Professor T. seizoen 3 op Videoland

Professor T. seizoen 3 op Videoland te zien! Voor mij is dat persoonlijk heel goed nieuws, want ik was ‘m – door de drukte met mijn boek – helemaal vergeten op te nemen. Zo kan ik dus op een stormachtige zaterdag, zoals vandaag, lekker bingewatchen!

Professor T. seizoen 3 was vanaf 9 september te zien op Eén en is eind november, begin december toegevoegd aan het aanbod van Videoland. Dat betekent dat de Nederlandse streamingdienst de serie écht heel snel heeft. Hopelijk geldt dat ook voor Zie Mij Graag, want daar heb ik nu ook een aflevering van gemist (en seizoen 1 van die serie staat er ook al op).

Het derde seizoen van Professor T. is tevens het laatste. Heb je de hele serie gemist met de briljante – en de soms ook iets te directe – politieconsultant Jasper Teerlinck, alias professor T. (Koen De Bouw)? Dan raad ik je aan om gewoon lekker vanaf seizoen 1 te bingen. Naast Koen De Bouw kun je namelijk geweldige acteurs en actrices als Leen Roels, Carry Goossens, Herwig Ilegems, Tanja Oostvogels, Steve Geerts, Goele Derick, Viviane De Muynck, Kim Hertogs en Barbara Sarafian zien.

Heb je geen Videoland, maar wil je Professor T. seizoen 3 (of de hele reeks) wel kijken? Dan kun je ‘m ook aanschaffen op dvd bij Bol.com.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

8 december 2018 /