Het Perfecte Plaatje 2023 deelnemers; zij doen mee aan seizoen 8

Ben jij nieuwsgierig naar de deelnemers aan Het Perfecte Plaatje 2023? Aan seizoen 8 doen weer tien bekende Nederlanders mee. Zij gaan wederom aan de slag onder de leiding van Tijl Beckand. Ontdek hier alles over de Het Perfecte Plaatje 2023 deelnemers en waar je deze kandidaten uit seizoen 8 van kent.

Wist je dat deze fotografieshow met bekende deelnemers ook naar Vlaanderen komt? Lees er alles over: Het Perfecte Plaatje België: Manu Van Acker voor Play4.

Het perfecte plaatje seizoen 8

Waar we in 2023 al konden genieten van Het Perfecte Plaatje op Reis, daar hebben we ook een ‘regulier’ seizoen. Dit is alweer het achtste seizoen uit het fotografieprogramma van RTL4 en Videoland. Tijl Beckand neemt ook in deze reeks de presentatie voor zijn rekening.

Het perfecte plaatje 2023

In weer een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje zetten de aspirant-fotografen onder leiding van Tijl Beckand alles op alles om de titel in de wacht te slepen. De deelnemers van dit seizoen zijn Sylvia Geersen, Waldemar Torenstra*, Henry Schut, Annemarie van Gaal, Loes Haverkort*, Anna Drijver, Sergio Vyent, Frans Duijts, Niek Roozen en Quinty Misiedjan. 

Deelnemers Het Perfecte Plaatje 2023

Waar je de kandidaten van Het Perfecte Plaatje seizoen 8 van kent? We zetten het op een rijtje:

  • Sylvia Geersen konden we dit jaar volgen als De Bachelorette. In dit programma leerde het model haar vriend Joris kennen. Recent vertelde ze nog over hem in Casa Di Beau.
  • Waldemar Torenstra ken je als acteur (o.a. in Meisje van Plezier seizoen 3Adem in Adem uit  en Singel 39), maar hij maakte ook programma’s als Ondersteboven van de Amerika’s en Ondersteboven van Afrika.
  • Henry Schut is presentator van Studio Sport. Maar wil je dat hij ook het boek Topfit* heeft geschreven. Zelfs voor mensen die denken dat ze geen tijd hebben om topfit te worden.
  • Annemarie van Gaal heeft tal van boeken over geld* geschreven. Maar je kunt deze zakenvrouw ook kennen van programma’s als Crisis in de tent en een Een Dubbeltje Op Zijn Kant.
  • Loes Haverkort ken je als actrice uit bijvoorbeeld RedbadDNA en Goud. Ze speelde ook mee in Singel 39, waarin je dus Waldemar Torenstra zag. en op Videoland kun je kijken naar het geweldige moedermaffia met Loves Haverkort in de hoofdrol.
  • Anna Drijver heeft bij lezers van VlaamsKijken volgens mij geen enkele introductie nodig; de Nederlandse actrice is zowel bekend in Nederland als Vlaanderen dankzij haar rol in Undercover seizoen 1. Recent zagen we haar in de hoofdrol in Netflix-hit Knokke Off (weer zo’n Vlaams-Nederlandse samenwerking). En wat dacht je van de film Het geheugenspel? Naast actrice is ze ook schrijfster. Klik hier voor een overzicht van haar werk*.
  • Sergio Vyent leerden we kennen als gastheer bij First Dates. Hij is ook schrijver van het boek De liefde volgens Sergio*.
  • Frans Duijts is zanger; je zag ‘m regelmatig op tv in shows als Sterren Muziekfeest op het Plein.
  • Niek Roozen leerde het grote publiek in 2014 kennen in de serie Brugklas. Je zag hem in De Faker, maar je kent hem ook van de film Vals en nog meer series en films*, zoals Misfit. Recent was hij te zien in Expeditie Robinson 2022. En wie goed heeft opgelet, zag hem als fan in Foodies. Hij is ook presentator van Extreme Karaoke.
  • Quinty Misiedjan is YouTuber en presentatrice. Ze behaalde de halve finale van De slimste mens winter 2022-2023. Je kent haar tevens van Zeikwijven.

Opdrachten seizoen 8

In de eerste aflevering gaan de kandidaten aan de slag met huishoudelijke producten die in de praktijk net niet helemaal lekker werken. En voor de tweede shoot gaan ze op een nationale vrije dag een onbezorgd dagje vrij in Amsterdam vastleggen. De fotografen in de dop gaan in aflevering 2 op zoek naar beweging en chaos in de stad die nooit stilstaat: Utrecht. Daarna duiken de deelnemers aan Het Perfecte Plaatje 2023 de hotelkamers in voor een sensuele boudoir-shoot. In aflevering 3 kruipen de deelnemers aan Het Perfecte Plaatje 2023 in de huid van een gevangene voor een zelfportret. En ze maken een turnstoot met een overdosis poeder.

Er worden in de vierde aflevering foto’s gemaakt voor een uitnodiging voor een kinderfeestje. En het decor voor de tweede shoot is het menselijk lichaam met macropoppetjes als model. Een wildlife-safari in de Oostvaardersplassen en een shoot in een griezelig spookslot zien we in aflevering 5. In de zesde aflevering fotograferen ze schoonspringers in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion. De tweede shoot zorgt voor een flinke kater bij de kandidaten; de modellen zijn dit keer namelijk niet om door een ringetje te halen.

De aspirant-fotografen staan in aflevering 7 in de schoenen van de gemechaniseerde brigade en gaan mee in de actie om raak te schieten. Voor de tweede shoot stappen ze over op een andere discipline en zullen ze het beste paard van stal moeten halen voor een shoot over de liefde tussen ruiter en paard. In de halve finale gaan de fotografen terug in de tijd. Samen met mensen met dementie gaan ze een oude foto nieuw leven inblazen. Bij de tweede shoot laten de fotografen zich inspireren door oude meesters en maken zij, met hun dierbaren als model, een nieuw meesterwerk.

Finale Het Perfecte Plaatje 2023

De drie finalisten gaan naar het mythische Ierland voor de finalereis. Tijdens de eerste shoot worden ze vergezeld door figuren uit de onderwereld bij een grote halloweenparade. En van een griezelige traditie gaan ze bij de tweede shoot in de havenstad Cobh op zoek naar geloof, hoop en liefde. De finale van Het Perfecte Plaatje 2023 gaat tussen Quinty Misiedjan, Loes Haverkort en Niek Roozen.

Winnaar Perfecte Plaatje 2023

Quinty Misiedjan valt af, waarna Loes Haverkort en Niek Roozen tegen elkaar komen te staan. Bij de eerste shoot gaan de twee finalisten hun modellen laten vliegen tijdens een fantasierijk en magisch beeld. Maar hoe? Met een ladder! En voor de grote finaleshoot duiken de fotografen het Ierse landschap in om aan de slag te gaan met een drieluik in de kleuren van de Ierse vlag. Wie wordt de winnaar van Het Perfecte Plaatje 2023; we weten het aan het eind van aflevering 10.

TV Gemist

Wist je dat je daarnaast tegenwoordig 7 dagen gratis kunt terugkijken via de TV Gemist optie van Videoland? Je kijkt tot zeven dagen je favoriete RTL programma’s terug. Dat kan zowel via de website als de app. Wil je dit vanuit het buitenland doen, dan vermoed ik dat je wel een VPN Verbinding nodig hebt, die je op Nederland zet. Je kunt het altijd eventjes testen. Sowieso: werkt het niet met een VPN, dan kun je je abonnement meteen weer opzeggen. Ze hebben namelijk een gratis testperiode.

Het Perfecte Plaatje op tv

Iedere woensdagavond vanaf 4 oktober 2023 kun je om 20.30 uur bij RTL4 naar Het Perfecte Plaatje kijken. De afleveringen kijk je ook terug op Videoland; de afleveringen komen daar op donderdag online. Daar vind je ook seizoen 2 tot en met 7 nog. We schreven eerder over die seizoenen:

Foto: RTL – William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 december 2023 /