Midseizoensfinale van Lisa? Wanneer is ze terug?

Was dit nu de midseizoensfinale van Lisa? Wanneer is ze terug op tv? Het zijn een paar opmerkingen die klinken na het kijken van de 89ste aflevering van seizoen 4 van telenovelle Lisa. Vanaf aanstaande maandag zien we De Buurtpolitie VIPS iedere maandag tot en met vrijdag om 18.20 uur op VTM; dus het blijft wachten op meer duidelijkheid in Lisa.

Was dit nu de midseizoensfinale van Lisa?

Als je de reacties op social media leest over Lisa seizoen 4, aflevering 89, dan is er één ding duidelijk. De kijkers vragen zicht af: was dit nu de midseizoensfinale van Lisa? Als je kijkt naar de midseizoensfinale van Familie, dan is die een stuk spannender. En die aflevering is ook nog eens extra lang. Is het een bewuste keuze dat er deze keer geen extra lange aflevering is, voordat de Lisa winterstop van start gaat?

Wanneer is Lisa terug op tv?

Vraag je je af wanneer de winterstop van Lisa er in 2023 op zit? We gaan er vanuit dat dit is na De Buurtpolitie VIPS. Er is alleen nog niet officieel bevestigd hoeveel afleveringen er deze keer zijn. We weten inmiddels dat ze daar op 30 januari weer met herhalingen van het eerste seizoen zijn gestart. En dat in de beeldbank de start datum van Lisa seizoen 5 wordt vermeld op maandag 13 februari 2023. Als dat de definitieve startdatum is, lees je dat natuurlijk ook via onze Lisa Facebook-groep en via onze Instagram.

Kijk jij nog naar Lisa?

In onze Facebook-groep laten veel kijkers van het eerste uur weten, dat ze niet meer naar Lisa kijken. Zeker na de verdwijning van Jonas. Zijn er veel afgehaakt en wordt er veel geklaagd over de verhaallijn. Nu zijn we natuurlijk erg nieuwsgierig naar hoe het met jou zit. Tijd om een poll te doen; die vind je hier in onze Facebook-groep en hier op Instagram (volg je ons daar al?). Ik ben erg benieuwd naar de uitslag. Jullie?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

6 januari 2023 /