Déjà-Vu met in cast o.a. Natali Broods op tv kijken

Natali Broods schittert in de tv-serie Déjà-Vu, die vanaf vanavond – donderdag 17 november – om 21.00 uur op Play4 te kijken is. Iedere donderdagavond kun je kijken naar twee afleveringen van deze Vlaamse serie, die eerder op Streamz verscheen. In de cast van Déjà-Vu zien we naast Natali Broods, Xenia Borremans, Koen De Graeve, Willem Deschryver, Boris Van Severen, Janne Desmet, Clara Cleymans, Barbara Sarafian, Viv Van Dingenen en Sven de Ridder.

Dit bericht verscheen voor het eerst op 22 februari 2021 op VlaamsKijken; op donderdag 17 november heeft dit een uitgebreide update gekregen.

Verhaal Déjà-Vu

In Déjà-Vu volgen we Florence Fierens (Natali Broods), een drukbezette carrièrevrouw en radio host. Met haar eigen ochtendshow op de radio bereikt ze een breed publiek en zet ze zich ook in voor gelijke rechten voor vrouwen. Haar leven komt echter helemaal op zijn kop te staan, wanneer haar 15-jarige dochter Louise (Xenia Borremans) onverwacht overlijdt. Steeds meer blijkt dat Florences leven toch niet zo perfect verliep dan ze zichzelf voorhield. Het is pas wanneer ze plots opnieuw oog in oog staat met haar levende dochter, exact één maand voor haar dood, dat Florence beseft dat ze toch een tweede kans krijgt om haar verleden te herbeleven.

Déjà-Vu kijken

Wil je de serie Déjà-Vu kijken, dan kan dat dus iedere donderdagavond vanaf 21.00 uur op Play4. Als het goed is verschijnen de afleveringen daarna ook op GoPlay, zodat je ze – in combinatie met een VPN Verbinding – zelfs in Nederland kunt kijken. Daarnaast is de tv-serie Déjà-Vu ook nog steeds op Streamz te vinden.

Wist je dat er ook een tweede seizoen van Deja Vu komt? Wil je daar nu niets over missen, volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Cast Déjà-Vu

De cast van Déjà-Vu wordt gevormd door bekende Vlaamse acteurs en actrices. Natali Broods en Xenia Borremans spelen de hoofdrol, maar daarnaast zien we ook Koen De Graeve, Willem Deschryver, Boris Van Severen, Janne Desmet, Clara Cleymans, Barbara Sarafian, Viv Van Dingenen en Sven de Ridder in de Déjà-Vu cast.

Natali Broods over Déjà-Vu

“Ik ben heel dankbaar dat ik Florence mocht spelen; de rol is zo gelaagd dat er wel drie personages in zitten. Vanaf het eerste moment was ik in de greep van dit verrassende, rijke scenario. Het was een geweldige trip die ik mocht maken samen met een fantastische cast en crew in bizarre tijden”, vertelt Natali Broods over haar ervaring op de set van Déjà-Vu.

Acteurs en actrices in Déjà-Vu cast

Waar je alle acteurs en actrices uit Déjà-Vu van kent en waar ze anno 2022 mee bezig zijn? We zetten het op een rijtje in het bekende overzicht van VlaamsKijken:

  • Natali Broods ken je van haar geweldige hoofdrol in Over Water, maar bijvoorbeeld ook uit de film Facades.
  • Xenia Borremans is een jonge actrice, die eerder te zien was in De Vijver. Ze is de dochter van kunstenaar Michaël Borremans.
  • Koen De Graeve heeft op mij het meeste indruk gemaakt in films als Onder het hart en Tot Altijd. Hij heeft al in tal van Vlaamse series en films meegespeeld. Zo speelde hij ook de hoofdrol in de VTM-serie Studio Tarara (VTM): cast en verhaal, zag je hem in De Kraak en recent nog in Beau Monde. Maar waar ik vooral nieuwsgierig naar ben is zijn hoofdrol in Seizoen 2 De twaalf: De Assepoestermoord.
  • Willem Deschryver ken je als Sander uit wtFock. Daarnaast zal hij in 2023 in de hoofdrol te zien zijn in de nieuwe Netflix en Eén-serie Knokke Off.
  • Boris Van Severen ken je bijvoorbeeld uit Een Goed jaar en GR5. Ik ben daarnaast erg nieuwsgierig naar Renaissances, waarin hij samen met Lynn van Royen en Kevin Janssens te zien is. En wat dacht je van de film Skunk?
  • Janne Desmet is wat mij betreft toch wel één van de actrices van dit moment. Je kon al van haar genieten Beau Séjour 2Deja VuDe Familie Claus (waar op dit moment aan een derde film van wordt gewerkt), Albatros en Chantal. Al blijft haar rol in Studio Tarara één van mijn favorieten. Verder ben ik vooral benieuwd naar het Nederlands Vlaamse De Club, naar Exen en de film J’aime la vie.
  • Clara Cleymans is op dit moment te zien in de nieuwe Streamz-serie Mijn Slechtste Beste Vriendin. Daarnaast kon je haar op Eén zien samen met Rik Verheye in de mini-reeks We moeten eens praten en op VRT NU in Match. Maar we kennen haar natuurlijk als De Ridder. Daarnaast zal ze te zien zijn in de kortfilm Being Human als Ines.
  • Barbara Sarafian is op dit moment te zien in de bioscoop met Zillion. Maar je zag haar bijvoorbeeld ook in Niets Te Melden, Vossenstreken en Glad IJs (De ontvoering van Phil Frisco). Ik ben daarnaast vooral benieuwd naar 1985. Wist je trouwens dat Barbara Sarafian ook een boek heeft geschreven.
  • Viv Van Dingenen zag je net als Boris van Severen in GR5 en ze speelde één van de hoofdrollen in Glad IJs – De ontvoering van Phil Frisco. Bij het grote publiek is ze vooral bekend als de moeder van Alan en Dennis in Spitsbroers. Net als Koen De Graeve speelt ze mee in het tweede seizoen van De Twaalf.
  • Sven De Ridder ken je bijvoorbeeld uit recente Vlaamse films als Red Sandra en De Gebroeders Schimm. De jonge kijkers kennen Sven De Ridder natuurlijk als Philippe uit #LikeMe. Maar je zag hem recent ook in Nachtwacht: de dag van de bloedmaan en eindelijk in De Bunker seizoen 2. Hij zal te zien zijn in het tweede seizoen van Fair Trade (eveneens van Marc Punt).

Unieke serie

De Vlaamse serie Déjà-Vu is uniek in zijn soort, omdat het op een vernieuwende manier genres als drama en sciencefiction verweeft. Florence reist terug in de tijd in de hoop haar dochter te kunnen redden, maar worstelt ook met maatschappelijke issues zoals de zoektocht naar de balans tussen werk/privé en emancipatie. Déjà-Vu doet je afvragen wat jij anders zou doen als je de tijd zou kunnen omkeren.

Trailer tv-serie Déjà-Vu (Play4)

Raf Reyntjens

Regisseur Raf Reyntjens (die je ook kent van onder andere Glad IJs en Paradise Trips) over het uitzonderlijke productieproces van de reeks: “Fictie draaien is altijd obstakels overwinnen, maar de coronacrisis was nieuw voor iedereen. De shoot werd verschillende keren uitgesteld en we waren allemaal erg blij toen we groen licht kregen van onze producent. De cast en crew zijn in deze onzekere omstandigheden altijd alles blijven geven en de ontlading was groot toen we drie maanden later dan voorzien de eindmeet haalden. Iedereen die hieraan heeft meegewerkt mag terecht trots zijn op het resultaat.”

Streamz Original

Déjà-Vu is eigenlijk een Streamz Original. De serie was op de streamingdienst al te zien in het voorjaar van 2021. Peter Vindevogel – destijds CEO van Streamz – was onder de indruk van de reeks. Hij zei: “We zijn zeer trots op deze, ondertussen reeds zesde, Streamz Original. Déjà-Vu brengt een verhaal dat we in Vlaanderen nog niet eerder gezien hebben. Er wordt een heel originele sfeer gecreëerd waar mensen verrast en ontroerd door zullen zijn.”

Remake van Canadese serie Plan B.

De fictiereeks van productiehuis Fobic Films is een adaptatie van de gelauwerde Canadese serie Plan B. Déjà-vu is een productie van Streamz en Fobic Films in coproductie met Geronimo en met de steun van de Belgische Tax Shelter maatregel. De reeks verschijnt vanaf 15 maart op Streamz. De Canadese serie kent trouwens twee seizoenen; dus wie weet kunnen we in Vlaanderen ook genieten van een vervolg…

Foto: Streamz / Toon Aerts

Ontdek meer over de cast van Streamz Original Deja Vu met o.a. Koen De Graeve en Xenia Borremans

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 november 2022 /