Tweede seizoen Fair Trade (Marc Punt) – Dit weten we over cast & verhaal

Goed nieuws voor iedereen die genoten heeft van Fair Trade! Er wordt momenteel gewerkt aan het tweede seizoen van Fair Trade. Dit is één van de projecten waarin Screen Flanders in investeert. Ontdek hier alvast meer over verhaal en cast van tweede seizoen Fair Trade.

UPDATE: LEES HIER ALLES OVER FAIR TRADE SEIZOEN 2 (CAST).

Tweede seizoen Fair Trade

Robin De Rover wordt bij de federale politie verbannen naar de Cel Agressie. Ze zoekt weer contact met Patrick ‘de Pater’ Paternoster om de moordenaar van haar vroegere chef Wally Wilson te vinden, maar de Pater heeft zijn eigen agenda. En dan duikt Bob ‘Martino’ Martens terug op.

Wist je dat het eerste seizoen van Fair Trade te kijken is op Streamz (België), Amazon Prime Video (Nederland) en dvd.

Cast tweede seizoen Fair Trade

In de cast van Fair Trade seizoen twee zien we weer tal van bekende namen. Ella June Henrard, Peter Van den Begin, Jeroen Perceval, Manou Kersting en Sven De Ridder zijn sowieso weer van de partij. Tja, en aangezien Robin De Rover (gespeeld door Ella June Henrard) op zoek gaat naar de moordenaar van Wally Wilson betekent dit dat we Kevin Janssens niet terug gaan zien. Marc Punt liet weten dat de rol van Peter Van den Begin groter wordt en dat er nog enkele nieuwe figuren bij komen… Naar verwachting start de opnames begin maart 2022. Vanaf dan houden we de acteurs op Instagram extra in de gaten, zodat we misschien al eerder weten wie we kunnen verwachten. Als we meer weten, delen we dat op Instagram, in onze nieuwsbrief en de Facebook-groep.

Acteurs

De nu bevestigde acteurs van Fair Trade seizoen 2 zijn sowieso niet de minste. Even een lijstje van series en films waarin je ze de afgelopen tijd zag:

Marc Punt & Philip Van Volsem

Marc Punt (Matroesjka’s, Bowling Balls en Pippa) verzorgt ook voor het tweede seizoen van Fair Trade zowel scenario als regie. DOP Philip Van Volsem (De Familie Claus 1 & 2) zal de serie inblikken, die op locatie zal worden gedraaid in de regio Antwerpen, de Kempen en Gent. Deze Vlaamse serie wordt geproduceerd door Independent Productions en zal te zien zijn op VTM en via Streamz. Wanneer? Daar is nog niets over bekendgemaakt. We weten dat de opnames begin maart 2022 starten; dus daarna is het even afwachten hoe snel het proces verloopt.

Foto: VTM / Streamz

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 januari 2022 /