De ideale wereld: 10 jaar op tv – ontdek de podcast!

De ideale wereld bestaat maar liefst 10 jaar. Dat wordt gevierd met de DIW jubilee podcast. Ontdek niet alleen alles over de podcast van De Ideale Wereld, maar ook over het nieuwe seizoen dat vanavond – maandag 16 oktober 2023 – rond 22.15 uur van start gaat bij VRT Canvas en VRT MAX.

De Ideale Wereld: 10 jaar

Denk je dat VRT CANVAS alleen de tv-zender is voor serieuze programma’s als Godvergeten en Het dorp achter de muur? Ja, je bent er zeker aan het juiste adres voor interessante documentaire series en shows. Maar laten we ook niet vergeten dat dit al tien jaar het thuisadres is van De Ideale wereld. Presentatrice Ella Leyers leidt in het najaar van 2023 haar gasten weer door de actualiteit, terwijl ze die lardeert met dagverse humor die gaat van onnozel tot nog veel onnozeler.

Wist je dat Ella Leyers ook actrice is?*

De Ideale wereld: sidekicks en gasten

De Ideale Wereld is vier dagen per week – van maandag tot donderdag – rond 22.15 uur te kijken bij VRT Canvas en VRT MAX. Wil je vanuit Nederland (terug)kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet. Dan zie je naast Ella Leyers ook de DIW-sidekicks Lukas Lelie, Bert Janssens, Jade Mintjens en Gunter Lamoot zijn er opnieuw bij. Comedian en voormalig politie-inspecteur Vincent Voeten komt de ploeg versterken. Gasten die je kunt verwachten in het tiende jaar De Ideale Wereld zijn bijvoorbeeld Mathieu Terryn, Steven Van Herreweghe (De jaren 90 voor tieners), Lynn Van den Broeck Celebrity MasterChef Vlaanderen 2023) en Sep Vanmarcke.

Wist je dat zowel Jade Mintjens als Vincent Voeten, kandidaten zijn in De Slimste Mens Ter Wereld 2023.

DIW jubilee: de podcast

De ideale wereld bestaat 10 jaar. En in plaats van dat te vieren, hebben we een podcast gemaakt. Want naast een laag stof, is er achter de schermen van De ideale wereld ook een berg goede verhalen blijven liggen. Gastvrouw Lieselot Boens vraagt 10 afleveringen lang de pieren uit de neuzen van de drie presentatoren en heel wat (ex-) medewerkers van het satireprogramma. Het resultaat is een uiterst verteerbare mix van al dan niet gênante anekdotes over afgaan, terug opstaan, stemmetjeshumor, lachen tijdens een pandemie, garderobe-fails, poëzie en het aantal kakapipi-moppen dat een meerwaardezoeker kan verdragen. Dat en – we moeten daar eerlijk in zijn- niet echt héél veel meer, komt u te weten bij DIW jubilee.

Gasten De Ideale Wereld Podcast

Lieselot Boens ontvangt in haar podcastsalon de volgende gasten: Otto-Jan Ham, Jan Jaap van der Wal, Ella Leyers, Jelle De Beule, Jan Eelen, Jonas Geirnaert, Luc Haekens, Bert Janssens, Lukas Lelie, Jelle Gordyn, Koen De Poorter, Jade Mintjens, Sarah Vandeursen, Willem Leyssens, Bart Van Peer, Tom Borremans, Arne Martin, Sven De Leijer, Liesa Naert, Carl Dircksens en Jan Dircksens.

Foto: VRT – Kaat Pype

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

16 oktober 2023 /