Patser op Videoland en Streamz te kijken (van Adil El Arbi en Bilall Fallah)

Heb jij de film Patser van Adil El Arbi en Bilall Fallah nog niet gezien? Hij is in Nederland terug te kijken via Videoland en in België te zien via Streamz. In deze film ontdek je tal van bekende Vlaamse acteurs én ook Ali B heeft een rolletje.

Patser – het verhaal

Patser vertelt het waanzinnige verhaal van vier vrienden op ‘t Kiel in Antwerpen die ervan dromen om te leven als echte patsers. Snel rijk worden en leven zoals in een videoclip of zoals Tony Montana in Scarface. Ze besluiten een cokedeal te saboteren en de drugs zelf te verpatsen, maar de zaken lopen compleet uit de hand. De hoofdrollen worden gespeeld door Matteo Simoni, Nora Gharib, Junes Lazaar en Saïd Boumazoughe.

Op de hoogte blijven van andere producties van Adil El Arbi en Bilall Fallah? Kom dan bij onze Facebook-groep.

Cast Patser

Over deze film hebben we natuurlijk al van alles geschreven. Klik hier voor het Patser-overzicht van VlaamsKijken. Leuke nieuwtjes. Patser-gezicht Junes Lazaar is te zien in het twaalfde seizoen van De Buurtpolitie. In België kun je ondertussen ook van Matteo Simoni genieten in De bende van de Jan de Lichte. Saïd Boumazoughe zal te zien zijn in de Netflix-serie Grond. En Nora Gharib zag je op Streamz en Eén in de reeks Black-Out. Daarin is ook Carlos Schram te zien. Die zag je recent nog op tv in de Nederlandse film Niemand in de stad. De Nederlandse acteur Werner Kolf is op is op dit moment te zien in Commando’s en hij werkt met Ella-June Henrard en Joren Seldeslachts aan Swanenburg.

Adil El Arbi en Bilall Fallah

Adil El Arbi en Bilall Fallah – de regisseurs van Patser – werken momenteel voor VIER en Netflix aan de nieuwe serie Grond. Deze serie is vanaf 2021 op tv te zien. Meer weten over de cast en het verhaal van Grond klik dan hier?

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

20 augustus 2019 /