Den Elfde van den Elfde: carnaval in Knorrendonk

Den Elfde van den Elfde – de nieuwe serie geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Tom Van Dyck en de Nederlandse Alice Reijs – wordt vanaf vanavond om 21.35 uur uitgezonden op Eén. Zitten jullie er al klaar voor? Ik ben wel nieuwsgierig naar deze serie over carnaval in Knorrendonk.

Op 11 november, den Elfde van den Elfde, wordt volgens de traditie in het gehucht Kerke de Prins Carnaval gewijd. Al 35 jaar is dit varkensboer Hubert Geunings. Maar dit jaar loopt het anders…

Wonden uit het verleden dreigen open te barsten, nieuwe schandalen kondigen zich aan. Een serie over liefde, varkens en zingen wanneer het al pratend niet meer lukt, met een topcast waaronder Jan Decleir, Peter Van Den Begin, Bruno Vanden Broecke en Alice Reijs.

Zondag 3 januari om 21.35 uur op Eén.

EvdE - Jan Decleir_Hubert Geunings.01004

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

3 januari 2016 /