The Takeover met in cast Holly Mae Brood en Géza Weisz | Netflix film

Netflix heeft de nieuwe Nederlandse film The Takeover aangekondigd met in de cast onder andere Holly Mae Brood, Géza Weisz, Whalid Benmbarek, Susan Radder, Frank Lammers en Noortje Herlaar. De opnames van deze film zijn medio januari 2022 van start gegaan. Ontdek in dit artikel alles over verhaal en cast van The Takeover, die eind 2022 op Netflix te zien zal zijn.

The Takeover

Als de ethische hacker Mel Bandison (Holly Mae Brood) bij een hightech zelfrijdende bus een hack onschadelijk maakt, legt ze daarmee onbedoeld een internationaal crimineel netwerk plat. Samen met Thomas Deen (Géza Weisz), haar onhandige blind date van de avond ervoor, slaat ze op de vlucht voor deze criminelen, maar ook voor de politie. 

Cast The Takeover

De hoofdrollen in The Takeover worden vertolkt door Holly Mae Brood als Mel Bandison en Géza Weisz als Thomas Deen. In de cast van The Takeover zien we daarnaast nog meer bekende gezichten, zoals Walid Benmbarek, Susan Radder, Frank Lammers en Noortje Herlaar. 

Makers

De film is geschreven door Tijs van Marle, gebaseerd op een idee van Hans Erik Kraan. The Takeover wordt geregisseerd door Annemarie van de Mond. De productie is in handen van Annemieke van Vliet en Femke Bennink van Fiction Valley. Regisseur Annemarie van de  Mond vertelt: “Ik ben vereerd dat ik aan het roer sta van dit spannende avontuur en trots dat ik met deze fantastische cast mag werken. We gaan er iets geweldigs van maken.”

Netflix Original

“The Takeover is onze eerste Netflix Original actiefilm van Nederlandse bodem. We kijken er enorm naar uit om, onder leiding van Annemarie van de Mond, in dit genre een nieuwe Nederlandse film op de markt te brengen over een zeer actueel onderwerp”, voegt Janey van Ierland, Director Content Acquisitions Benelux & Nordics toe. Als het goed is, kijk je deze film eind 2022 op Netflix.

Foto: Khalid Amakran 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 januari 2022 /