laat ons zeggen ‘het is ingewikkeld’. Mijn laatste romance was ten dode opgeschreven, oh mes femmes, wat een histoire… Die farao bleek eerder een fara-no. Hoog tijd voor een ander spoor. Dus de jacht is open! Wie wordt de man van mummie? Nieuwsflash aan alle mooie mannen: met jullie heb ik nog grootse plannen!”

Wil jij weten wie Mummie uit The Masked Singer is? Klik dan op de link…

Mummie: The Masked Singer 2023 deelnemer - wie is deze dame die Bad Romance van Lady Gaga zong?
Mummie: The Masked Singer 2023 deelnemer – wie is deze dame die Bad Romance van Lady Gaga zong?

Kosmos

Kosmos is alwetend, er is niets dat aan haar alziend oog ontsnapt. Ze heeft natuurlijk recht van spreken, want ze ontstond 13 miljard jaar geleden. Maar ondanks haar hoge leeftijd ziet ze eruit om door een ringetje te halen. Kosmos is helemaal in balans, ze straalt rust en kalmte uit. Ze is op aarde met een missie: iedereen gelukkig maken. Ze wil alle mensen overtuigen van ‘the bigger picture’. Kosmos zorgt voor ons! Want leven in harmonie is het hoogste goed. Yoga en mediteren kunnen hier zeker bij helpen. Ze heeft wel een klein kantje: zo is ze snel geïrriteerd, zeker wanneer er een telefoon rinkelt of mensen haar uit balans brengen. 

Wie is Kosmos?

“Namasté wereldse wezens. Ik ben Kosmos… Altijd onzichtbaar aanwezig, high in the sky. Da’s mijn eigen streek en af en toe verschijn ik in mijn aardse gedaante. Ik ben alles… en ook niets, overal… en nergens. Had je ooit al eens zo een heerlijk gevoel van totale rust en balans? Nee? Ik kan je helpen om je luchtdruk te verlagen. Ik ben eeuwenlang getraind om dat te doen, alle dagen. Zullen we gezellig samen mediteren? Laat mijn verschijning je in een trance brengen, naar een vakantieland en start to float!”

Wil jij weten wie Kosmos uit The Masked Singer is? Klik dan op de link…

Soaperstar

Het leven van Soaperstar is bubbly en kleurrijk. Ze is een echte superster die wordt aanbeden door miljoenen fans over de hele wereld. Haar dagen zijn gevuld met het maken van videoclips die flitsend, cool en mega populair zijn. Ook op TikTok is ze dé ster. Iedereen wil Soaperstar zijn en deel uitmaken van haar droomwereld. Ze helpt jong en oud ontsnappen uit hun dagelijkse realiteit en verplichtingen.

Wie is Soaperstar?

“Camera’s lopen? Lichten ok? Iedereen ready? Aaaand… ACTION! Hello hello liefste fans! Soaperstar has arrived! Dat betekent dat de foam party kan beginnen, want ik ben het zonnetje in house. Ik werk tegen de sterren op om al jullie DM’s, messages en fanmail te beantwoorden. Maar hashtag spoiler alert: thanks to The Masked Singer zie ik nu mijn kans schoon om jullie in real life te ontmoeten. Yes yes dearest fans, Soaperstar komt naar jullie toe! In het showbizzwereldje ken ik het klappen van de zeep. Euh, ik bedoel zweep! En I loooove een spelletje now and then. Dus roll out de rode loper, hashtag meetandgreet! Ik hoop alvast op een smetteloos parcours, want voor deze bruisende beroemdheid is geen water te diep!”

Wil jij weten wie Soaperstar uit The Masked Singer is? Klik dan op de link…

Vlinder

Vlinder komt uit de toekomst. Futuristisch. Uit een verre wereld die voor ons nog veel geheimen kent. Met haar ruimteschip reisde ze door verschillende dimensies om mee te doen met The Masked Singer. Ze legde dus een lange weg af om te doen wat ze het liefst doet: zingen en op een podium staan. Vlinder is vrolijk, lief en beeldschoon. Ze is heel nieuwsgierig en staat te popelen om iedereen te leren kennen en haar ervaringen te delen.

Wie is Vlinder

“Hello world, gegroet aardbewonertjes! Ik ben Vlinder! Ik zoefde als een torpedo door tijd en ruimte om mijn vleugels uit te slaan in The Masked Singer! Wat een voyage! Vrouwen komen van Venus, maar Vlinder komt uit de toekomst! Ik heb lichtjaren gereisd om jullie te ontmoeten, maar ik brand weer van verlangen om eindelijk mijn ruimte-coconnetje te verlaten. Dus ik parkeer mijn UFO graag in jullie galaxy! Ik moet hier even de kat uit de boom kijken want ik begrijp lang nog niet alles van jullie gekke planeetje. De atmosphere zit wel al goed, dat voel ik aan mijn antennes! Ik ben supernieuwsgierig om samen op ontdekkingsreis te gaan! Daar gaat ze! Dadaaa!”

Wil jij weten wie Vlinder in The Masked Singer is? Klik dan op de link…

Groot Licht

De habitat van Groot Licht is een laboratorium, waar hij dag in dag uit experimenteert met proefbuisjes en wiskundige formules. Hij is een wetenschapper met groot aanzien die altijd in moeilijke woorden spreekt. Groot Licht hoopt dat hij op een dag een nieuwe ontdekking doet, zo eentje die de wereld verandert. ‘Eureka’ kunnen roepen, hier leeft hij voor. Hij is gigantisch slim en heeft al verschillende Nobelprijzen gewonnen. Pierre en Marie Curie zijn zijn grote voorbeelden. Groot Licht kent maar één wereld en dat is zijn labo. Meedoen met The Masked Singer is dan ook helemaal uit zijn comfortzone.

Wie is Groot Licht?

“Geachte bewonderaar van de QLED en de OLED technologie. Groot Licht is mijn binominale nomenclatuur, aangenaam! Mijn kinetische energie is op dit moment een lichtsnelheid van bijna 300 000 000 meter per seconde. Geen enkel subject heeft dus feitelijk meer velociteit dan het licht… behalve ik. Omdat ik me zo aerodynamisch voortbeweeg, heb ik veel resterende nanoseconden om mijn wetenschappelijke studies te optimaliseren. Ik ben een werkelijke allesweter. Mijn kennis wil ik multipliceren en multipliceren en multipliceren… Kan iedereen nog volgen? Mijn ongelimiteerde drang naar nieuws was de katalysator die me naar hier leidde. The Masked Singer is voor een wetenschapper een waar enigma, dus ik ga er nauwlettend mijn elektromagnetische straling op schijnen!”

Wil jij weten wie Groot Licht in The Masked Singer is? Klik dan op de link…

Kolonel Mops

Vanuit zijn/haar commandobunker is Kolonel Mops druk in de weer om een aanvals- en verdedigingsplan op te stellen. Want de vijand is nooit ver weg. Dag en nacht staat Kolonel Mops paraat om strategisch en tactisch toe te slaan. Al ijsberend komt hij/zij tot de beste operaties, want Kolonel Mops vindt zichzelf geweldig! Niemand kan beter stratego spelen dan Kolonel Mops. Maar toch slaat hij/zij soms de bal mis, waardoor zijn/haar leiderschap geregeld ondermijnd wordt.   

Wie is Kolonel Mops?

“Geeeeef… waf! Voorwaaaaarts blaf! Aheum aheum aheum, Kolonel Mops, tot uw dienst. Ik hoor u al denken: oh, een mopshond, zo schattig, koedjie koedjie. NEEN, ik ben een ontzagwekkend krijgsman. Mijn collectie militair eremetaal spreekt voor zich. Op strategisch vlak heb je aan mij een vette kluif want ik verkies de juiste risico’s. Waar een wil is, is een wet. Ik marcheer recht op mijn doel af en laat me niet van mijn koers afleiden… of toch bijna nooit. Mijn offensief plan ligt al lang klaar: ik drop een bommetje… of een drolletje. Ten aanval!”

Wil jij weten wie Kolonel Mops uit The Masked Singer is? Klik dan op de link…

Skiwi

Ich bin so schön, ich bin so doll, ich bin der Skiwi aus Tirol! Ambiance verzekerd met party animal Skiwi. Zijn/haar leefwereld is een ‘bierstube’ waar het alle dagen dikke feest is. Hij/zij weet van geen ophouden tussen de bierglazen, braadworsten en wollen schapenvellekes.  Skiwi is gek op de winterse gezelligheid en laat zich graag omringen door jodelende mensen gekleed in lederhosen.  

Wie is Skiwi?

“Ich bin so schön, ich bin so toll, ich bin der Skiwi aus Tirol! Was er hier iemand op zoek naar een foute party? Dan kom je zeker bij deze snelle Skiwi terecht! Dat is alleszins wat iedereen verwacht als ze mij zien voorbijglijden. Gelukkig krijg ik het daarvan nooit hoog in mijn bolleke. Ik ken mijn eigen limieten, die liggen ergens juist voorbij genieten. Oesje, dat wordt hier nog een pittig feestje, ganz geil! Als ik bibber, zal het voor één keer niet van de kou zijn. Ten eerste ga ik stevig op de latten doordauwe. En ten tweede veroorzaak ik een lawine van plezier.”

Wil jij weten wie Skiwi uit The Masked Singer is? Klik dan op de link…

The Masked Singer 2023: deelnemers met 14 in seizoen 3 België met Soaperstar, Groot Licht en Champignon
The Masked Singer 2023: deelnemers Soaperstar, Groot Licht en Champignon

The Masked Singer België kijken

The Masked Singer België is sinds vrijdag 3 februari om 20.35 uur te kijken bij VTM. Wil je dit vanuit Nederland volgen, dan kan dit via VTM GO (waar ook eerdere seizoenen te vinden zijn). Lukt het je niet om VTM GO in Nederland te kijken, klik dan op de voorgaande gekleurde tekst.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 april 2023 /