De dag van vandaag seizoen 2: Bart Cannaerts en Fien Germijns

Bart Cannaerts en Fien Germijns zijn vanaf vanavond – maandag 9 januari – weer dagelijks aan het eind van de avond op Eén te zien. Ze presenteren dan De dag van vandaag seizoen 2 mét dagelijks tal van bekende Vlaamse gasten. Ontdek hier alles over De dag van vandaag seizoen 2.

De dag van vandaag seizoen 2

Na een geslaagd eerste seizoen sluiten Bart Cannaerts en Fien Germijns opnieuw de televisieavond af met De dag van vandaag. Bart Cannaerts ontvangt elke dag drie bekende Vlamingen. Ze quizzen samen over de actualiteit van de dag. Denk dan aan Koning Filip die de hand van Joe Biden schudt tot een konijntje met een sjaaltje dat viraal gaat op TikTok. Het bedrag dat de bekende Vlaamse gasten in De dag van vandaag bij elkaar quizzen, kan op het einde gewonnen worden door iedereen.

De dag van vandaag inschrijven

Zorg er maar voor dat je huis er elke avond spik en span bijligt, want het zou zomaar kunnen dat Fien Germijns voor je deur staat met een cameraploeg en een grote cheque. Elke Dag van vandaag kijker kan zich inschrijven en elke kijker maakt dus kans op de pot van de dag, aan huis geleverd door Fien Germijns.  Inschrijven doe je via de speciale pagina op VRT MAX.

Fien Germijns & Bart Cannaerts

Waar je Fien Germijns en Bart Cannaerts van kent? Fien Germijns was de afgelopen weken al dagelijks op tv als presentatrice van Switch. Maar ze was ook één van de dj’s in het huis tijdens De Warmste Week 2022. Bart Cannaerts zag je recent op tv met zijn show We Moeten Nog Eens Afspreken. Eerder stond Bart Cannaerts op het podium met Haat en liefde in tragedies van Sophocles, Ik tel tot tien!, Waar is Barry? en Wanneer gaan we nog eens bowlen? En we kennen hem natuurlijk van De Allerslimste Mens ter Wereld.

Bekende Vlamingen

Welke bekende Vlamingen er de aankomende acht weken te gast zijn in De dag van vandaag? Dat zijn onder andere Kawtar Ehlalouch, Jonas Geirnaert, Gilles De Coster, Gloria Monserez, Tom Waes, Thomas Huyghe, Laura Tesoro, Mathias Vergels, Isabelle Van Hecke, Gert Verheyen, Erik Van Looy, Niels Destadsbader, Siska Schoeters, Philippe Geubels, Jeroen Meus, Wouter Deprez, Maaike Cafmeyer, Jelle Cleymans, Bart Peeters, Natalia, Joke Emmers, Dorothee Dauwe, Wim Helsen, Danira Boukhriss Terkessidis en Wim Lybaert.

De dag van vandaag kijken

De dag van vandaag is vanaf 9 januari van maandag tot en met donderdag rond 21.30 uur op Eén en VRT MAX. Wil je uit Nederland kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op België, dan kun je ook de afleveringen terug kijken via VRT MAX.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 januari 2023 /