I Can See Your Voice België seizoen 2 met deze deelnemers

I Can See Your Voice België (seizoen 2) is weer op tv! Jonas Van Geel presenteert de show, terwijl het panel wordt gevormd door Kürt Rogiers, Ingeborg, Kamal Kharmach, Vincent Fierens en een wisselende gastartiest. Ontdek hier alvast alles over I Can See Your Voice seizoen 2 in België.

Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 9 september 2022, maar is uitgebreid bijgewerkt op 12 mei 2023 nu het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice België eindelijk verder op tv is.

I Can See Your Voice seizoen 2

Zingen ze echt of slecht? Met 2500 euro op het spel daagt Jonas Van Geel elke week 2 kandidaten uit om te raden wie van de 7 performers echt kan zingen en wie iedereen voor de gek houdt. Dat alles zonder ook maar één noot te horen. De kandidaten krijgen daarbij de hulp van panelleden Kürt Rogiers, Ingeborg, Kamal Kharmach, Vincent Fierens en een wisselende gastartiest.

Deelnemers I Can See Your Voice

De deelnemers onder de gastartiesten van I Can See Your Voice zijn niet de minste. Metejoor, Jérémie Makiese, Margriet Hermans, Regi & Pauline, Bart Peeters, Jaap Reesema, Loredana en Sylver maken in seizoen 2 van I Can See Your Voice hun opwachting. Kunnen zij de echte zangers van de valse onderscheiden?

Seizoen 2 I Can See Your Voice

Seizoen 2 van I Can See Your Voice is opgehakt in twee delen. De aflevering met Metejoor, Jérémie Makiese, Margriet Hermans en Regi & Pauline zag je in het najaar van 2022. De afleveringen met Bart Peeters, Jaap Reesema, Loredana en Sylver zijn te zien in het voorjaar van 2023. Vanaf vrijdag 5 mei zijn de afleveringen weer gestart. Gemist? Geen probleem: alles staat ook op VTM Go. I Can See Your Voice is hiermee de opvolger van The Masked Singer België 2023.

I Can See Your Voice België

Elke week daagt host Jonas Van Geel twee kandidaten uit om doorheen 5 rondes te achterhalen wie van de 7 performers de échte zangers zijn en wie doet alsof. In ronde 1 staan de performers in een freeze frame houding en maken de kandidaten een eerste selectie louter op basis van wat ze zien. De 6 overblijvende performers brengen in ronde 2 een playback act waarna 2 van hen geëlimineerd worden. In ronde 3 volgen 4 videofragmenten uit het echte leven van de performers… of toch niet? Liegen is namelijk toegestaan. In ronde 4 zingen de 3 overgebleven performers live vanuit speciale klankkasten met een vervormingseffect op hun stem. Ten slotte worden de 2 overblijvende performers onderworpen aan een kruisverhoor. De echte zangers vertellen de waarheid, de valse zangers liegen volgens de bio die ze verzonnen.

Welke deelnemers kunnen er écht zingen?

De performer die aan het einde overblijft mag een duet zingen met de muzikale gastartiest en laat dus voor de eerste keer zijn/haar stem écht horen. Is de laatste performer echt een goede zanger, dan winnen de kandidaten 2500 euro, in het andere geval gaat dit bedrag naar de slechte zanger die iedereen op het verkeerde been heeft gezet. Wie zingt echt en wie zingt slecht?

Panel

Over het panel van I Can See Your Voice hebben we natuurlijk ook al geschreven ten tijde van het eerste seizoen. Maar inmiddels is hebben we over de meeste panelleden in de tussentijd weer al een artikel gepubliceerd.

I Can See Your Voice in België kijken

I Can See Your Voice seizoen 2 is iedere vrijdagavond om 20.35 uur te kijken bij VTM. De afleveringen zijn ook te zien bij VTM GO. Wil je vanuit Nederland kijken, dan kan dit via de VTM Go-site. Loop je tegen de landbeperking op, gebruik dan een VPN Verbinding. Hier kun je ook de afleveringen terug kijken van I Can See Your Voice seizoen 1.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 mei 2023 /