Telefilm Dwaalspoor met in cast o.a Raymond Thiry

De Telefilm Dwaalspoor is vanavond -zondag 26 september – om 20.20 uur te kijken op NPO3 (bij MAX). Raymond Thiry, Anniek Pheifer en Tim Haars vertolken de hoofdrollen in de spannende thriller van regisseur Boris Paval Conen. 

Dwaalspoor

Als de kleindochter van de gepensioneerde rechercheur Ron (Raymond Thiry) vermist raakt, kost het hem grote moeite om zich buiten het onderzoek te houden. Naarmate de angst en onzekerheid bij hem en zijn familie toenemen, raakt zijn geduld op en start hij een eigen onderzoek. Uit liefde voor zijn kleindochter gaat hij daarbij over grenzen, maar tot welke prijs? 

Cast Dwaalspoor

De cast wordt onder meer gevormd door Raymond Thiry, Tim Haars, Anniek Pheifer, Rhodé Gerrits, Werner Kolf, Malou Gorter en Guy Clemens. We zien in Dwaalspoor suk voor stuk acteurs en actrices die we kennen van eerdere rollen (waar we op VlaamsKijken al over schreven). Hieronder zetten we het op een rijtje.

Telefilms

Vorige week kon je kijken naar De Zitting, deze telefilm is goed ontvangen. Je kunt ‘m terugkijken via NPO Start / NPO Plus. Hier lees je alles over De Zitting (scenario Lykele Muus). Daarnaast kun je ook de aankomende weken nog genieten van verschillende telefilms.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

26 september 2021 /