Professor T. seizoen 3 op Videoland

Professor T. seizoen 3 op Videoland te zien! Voor mij is dat persoonlijk heel goed nieuws, want ik was ‘m – door de drukte met mijn boek – helemaal vergeten op te nemen. Zo kan ik dus op een stormachtige zaterdag, zoals vandaag, lekker bingewatchen!

Professor T. seizoen 3 was vanaf 9 september te zien op Eén en is eind november, begin december toegevoegd aan het aanbod van Videoland. Dat betekent dat de Nederlandse streamingdienst de serie écht heel snel heeft. Hopelijk geldt dat ook voor Zie Mij Graag, want daar heb ik nu ook een aflevering van gemist (en seizoen 1 van die serie staat er ook al op).

Het derde seizoen van Professor T. is tevens het laatste. Heb je de hele serie gemist met de briljante – en de soms ook iets te directe – politieconsultant Jasper Teerlinck, alias professor T. (Koen De Bouw)? Dan raad ik je aan om gewoon lekker vanaf seizoen 1 te bingen. Naast Koen De Bouw kun je namelijk geweldige acteurs en actrices als Leen Roels, Carry Goossens, Herwig Ilegems, Tanja Oostvogels, Steve Geerts, Goele Derick, Viviane De Muynck, Kim Hertogs en Barbara Sarafian zien.

Heb je geen Videoland, maar wil je Professor T. seizoen 3 (of de hele reeks) wel kijken? Dan kun je ‘m ook aanschaffen op dvd bij Bol.com.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

8 december 2018 /