Cast Gina & Chantal met Nathalie Meskens en Tine Embrechts (foto’s)

Cast van Gina & Chantal met Nathalie Meskens, Tine Embrechts en tal van andere bekende Vlaamse acteurs en actrices. En wij hebben alvast foto’s van deze serie die vanaf begin september bij VTM wordt uitgezonden. De afleveringen – het zijn er tien in totaal, van 48 minuten – zijn daarnaast al vanaf 1 augustus te zien op VTM Go. Daar lees je hier meer over.

Gina & Chantal is nu op dvd verkrijgbaar.

Tine Embrechts als Gina in Gina & Chantal van VTM
Tine Embrechts als Gina in Gina & Chantal van VTM

GINA (Tine Embrechts)

Gina woont samen met haar man Mark in een villawijk in Lommel.  Ze is zorgzaam, aaibaar, een eeuwige optimist en dodelijk naïef. Een positivo pur sang maar wel eentje die goedgelovig is. Gina cijfert zichzelf weg en is eigenlijk te goed voor deze wereld. Ook tegen haar vriendinnen Eve en Nicky durft ze soms niet te zeggen wat ze echt denkt.

Nathalie Meskens als Chantal in Gina & Chantal van VTM
Nathalie Meskens als Chantal in Gina & Chantal van VTM

CHANTAL (Nathalie Meskens)

Chantal poetst bij Gina, Eve en Nicky.In tegenstelling tot Gina wantrouwt zij de hele wereld. Volgens haar is het eten of gegeten worden. Elke tegenslag – en zo heeft ze er veel gehad – is een bevestiging van haar gelijk. Chantal gaat prat op haar onafhankelijkheid maar heeft eigenlijk vooral bindingsangst. Chantal probeert Gina van tijd tot tijd met de voeten op de grond te zetten, want haar positivisme werkt de rationele poetsvrouw soms op de zenuwen. De oprechtheid van Gina doet Chantals bolster barsten en stilaan stelt ze zich open voor echte vriendschap. 

Tania Kloek als Eve in Gina & Chantal van VTM
Tania Kloek als Eve in Gina & Chantal van VTM

EVE (Tania Kloek)

Eve doet zich voor als de perfecte huisvrouw. Ze heeft echte klasse, is van goeden huize, maar heeft vooral een groot minderwaardigheidscomplex. Ze weet haar onzekerheid wel met veel stijl te maskeren. Op papier heeft ze het perfecte huwelijk met Patrick, in de praktijk mist ze de guts om de schone schijn te verbreken. Eve heeft een moeilijke relatie met haar dochter Axelle.

Joke De Bruyn als Nicky in Gina en Chantal van VTM
Joke De Bruyn als Nicky in Gina en Chantal van VTM

NICKY (Joke De Bruyn)

Nicky is niet al te intelligent maar daar trekt ze zich weinig van aan. Ze is egocentrisch, maar heeft dit niet door. Nicky kan nu eenmaal moeilijk vanuit een ander standpunt denken, dus niemand neemt het haar echt kwalijk. Ze vindt een mooi uiterlijk superbelangrijk en streeft naar het perfecte figuurtje. Ze ziet haar man Michel graag, maar mist toch wat uitdaging.

PATRICK (Nico Sturm)

Patrick is de man van Eve en lijkt een succesvol plastisch chirurg te zijn. Patrick is verstandig, maar absoluut geen werker. Hij heeft weinig respect voor anderen, maar weet dat goed te maskeren achter zijn grote charme.

Nico Sturm en Robbie Cleiren in Gina & Chantal van VTM
Nico Sturm en Robbie Cleiren in Gina & Chantal van VTM

MICHEL (Robby Cleiren)

Michel heeft een eigen BMW-garage maar is meer garagist dan zaakvoerder. Hij is misschien niet de knapste maar is wel een gezellige goedzak. Een harde werker met een goede inborst. Michel is dol op zijn Nicky maar ook ziekelijk jaloers.

Filip Peeters in Gina & Chantal van VTM
Filip Peeters in Gina & Chantal van VTM

MARK (Filip Peeters)

Mark is de man van Gina. Hij draagt een geheim uit het verleden met zich mee waar zijn lieve echtgenote geen weet van heeft. Hij heeft geprobeerd een nieuwe start te nemen maar een delete-knop voor het verleden bestaat niet… 

Andere topnamen

Verder met onder andere Jonas Van Geel (Henk), Frances Lefebure (Jana), Valentijn Dhaenens (Carl) en Anna De Ceulaer (Axelle).

En nog een aantal stills uit de serie. Ik ben benieuwd!

Gina & Chantal met Joke De Bruyn, Nathalie Meskens, Tine Embrechts en Tania Kloek
Gina & Chantal met Joke De Bruyn, Nathalie Meskens, Tine Embrechts en Tania Kloek
Nathalie Meskens als Chantal in Gina & Chantal
Nathalie Meskens als Chantal in Gina & Chantal
Tine Embrechts en Nathalie Meskens in de VTM-serie Gina & Chantal
Tine Embrechts en Nathalie Meskens in de VTM-serie Gina & Chantal
Joke De Bruyn en Tania Kloek in Gina & Chantal van VTM
Joke De Bruyn en Tania Kloek in Gina & Chantal van VTM
Tine Embrechts als Gina in de nieuwe VTM-serie Gina & Chantal
Tine Embrechts als Gina in de nieuwe VTM-serie Gina & Chantal

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

31 juli 2019 /