Ferry: de serie – cast, verhaal én wat we nog meer weten

Ferry: de serie is vanaf vandaag – vrijdag 3 november 2023 – te kijken op Netflix. Zit jij er alweer klaar voor? Hier lees je alles over de serie en cast van Ferry. Onderaan zie je de officiële trailer.

NIEUWS: Ferry film 2 is aangekondigd!

Meekletsen over deze serie kom dan bij de Undercover Facebook-groep of volg onze Instagram.

Ferry: de serie

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden.

Serie Ferry Bouman kijken

Wil je de serie over Ferry Bouman kijken, dan kan dit vanaf 3 november 2023 exclusief op Netflix. De reeks telt 8 afleveringen. Dit nieuws is bekendgemaakt op 20 juli 2023; VRT heeft verder nog niets gecommuniceerd, dus we weten nog niet wanneer de reeks op VRT1 te zien is.

Dit bericht over Ferry: de serie verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 19 december 2022; we hebben het bijgewerkt op 6 oktober 2023.

Ferry: de serie cast

In de cast van Ferry: de serie zien we veel vertrouwde gezichten. Natuurlijk geeft Frank Lammers weer gestalte aan Ferry Bouman. En we zien Elise Schaap als zijn geliefde Daniëlle. Monic Hendrickx – die we eerder al zagen in Ferry De Film – speelt weer mee in de rol van zijn zus Claudia. En natuurlijk mogen ook Raymond Thiry (John), Tim Haars (Remco), Huub Smit (Dennis), Kevin Janssens (Jurgen) en Yannick van den Velde (Lars) niet ontbreken. Zo zie je in de cast van Ferry: de serie dus ook een aantal acteurs, die in Undercover seizoen 1 zijn overleden.

Wist je trouwens dat er een nieuw Undercover-spel is uitgebracht? Ideaal om te spelen tijdens de aankomende vrije dagen.

Tygo Gernandt

Maar we zien ook nieuwe gezichten in de Ferry: de serie cast. Een nieuwe rol in de Brabantse onderwereld is weggelegd voor Tygo Gernandt, hij kruipt in de rol van Ricardo, één van de leden van de motorbende waar Ferry zaken mee doet. Verder zien we in Ferry de serie cast ook Poal Cairo (Dozer), Steef Cuijpers (Arie Tack), Koen De Graeve (Marco Grootaers), Alice Reijs (Sabien Grootaers) en Dirk Roofthooft (Mick).

Acteurs Ferry: de serie

Waar je alle acteurs en actrices uit de cast van Ferry: de serie van kent? We zetten het hieronder voor je op een rijtje.

Ferry: de serie kijken

Wil je Ferry: de serie kijken? Dan moet je dus nog eventjes geduld hebben tot 3 november. Die releasedatum heeft Netflix nu gecommuniceerd voor Ferry de serie. Het is daarnaast weer een samenwerking tussen VRT, De Mensen en Netflix, dus we gaan er vanuit dat-ie ook weer op VRT1 komt. Alleen is hier nog geen uitzenddatum voor Ferry de serie bekendgemaakt. We blijven het op de voet volgen.

Makers

Ferry: de serie wordt geregisseerd door Eshref Reybrouck (die eerder de regie deed van Undercover en Cheyenne & Lola) en Joël Vanhoebrouck (die ook meewerkte aan Undercover, maar ook aan Black-Out en Vossenstreken). Frederic Van Zandycke is Director of Photography. Het scenario is geschreven door Nico Moolenaar, Bart Uytdenhouwen, Piet Matthys, Tibbe van Hoof. Nico Moolenaar is tevens showrunner. Ivy Vanhaecke en Pieter Van Huyck zijn de Executive producers. Als we meer weten over Ferry de serie, delen we dit via onze social media.

Officiële trailer: Ferry De Serie

Ferry Bouman stelt cast serie voor

Ferry: de serie - cast, verhaal én wat we nog meer weten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 november 2023 /