Videoland aanbod Vlaamse tv-series flink uitgebreid

Videoland aanbod Vlaamse tv-series is de afgelopen tijd flink uitgebreid. Er lijkt een samenwerking te zijn tussen Videoland en een aantal Belgische partijen, want het is anno 2019 echt een heel divers rijtje, waarbij een aantal toppers echt opvallen.

Helaas zijn Zuidflank en Als De Dijken Breken niet meer te kijken via Videoland. Dat ontdekte ik toen ik mijn rondje langs alle streamingsdiensten deed begin augustus 2019. Als je via hier naar de overzichten klikt, weet je precies welke Vlaamse series en films je kunt vinden via Videoland, Netflix, KPN, Ziggo en Amazon Prime.

Overzicht aanbod series Videoland augustus 2019

Realityseries uit Vlaanderen op Videoland

  • Drie seizoenen Helden van Hier Door het Vuur
  • Helden van Hier Brandweer Antwerpen gevolgd.
  • Twee seizoenen Helden van Hier In de Lucht
  • Politie 24/7
  • F16
  • Dossier X
  • De Kroongetuigen
  • Lotgenoten
  • Buurman Wat Doet U Nu

Klik hier om meer over deze series te weten te komen.

#teamvideoland

Als je het aanbod van Videoland op het gebied van Vlaamse series ziet, dan ben ik echt fan. We hebben hier zelf ook Netflix en KPN, maar daar kijk ik eigenlijk helemaal niet naar. Ja, Netflix heeft echt een aantal serie-pareltjes. Alleen heb ik die allemaal al gevolgd toen ze op tv waren. Ken je bijvoorbeeld Beau Séjour, Tabula Rasa en Gevoel voor Tumor nog niet, klik dan even hier voor het Netflix-serie overzicht en kijk of het wat voor je is.

Meepraten over dit artikel? Heb je tips? Of een vraag over een ander artikel? Dan ben je van harte welkom in de VlaamsKijken Facebook-groep.

12 november 2018 /