Onderhuids: cast, verhaal en meer over Streamz serie

De Vlaamse serie Onderhuids met in de cast Nederlander Jan Kooijman is in Nederland nu te kijken via Prime Video. In België zie je ‘m nog steeds op Streamz. In de Onderhuids cast zien we tal van bekende gezichten; denk aan Carry Goossens, Idalie Samad, Amaryllis Uitterlinden, Dries De Sutter, Aaron De Groeve en Elodie Gabias. In de achtdelige dramedy reeks Onderhuids krijgen we een kijkje in een luxueuze beautykliniek waar de rich & famous zich mooier willen maken… Lees hier alles over Onderhuids: cast, verhaal en meer…

Auteur Patricia de Ryck publiceerde dit bericht voor het eerst op 17 mei 2023 op VlaamsKijken; zij heeft dit bijgewerkt op maandag 8 januari 2023, omdat Onderhuids in Nederland op Prime Video te kijken is.

Onderhuids

Dokters van dienst in de kliniek van Onderhuids zijn topchirurg Pierre Van Den Heuvel (Carry Goossens *), zijn zoon Olivier Van Den Heuvel (Jan Kooijman *), nieuwkomer Nisrine Iravani (Idalie Samad), anesthesist An-Sophie Malfait (Amaryllis Uitterlinden *)en de ambitieuze chirurg Stan De Vries (Dries De Sutter *). Aan de receptie van Plastique Boutique worden patiënten verwelkomd door de vrolijke flapuit Elodie Jans (Elodie Gabias), die daar regelmatig staat te keuvelen met vaste klant Kevin (Aaron De Groeve). Temidden van ambitites, liefdesperikelen en botoxfeestjes helpen de dokters hun bekende patiënten met steeds gekkere verzoeken.

Onderhuids kijken op Prime Video? Start nu 30 dagen gratis kijken op Prime Video.

Onderhuids: serie Streamz

Wanneer de jonge en ambitieuze Dr. Nisrine Iravani haar opwachting maakt als nieuwe kracht, zet dit alles op zijn kop in de kliniek van topchirurg Pierre Van Den Heuvel. Niet in het minst de wereld van Pierre’s zoon Olivier. Nisrine heeft heel andere toekomstplannen met de kliniek dan Olivier, die het op een dag zal moeten overnemen van zijn elitaire vader. In haar hoofd botst het meteen met de zoon van de baas, die in haar ogen alles in de schoot heeft geworpen gekregen, maar haar buik zegt iets anders.

Onderhuids cast

In de Onderhuids cast zien we naast Carry Goossens, Jan Kooijman en Idalie Samad nog meer verrassende gezichten. Verdere hoofdrollen worden vertolkt door actrice & zangeres Amaryllis Uitterlinden, Dries De Sutter en tot slot socialmediafenomenen Aaron De Groeve en Elodie Gabias die hun acteerdebuut maken. Maak je ook klaar voor enkele verrassende cameo’s onder de patiënten. In de teaser zie je alvast (musical)acteur Jan Schepens en reality ster Pommeline Tillière (Temptation Island) opduiken. En in de trailer spotten we bijvoorbeeld zangeres Anouk Matton, acteur Tuur Roels en acteur Salahdine Ibnou Kacemi. En er zullen nog meer verrassende cameo’s in de reeks verschijnen.

Acteurs en actrices ken je van…

  • Carry Goossens * heeft een rijk gevuld cv. Je kent hem bijvoorbeeld als Oscar Crucke uit FC De Kampioenen. Maar we zagen hem ook als Walter De Paepe in Professor T. Of wat dacht je van Code 37? Recent zag je hem bijvoorbeeld in Zeppos Het Mercatorspoor, De Zonen van Van As – De Cross en het nieuwe seizoen van De Kotmadam.
  • Jan Kooijman is acteur, presentator en voormalig danser. Je zag hem vrij recent nog op tv in Come Dance With MeDancing With The Stars en hij speelt ook mee in de film Piece of My Heart. Maar je kent hem natuurlijk ook van het indrukwekkende Hij, zij, hen. Je zag hem ook in de film Zomer in Frankrijk.
  • Idalie Samad ken je als Ada uit de nieuwe Dertigers. Maar je zag haar eerder ook in Familie, De Buurtpolitie en Campus 12. Naast actrice is Idalie Samad tevens zangeres.
  • Amaryllis Uitterlinden zag je eerder bijvoorbeeld in #LikeMe. Daarnaast speelde ze eerder bijvoorbeeld Anke in Danni Lowinski. Ze debuteerde in Matroesjka’s en was daarna 177 afleveringen te zien als Clio in de telenovelle Ella.
  • Dries De Sutter zag je eerder in Trouw met mij, maar we zagen hem bijvoorbeeld ook in Billie vs Benjamin.
  • Aaron De Groeve ken je van TikTok. Je zag ‘m vorig jaar ook in First Dates. En sinds april 2023 behoort Aaron De Groeve tot de cast van Thuis, waarin hij de rol van Gaby vertolkt.
  • Elodie Gabias zag je naast Jonatan Medart in Klopjacht Celebs. En als deelneemster aan De Verraders.

Gastrollen

Maar ook over de acteurs en actrices die een gastrol spelen in Onderhuids hebben we vaak al eerder geschreven. We zetten ze op een rijtje.

Onderhuids op Streamz

Je kunt Onderhuids in België kijken op Streamz. De Streamz Original Onderhuids is een productie van Banijay Belgium. De achtdelige reeks is vanaf 17 mei 2023 te kijken op het platform. Streamz in Nederland kijken is op dit moment nog lastig

Onderhuids kijken in Nederland

Waar ik had verwacht dat Onderhuids op Videoland te kijken zou zijn, omdat Streamz en de Nederlandse streamingdienst veel samenwerken. Daar is vandaag – maandag 8 januari 2024 – naar buiten gekomen dat Onderhuids in Nederland te kijken is op Prime Video.

Prime Video

Prime Video is voor mij al langere tijd een go-to. Je vindt er namelijk naast veel interessante documentaires ook veel Vlaamse series. Klik hier voor alle Prime-producties waar we over hebben geschreven. Zo kun je er bijvoorbeeld kijken naar recente series als Exen en De Club, maar denk ook aan Geldwolven en recent is ook Last One Laughing Nederland seizoen 2 met Philippe Geubels en Jeroom beschikbaar gekomen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 januari 2024 /