Videoland aanbod Vlaamse tv-series flink uitgebreid

Videoland aanbod Vlaamse tv-series is de afgelopen tijd flink uitgebreid. Er lijkt een samenwerking te zijn tussen Videoland en een aantal Belgische partijen, want het is anno 2019 echt een heel divers rijtje, waarbij een aantal toppers echt opvallen.

Helaas zijn Zuidflank en Als De Dijken Breken niet meer te kijken via Videoland. Dat ontdekte ik toen ik mijn rondje langs alle streamingsdiensten deed begin augustus 2019. Als je via hier naar de overzichten klikt, weet je precies welke Vlaamse series en films je kunt vinden via Videoland, Netflix, KPN, Ziggo en Amazon Prime.

Overzicht aanbod series Videoland augustus 2019

Realityseries uit Vlaanderen op Videoland

  • Drie seizoenen Helden van Hier Door het Vuur
  • Helden van Hier Brandweer Antwerpen gevolgd.
  • Twee seizoenen Helden van Hier In de Lucht
  • Politie 24/7
  • F16
  • Dossier X
  • De Kroongetuigen
  • Lotgenoten
  • Buurman Wat Doet U Nu

Klik hier om meer over deze series te weten te komen.

#teamvideoland

Als je het aanbod van Videoland op het gebied van Vlaamse series ziet, dan ben ik echt fan. We hebben hier zelf ook Netflix en KPN, maar daar kijk ik eigenlijk helemaal niet naar. Ja, Netflix heeft echt een aantal serie-pareltjes. Alleen heb ik die allemaal al gevolgd toen ze op tv waren. Ken je bijvoorbeeld Beau Séjour, Tabula Rasa en Gevoel voor Tumor nog niet, klik dan even hier voor het Netflix-serie overzicht en kijk of het wat voor je is.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

12 november 2018 /