Doe zo voort op Streamz met Lukas Lelie en deze cast

Doe zo voort is de nieuwe komische reeks op Streamz van Lukas Lelie. Lukas Lelie heeft deze serie bedacht én speelt daarnaast ook de hoofdrol. Verder zien we in Doe zo voort-cast tal van bekende Vlaamse acteurs en actrices, die als ouders langskomen bij het oudercontact. In totaal telt de serie acht afleveringen, die iets minder dan een kwartiertje per stuk duren.

Doe zo voort

Oudercontact in het tweede leerjaar: voor de meester, gespeeld door Lukas Lelie, de lastigste avond van het jaar. Hij krijgt de ene na de andere ouder over de vloer, en die ouders ontpoppen zich binnen de kortste keren tot manager, psycholoog, bullebak of cheerleader van hun kind. Elk gesprek is een ongemakkelijke tocht door een mijnenveld van gevoeligheden en helicoptergedrag. Doe zo voort is een achtdelige komische reeks over hoge verwachtingen op lage stoeltjes.

Cast Doe zo voort

De cast van Doe zo voort telt tal van bekende namen. Lukas Lelie speelt de hoofdrol, maar vergeet al die andere bekende Vlaamse acteurs en actrices niet. De ouders worden vertolkt door onder andere Bart Hollanders (Dealer), Ikram Aoulad (De Kraak), Iwein Segers (Glad IJs), Jennifer Heylen (Twee Zomers), Dominique van Malder (Albatros), Ella Leyers (Storm Lara), Wannes Cappelle (Bevergem), Sarah Vandeursen (Undercover 2), Bruno Vanden Broecke (Safety First) en Salahdine Ibnou Kameci (Grond). En dat zijn dan nog maar enkele van de acteurs en actrices die we in de Doe zo voort-cast ontdekken.

Lukas Lelie

Lukas Lelie speelt niet enkel de hoofdrol, maar schreef de reeks ook. Lelie heeft sinds zijn debuutshow Ik Doe Mijn Best niet stilgezeten. Zo werkt hij al jaren voor en achter de schermen mee aan De Ideale Wereld, leerde hij Vlaanderen de koekenrayon kennen in zijn populaire YouTube-reeks Standaard Koekhandel en is hij momenteel ook aan een tweede zaalshow aan het werken.

Makers Doe zo voort

Doe zo voort is geschreven door Lukas Lelie in een regie van Jan Eelen en Jelle Gordyn. De reeks is een productie van Woestijnvis voor Streamz met steun van de Belgische Tax Shelter financiering. Sinds 1 april is deze reeks exclusief te zien bij Streamz.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

1 april 2022 /