Beau Monde cast met o.a. Koen De Graeve en Maaike Cafmeyer

De korte film Beau Monde met in de cast Koen De Graeve, Maaike Cafmeyer, Tom Vermeir en Line Pillet is vanavond – zaterdag 9 oktober – om 23.46 uur te kijken op Canvas. Deze kortfilm van Hans Vannetelenbosch wordt uitgezonden na het nieuwe seizoen van Alleen Elvis blijft bestaan.

Verhaal

In een sterrenrestaurant dreigen de maskers af te vallen bij het personeel en hun gasten. Een verhaal over twee sociale klassen met hun eigen geheimen en façades. Tijdens een avond in een sterrenrestaurant lopen de spanningen hoog op en dreigen de maskers af te vallen bij het personeel en hun gasten. Een verhaal over twee sociale klassen met hun eigen geheimen en façades.

Cast Beau Monde

Hans Vannetelbosch heeft voor deze kortfilm bekende namen gestrikt. In de cast van Beau Monde zien we dan ook Koen De Graeve, Maaike Cafmeyer, Tom Vermeir en Line Pillet. Maar denk ook aan Marijke Pinoy, Evgenia Brendes, Hans Royaards, Tine Roggeman en Lucas Tavernier. Over verschillende acteurs en actrices uit de cast van Beau Monde hebben we op Vlaamskijken eerder geschreven.

Acteurs en actrices uit Beau Monde

Nieuwsgierig naar wat ze anno 2021 doen. Een overzicht van wat je kunt verwachten én de must sees wat VlaamsKijken betreft.

  • Koen De Graeve zag je recent nog op tv toen de film Terug Naar Morgen werd uitgezonden. Mijn favoriete serie met Koen De Graeve blijft Studio Tarara, maar het afgelopen jaar genoot ik ook van hem in Deja Vu. Daarnaast is het wachten op de nieuwe serie De Kraak. Die kunnen we binnenkort verwachten op Streamz. Over deze acteur hebben we al veel geschreven, meer lezen open dan het Koen De Graeve-overzicht.
  • Maaike Cafmeyer werkt op dit moment aan de serie Chantal; een spin off van Eigen Kweek, waarin haar personage de hoofdrol speelt. En goed nieuws: deze maand komt het tweede seizoen van Mijn Slechtste Beste Vriendin op Streamz. Ze speelde natuurlijk ook geweldig de hoofdrol van Frie Palmers in De Twaalf, waarvan je Tom Vermeir ook kent.
  • Tom Vermeir is zo’n acteur waar we sinds zijn rol in De Twaalf echt niet meer omheen kunnen. Zo zagen we hem recent in 2055 en in het tweede seizoen van Beau Séjour. Maar je kent hem ook als beul in De bende van Jan de Lichte, van zijn hoofdrol in Belgica en Porselein? Hij zal in 2021 ook te zien zijn in de nieuwe Vlaamse Netflix serie Grond. Momenteel werkt hij aan 1985, Twee Zomers en H4Z4RD. Alle reden dus om het Tom Vermeir-overzicht te blijven volgen.
  • Line Pillet zal te zien zijn in het nieuwe Ritueel (van Hans Herbots). Verder zag je haar als Sara in 13 Geboden. Maar ze heeft nog meer rollen op haar naam staan.
  • Marijke Pinoy ken je bijvoorbeeld uit The Team en Brussel. Maar je zag haar bijvoorbeeld ook in De smaak van De Keyser, Los zand en Red Sonja.
  • Evgenia Brendes speelde de indrukwekkende rol van Ella in Over Water.
  • Hans Royaards zag je eerder bijvoorbeeld in Verborgen verlangen. Maar deze acteur heeft al tal van rollen in (kinder)series en films op zijn naam staan.
  • Tine Roggeman behoort tot de cast van De Hoppers. Je kent haar ook uit Buck. Ze debuteerde in 2014 op tv in zowel In Vlaamse Velden als Cordon.
  • Lucas Tavernier heeft vooral heel veel gast- en bijrollen op zijn naam staan. In Thuis en Familie was hij wat langer te zien. De kijkers van Galaxy Park kennen hem als Yurik.

Hans Vannetelenbosch

Voor mij is Hans Vannetelenbosch nog een onbekende naam. Op IMDB ontdek ik dat hij eerder al verschillende kortfilms heeft gemaakt, zoals Patient en Penitence.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 oktober 2021 /