Paradise Drifters op Videoland

Paradise Drifters met Jonas Smulders, Tamar van Waning, Bilal Wahib en Vlaming Joren Seldeslachts staat nu op Videoland. Scenario en de regie werden verzorgd door Mees Peijnenburg. Dit is zijn speelfilmdebuut.

Verhaal Paradise Drifters

De dakloze jongeren Yousef, Chloe en Lorenzo hebben in hun jonge levens al flink wat te verduren gehad. Yousef (Bilal Wahib) is net 18 geworden en moet de jeugdzorginstelling verlaten, maar heeft geen familie om naar terug te keren. Chloe (Tamar van Waning) is ongewenst zwanger van haar stiefvader en is op zoek naar een uitweg. Lorenzo (Jonas Smulders) wil met drugssmokkel snel geld verdienen om zijn broer Ivan (Joren Seldeslachts) te helpen. Alle drie willen ze niets liever dan ontsnappen aan hun situatie.

Door een toevallige ontmoeting vertrekken ze gezamenlijk naar Zuid-Europa. Ondanks de verschillende problemen waar ze individueel mee kampen, vinden ze tijdens deze reis onverwacht vertrouwen en geborgenheid bij elkaar; iets waar ze hun hele leven al naar op zoek zijn. Maar aan het echte leven valt moeilijk te ontsnappen en alles loopt anders dan verwacht.

Cast Paradise Drifters

Tamar van Waning (1996) groeide op in en rondom Amsterdam. Na een ingewikkelde jeugd en middelbare school-periode deed ze in 2018 mee met het tv-programma Dream School. Hier vond ze nieuwe inspiratie en uitdagingen. Ze begon met het motiveren en coachen van andere jongeren en gaf lezingen en Ted Talks sindsdien. In 2019 werd ze gecast voor de hoofdrol Chloe in de Paradise Drifters, waarmee ze haar debuut als actrice maakt.

Bilal Wahib

Al van jongs af aan is Bilal Wahib bezi met acteren. Hij werd bekend bij het jonge publiek als Kaleb in Spangas. Daarna zag je hem bijvoorbeeld in Brugklas, Verborgen Verhalen, Vechtershart, Koefnoen en Toon. In Fissa en Broerders speelde hij al hoofdrollen. En laten we natuurlijk ook zijn rol van Mo de Show in Mocro Maffia niet vergeten. Daarnaast zie je hem in Paradise Drifters van Mees Peijnenburg. Op VlaamsKijken schreven we ook al over Bilal Wahib, bijvoorbeeld over zijn rol in Commando’s en in de nieuwe serie Red Light met Carice van Houten en Halina Reijn (begin 2021 bij BNNVARA te zien). Hij zal daarnaast te zien zijn in Meskina.

Wist je dat Bilal Wahib te zien is in Hunted VIPS?

Jonas Smulders

Jonas Smulders zag je recent op tv in de films Jongens en Niemand in de stad. Maar deze jonge acteur heeft al tal van verschillende rollen in series en films op zijn cv staan. Zo zag je hem laatst nog in de mini-reeks Doodstil.

Joren Seldeslachts

Het cv van Joren Seldeslachts bevat tal van films en series waarin je hem al zag schitteren. Ik heb ontzettend genoten van hem in Beau Séjour, waar hij zijn tegenspeelster uit Spitsbroers Lynn Van Royen weer treft (net als in het tweede seizoen van The Team). Verder kun je op Netflix In Vlaamse Velden terugkijken. En op Videoland vind je Dubbelleven. Je ziet hem daarnaast in de Nederlands-Vlaamse samenwerkingen als Baantjer Het Begin en Red Light. In die laatste serie voel je echt met je mee. Iedere vrijdag wordt er een nieuwe aflevering op Streamz geplaatst. Voor de Vlaamse lezers: vanaf 1 februari is Joren Seldeslachts te zien in Mijn Slechtste Beste Vriendin.

Paradise Drifters kijken

Paradise Drifters is recent toegevoegd op Videoland. Daarnaast kun je hem via  Amazon Prime Video huren. Daarnaast is-ie natuurlijk op dvd verkrijgbaar.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 januari 2021 /