Kevin Janssens in Revenge

Kevin Janssens speelt één van de hoofdrollen in de vorig jaar uitgekomen film Revenge. Deze is nu op dvd verkrijgbaar. Hij is te zien naast Matilda Anna Ingrid Lutz, Vincent Colombe en Guillaume Bouchède.

Zo op het eerste gezicht vind ik dat de hoofdrolspeelster qua looks wel wat weg heeft van Lotte uit het eerste seizoen van de Nederlands/Vlaamse Love-Island. Vinden jullie ook niet? Ja, het verhaal gaat ook over de liefde, maar toch net iets anders… Met één advies: neem je minnares niet mee op je jaarlijkse weekendje weg met de mannen.

Kevin Janssens in Franse horror film

Revenge: het verhaal

Drie rijke, getrouwde vrienden gaan elk jaar traditiegetrouw op een mannentrip naar de Grand Canyon. Deze keer heeft Richard zijn jonge minnares Jen meegenomen, wie al snel de interesse opwekt van de andere twee mannen. Als object van verlangen en volledig geïsoleerd van de buitenwereld loopt het voor Jen al snel uit de hand. Wanneer ze misbruikt wordt en door de mannen voor dood wordt achtergelaten in de woestijn, kan ze nog alleen nog maar denken aan wraak.

Op het filmfestival Imagine werd Revenge omschreven als ‘vrouwelijke wraak dat sinds Kill Bill niet meer zo vermakelijk en bevredigend is geweest’.

Matilda Anna Ingrid Lutz met Kevin Janssens in Revenge

Cast Revenge

Over de Vlaamse acteur Kevin Janssens heb ik op VlaamsKijken natuurlijk al verschillende artikelen geschreven. Maar hij schittert niet alleen in Vlaamse producties – zo werkt hij nu aan de nieuwe tv-serie Fair Trade, en speelt de hoofdrol in De Patrick – zijn acteertalent (en looks) zien we ook steeds vaker terug in het buitenland.

De vrouwelijke hoofdrol wordt gespeeld door Matilda Anna Ingrid Lutz. Zij is een Italiaans model en actrice van Duitse afkomst. Ook de Franse acteurs Vincent Colombe en Guillaume Bouchède spelen mee in deze film, die geregisseerd is door Coralie Fargeat.

Wil je Kevin Janssens in Revenge zien? De film is nu verkrijgbaar op dvd.

Trailer Revenge

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

5 november 2019 /