Telefilm Dwaalspoor met in cast o.a Raymond Thiry

De Telefilm Dwaalspoor is vanavond -zondag 26 september – om 20.20 uur te kijken op NPO3 (bij MAX). Raymond Thiry, Anniek Pheifer en Tim Haars vertolken de hoofdrollen in de spannende thriller van regisseur Boris Paval Conen. 

Dwaalspoor

Als de kleindochter van de gepensioneerde rechercheur Ron (Raymond Thiry) vermist raakt, kost het hem grote moeite om zich buiten het onderzoek te houden. Naarmate de angst en onzekerheid bij hem en zijn familie toenemen, raakt zijn geduld op en start hij een eigen onderzoek. Uit liefde voor zijn kleindochter gaat hij daarbij over grenzen, maar tot welke prijs? 

Cast Dwaalspoor

De cast wordt onder meer gevormd door Raymond Thiry, Tim Haars, Anniek Pheifer, Rhodé Gerrits, Werner Kolf, Malou Gorter en Guy Clemens. We zien in Dwaalspoor suk voor stuk acteurs en actrices die we kennen van eerdere rollen (waar we op VlaamsKijken al over schreven). Hieronder zetten we het op een rijtje.

Telefilms

Vorige week kon je kijken naar De Zitting, deze telefilm is goed ontvangen. Je kunt ‘m terugkijken via NPO Start / NPO Plus. Hier lees je alles over De Zitting (scenario Lykele Muus). Daarnaast kun je ook de aankomende weken nog genieten van verschillende telefilms.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 september 2021 /