Switch met Fien Germijns en deelnemers voor goede doel

Fien Germijns is ook in de winterperiode 2023 – 2024 weer op tv met Switch. Vanaf vandaag – maandag 18 december – kun je iedere weekdag rond 19.45 uur op VRT1 en VRT MAX kijken naar de spelshow. In de winter Switch ontvangt Fien Germijns weer tal van bekende deelnemers, die strijden voor het goede doel. We zetten ze op een rijtje.

Switch winter 2023 – 2024

Zowel presentatrice Fien Germijns als haar Switch-studio blinken als nooit tevoren voor de quiz zonder punten, maar wel mét bekende Vlamingen. Drie weken lang nemen elke week vijf bekende koppen het tegen elkaar op. Wie op het einde van de aflevering op nummer één staat, speelt de finale en kan 1.000 euro winnen voor het goede doel. 

Deelnemers Switch goede doel

Tijdens De Warmste Week nemen Gloria Monserez, Manu Vanacker, Sven De Leijer, Maïmouna Badjie en Hakim Chatar het tegen elkaar op. Tijdens de eerste week van de kerstvakantie is het de beurt aan Joris Brys, Otto-Jan Ham, Niels Destadsbader, Nona ’t Jolle en Eva Kamanda, zij spelen voor een zelfgekozen goed doel. Net als Eva De Roo, Elodie Gabias, Lou Miller, Tine Embrechts en Bart Cannaerts in de laatste week van de kerstvakantie.

Deelnemers ken je van…

Waar je al die Switch deelnemers voor het goede doel van kent? Ik zet ze voor je op een rijtje, waardoor je meteen volop kijkinspiratie op doet voor deze kerstvakantie.

Blijf ons voor alle nieuwe programma’s natuurlijk volgen via onderstaande social media. We plaatsen dagelijks berichtjes over wat er zoal op tv is.

Quiz terugkijken

Wil je deze quiz nu terugkijken, dan kan dit bij VRT MAX. Wil je dit vanuit het buitenland doen, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België kunt zetten.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

18 december 2023 /