Patser op tv, Videoland en Streamz kijken (Adil El Arbi en Bilall Fallah)

Heb jij de film Patser van Adil El Arbi en Bilall Fallah nog niet gezien? Maandag 16 augustus kun je ‘m om 20.20 uur kijken op NPO3. Daarnaast is hij in Nederland terug te kijken via Videoland en in België te zien via Streamz en VTM GO. In deze film ontdek je tal van bekende Vlaamse acteurs én ook Ali B heeft een rolletje.

Patser – het verhaal

Patser vertelt het waanzinnige verhaal van vier vrienden op ‘t Kiel in Antwerpen die ervan dromen om te leven als echte patsers. Snel rijk worden en leven zoals in een videoclip of zoals Tony Montana in Scarface. Ze besluiten een cokedeal te saboteren en de drugs zelf te verpatsen, maar de zaken lopen compleet uit de hand. De hoofdrollen worden gespeeld door Matteo Simoni, Nora Gharib, Junes Lazaar en Saïd Boumazoughe.

Op de hoogte blijven van andere producties van Adil El Arbi en Bilall Fallah? Kom dan bij onze Facebook-groep.

Cast Patser

Over deze film hebben we natuurlijk al van alles geschreven. Klik hier voor het Patser-overzicht van VlaamsKijken. Leuke nieuwtjes. Patser-gezicht Junes Lazaar is te zien in het twaalfde seizoen van De Buurtpolitie. In België kun je ondertussen ook van Matteo Simoni genieten in De bende van de Jan de Lichte. Saïd Boumazoughe was recent te zien in Morcro Maffia 3 en hij zal te zien zijn in de Netflix-serie Grond. Nora Gharib werkt momenteel aan twee films, namelijk Nachtwacht: De dag van de Bloedmaan en Zeppos Het Mercatorspoor. Je zag haar laatst ook in de tv-serie Black-Out. Daarin is ook Carlos Schram te zien. Die zag je recent nog op tv in de Nederlandse film Niemand in de stad. De Nederlandse acteur Werner Kolf is op dit moment – net als Ella-June Henrard en Joren Seldeslachts – te zien in Swanenburg.

Adil El Arbi en Bilall Fallah

Adil El Arbi en Bilall Fallah – de regisseurs van Patser – werken momenteel voor VIER en Netflix aan de nieuwe serie Grond. Deze serie is vanaf 2021 op tv te zien. Meer weten over de cast en het verhaal van Grond klik dan hier?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 augustus 2019 /