Hilly Skate: cast, verhaal én meer over nieuwe Ketnet-serie

Hilly Skate is de nieuwe serie van Ketnet, die je vanaf vandaag – vrijdag 1 september 2023 – iedere vrijdag, zaterdag en zondag op Ketnet en VRT MAX kunt kijken. De hoofdrollen worden gespeeld door Nona ’t Jolle, Amaril Crott, Josselin Blakime en Ilian Benamor. Ontdek in dit artikel alles over Hilly Skate, cast, verhaal én meer.

UPDATE: Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 24 april 2023; op 1 september 2023 is het bijgewerkt.

Hilly Skate

Hilly (Nona ’t Jolle) is bijna dagelijks met haar beste vrienden Otis (Ilian Benamor), Ayo (Josselin Blakime) en Diede (Amaryll Crott) te vinden aan het skateplein. Door een wedstrijd wordt Hilly geselecteerd om bij een proskateteam te gaan. Een droom die uitkomt. Maar al snel vormen zich wat barsten. Want Hilly moet zich een andere stijl aanmeten en ziet haar vrienden nog amper.

Hilly Skate cast

De nieuwe Ketnet-serie Hilly Skate draait dus om de skatescene. In de Hilly Skate cast Nona ’t Jolle , Amaryll Crott, Josselin Blakime en Ilian Benamor.

  • Nona ’t Jolle zagen we eerder in Wie wordt wrapper. Ze is de dochter van de Vlaamse acteur Ivo Pauwels* (aka Nonkel Jef).
  • Josselin Blakime komt uit Antwerpen, maar woont volgens zijn Facebook in Dendermonde. Hij heeft een technische opleiding gevolgd. Op zijn Instagram kun je zien dat Josselin Blakime een echte skater is.
  • Ilian Benamor zagen we eerder als Samuel in Hacked, waarin hij Samuel speelde.
  • Amaryll Crott zag je eerder in Nederlandse producties als Broodje Aap, Verborgen Verhalen en in De Regels van Floor. Deze Nederlandse actrice zag je via Jut & Jul Casting ook in diverse commercials.

Daarnaast zagen we ook Ikram Aoulad in de trailer voorbij komen. Haar ken je onder andere van recente series als Zonder Afspraak, Arcadia, De Kraak, Black-out en Over Water. Wie we verder nog in de cast gaan zien is nog niet duidelijk, maar we werken dit artikel natuurlijk bij als we meer weten. Wil je dit niet missen? Volg ons dan via Instagram, Facebook of nieuwsbrief.

Hilly Skate kijken

Hilly Skate is een programma van De Mensen voor Ketnet en is vanaf 1 september 2023 te kijken op Ketnet. iedere vrijdag, zaterdag en zondag staat er een nieuwe aflevering op Ketnet.be, in de Ketnet-app en op VRT MAX. Wil je dit vanuit het buitenland kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op België zet.

Muziek gezocht voor serie over skaten

VRT en De Mensen werken samen met VI.BE (steunpunt voor artiest en muzieksector) om nieuw talent een kans te geven in de soundtrack van Hilly Skate. Via VI.BE platform, hét grootste online kansenplatform van Vlaanderen, helpt VI.BE jonge bands, dj’s en producers in hun zoektocht naar speelkansen, airplay, recensies en wedstrijden. 

Nieuwe Ketnet-serie

“We zijn met Ketnet altijd op zoek naar verhalen en arena’s die tot de verbeelding van kinderen spreken. Met Hilly Skate duiken we in de skatescene en maken we kennis met een paar nieuwe personages die in het hart van de Ketnetters zullen kruipen.  Met jong talent en zoals alles bij Ketnet gemaakt om digitaal te leven”, aldus Annemie Gulickx, Netmanager Ketnet.

Foto’s VRT

Hilly Skate: cast, verhaal én meer over nieuwe Ketnet-serie
Hilly Skate: cast, verhaal én meer over nieuwe Ketnet-serie

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 september 2023 /