Amai zeg wauw van Otto-Jan Ham op VRT1 met deze gasten

Otto-Jan Ham is vanaf vanavond – maandag 4 september – van maandag tot en met donderdag rond 21.30 uur te zien met zijn show Amai zeg wauw. In iedere uitzending staat een speciale gast centraal. Zo kun je in Amai zeg wauw van Otto-Jan Ham gasten verwachten als Coely, Average Rob, Jeroen Meus, Janne Desmet, Pommelien Thijs en Matteo Simoni. Ontdek er hier alles over, inclusief het weekschema met gasten van Amai zeg wauw.

Amai zeg wauw

Amai zeg wauw! is dit de gloednieuwe, muzikale laatavondshow met Otto-Jan Ham als gastheer. In deze verrassende en (ont)spannende show ontvangt hij elke avond bekende en minder bekende gasten uit alle hoeken van de entertainmentwereld en daarbuiten. Elke uitzending staat één gast centraal. Otto-Jan Ham en zijn begeleidende band maken elke avond een show voor, en op maat van, die centrale gast. Gaande van Coely, Average Rob, Jeroen Meus, Janne Desmet, Pommelien Thijs tot Matteo Simoni.

Lara Chedraoui

Elke gast wordt voor de uitzending bezocht door Lara Chedraoui, lid van de band van de show en bekend van Intergalactic Lovers en niet te vergeten de serie Lost Luggage. Aan de hand van een vragenlijst gaat zij dieper in op de wensen en interesses van de centrale gast. Van de versnaperingen die vooraf moeten klaarstaan in hun loge tot het soort mensen die de gast graag in het publiek wil. Het programma wordt volledig afhankelijk van dit intakegesprek ingevuld op maat van de gast. Hij of zij bepaalt dus bewust (en soms ook onbewust) hoe de avond er gaat uitzien. 

Otto-Jan Ham band

Otto-Jan Ham presenteert het programma Amai zeg wauw niet enkel, bij gelegenheid speelt hij ook gitaar in de band. Omgekeerd zorgen de bandleden niet enkel voor muziek, maar staan ze Otto-Jan Ham bij in verschillende aspecten en gesprekken van de show. De band bestaat uit: 

Otto-Jan Ham

Otto-Jan Ham kennen we natuurlijk van tal van programma’s. Zo schreven we bijvoorbeeld over Viva la Feta, de Campus Cup, De tijd van ons leven en ook over zijn documentaire over Jonny Polonsky

Amai zeg wauw VRT1 met deze gasten

In de eerste twee weken zijn deze bekende Vlamingen te gast bij Otto-Jan: 

  • Week 1: Average Rob (4/9), Joris Hessels (5/9), Steven Van Herreweghe (6/9), Sien Eggers & Frank Focketyn (7/9);
  • Week 2: Rudi Vranckx (11/9), Peter Van de Veire (12/9), Gloria Monserez (13/9) en Bockie De Repper (14/9). 
  • Week 3: Mathias Vergels (18/9), Jeroen Meus (19/9), Matteo Simoni (20/9) en Véronique De Kock (21/9).
  • Week 4: Jacotte Brokken, Danira Boukhriss Terkessidis, Pommelien Thijs en Janne Desmet.
  • Week 5: Siska Schoeters, Jani Kazaltzis, Wesley Sonck en Willie Wartaal.
  • Week 6: Selah Sue (9/10), Gustaph (10/10), Robin Keyaert (11/10) en Jo Vally (12/10)

Gasten Amai zeg wau

Later komen onder anderen nog Matteo Simoni, Jacotte Brokken, Danira Boukhriss Terkessidis, Selah Sue, Mathias Vergels, Pommelien Thijs, Jeroen Meus, Coely, Robin Keyaert, Jo Vally, Veronique De Kock, Janne Desmet, Willie Wartaal en Siska Schoeters langs. We zetten op een rijtje waar je alle gasten bijvoorbeeld van kent.

Amai zeg wauw! kijken

Amai zeg wauw! een programma van Woestijnvis voor VRT! Je kunt het vanaf 4 september van maandag tot en met donderdag rond 21.30 uur op VRT 1 en VRT MAX kijken. Vanuit Nederland terugkijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet, voordat je naar VRT MAX gaat.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 oktober 2023 /