Smeris eindigt met finale van drie afleveringen

Smeris eindigt in januari met drie afleveringen. Na vier succesvolle seizoenen – waar bijvoorbeeld Filip Peeters, Axel Daeseleire en Pieter Embrechts in voorbij kwamen met geweldige personages – is het tijd voor het slotakkoord.

Kunstroof

Hoofdrolspelers Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge kruipen opnieuw in de rollen van Theo en Willem in Smeris. Het team van politiebureau Tilburg kampt met een nijpend tekort aan personeel, waardoor criminelen vrij spel lijken te krijgen. Dan krijgen onze helden bovendien te maken met een kunstroof, waarvan de sleutel op Bonaire ligt. De opnames zijn in juni van start gegaan. Dennis van de Ven: “Het wordt weer rete-spannend.”

Bonaire

Het vijfde en laatste seizoen van Smeris bestaat uit drie spannende afleveringen. Tja en als de sleutel voor de oplossing op Bonaire ligt, dan kun je als inspecteurs natuurlijk niet anders dan afreizen naar de andere kant van het Nederlands Koninkrijk. In de finale zijn oude bekenden van de serie te zien, maar ook een aantal verrassende nieuwe personages. 

Uitzenddatum

Smeris is naar verwachting in januari te zien bij BNNVARA op NPO 3. De serie is een co-productie van Pupkin en BNNVARA. Ik heb de exacte uitzenddatum nog niet, maar zal die natuurlijk met jullie delen.

Foto: Diederick Bulstra

Meepraten over dit artikel? Heb je tips? Of een vraag over een ander artikel? Dan ben je van harte welkom in de VlaamsKijken Facebook-groep.

19 augustus 2019 /