Shady El-Hamus maakt Netflix-film met vader en broertje in cast

Shady El-Hamus maakt samen met zijn broertje Shahine El-Hamus en vader Sabri El-Hamus een nieuwe Nederlandse Netflix film. De opnames zijn deze maand gestart. In 2023 kun je deze nieuwe film, waarvan de naam nog niet bekend is (gemaakt), op Netflix verwachten. Ontdek hier alles over het verhaal en de cast van de nieuwe film van Shady El-Hamus.

Shady El-Hamus

Shady El-Hamus vertelt over zijn nieuwe Netflix-film het volgende. “Het is geweldig om na een succesvolle samenwerking opnieuw het vertrouwen te krijgen om een Netflix film te maken. Het zorgt ervoor dat ik voor mijn derde speelfilm een lang gekoesterde wens zie uitkomen – een vader/zoon verhaal vertellen waarin mijn vader en broertje de hoofdrollen vertolken. Een bijzonder project waar we met veel plezier aan werken en dat we straks heel graag delen met een groot publiek.” Je kent deze regisseur verder van Forever Rich en De Libi. Het scenario voor deze film schreef hij samen met Jeroen Scholten van Aschat, waarmee hij ook werkte aan Forever Rich en De Libi. Jeroen Scholten van Aschat schreef ook I Don’t Wanna Dance.

Nieuwe film Shady El-Hamus

Amir (Shahine El-Hamus) probeert tegen wil en dank het familierestaurant van zijn vader Omar (Sabri El-Hamus) in Amsterdam Oost te redden. Wanneer hij als gevolg van een familieruzie ontslag neemt, gaat hij werken voor een jonge en succesvolle crypto ondernemer, Roy (Minne Koole), die hem meesleept in zijn wereld met alle gevolgen van dien.

Cast

Opvallend in de cast van deze nieuwe film van Shady El-Hamus is dat zowel zijn vader (Sabri El-Hamus) als broertje (Shahine El-Hamus) de hoofdrollen spelen. Verder zien we in de cast Minne Koole, Isabelle Kafando, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Leny Breederveld, Raymond Thiry, Loes Schnepper, Jonas Smulders, Kendrick Etmon, Tobias Kersloot en Yari van der Linden. 

Foto: Jurre Rompa

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 december 2022 /