H4Z4RD: cast met Dimitri Vegas, Jeroen Perceval en meer…

H4Z4RD van regisseur Jonas Govaert op Streamz (België) en Prime Video (Nederland) kijken. Met in de H4Z4RD cast onder andere Dimitri Vegas, Jeroen Perceval, Jennifer Heylen, Mila Rooms, Frank Lammers, Monic Hendrickx, Tom Vermeir, Emilie De Roo en Gene Bervoets. Ontdek in dit artikel alles over het verhaal, de cast en bekijk de trailer van H4Z4RD.

Dit bericht verscheen voor het eerst op 6 juli 2022 op VlaamsKijken; het heeft een update gekregen op 14 februari 2023. H4Z4RD is namelijk op Prime Video te kijken. Kijk nu 30 dagen gratis! Vanaf maandag 20 maart 2023 staat H4Z4RD op Streamz.

H4Z4RD

Noah Hazard (Dimitri Thivaios aka Dimitri Vegas) kan zich geen leven voorstellen zonder zijn gouden sportwagen, compleet met gepersonaliseerde nummerplaten. Voor zijn dochtertje Zita (Mila Rooms) functioneert de auto als een knusse koets; voor zijn vriendin Lea (Jennifer Heylen), als een handige taxi; en voor zijn louche neef Carlos (Jeroen Perceval), vers uit de gevangenis, als een pijlsnelle vluchtwagen. Wanneer een klus via Carlos echter compleet uit de hand loopt, is het aan Noah om te vermijden dat zijn geliefde Lexus tevens zijn lijkkist wordt…

H4Z4RD cast

De cast van H4Z4RD wordt gevormd door Dimitri Thiavios, Jeroen Perceval, Jennifer Heylen, Mila Rooms, Frank Lammers, Monic Hendrickx, Tom Vermeir, Emilie De Roo en Gene Bervoets. Waarbij we Dimitri Thiavios natuurlijk als dj kennen uit het duo Dimitri Vegas & Like Mike, zijn de anderen natuurlijk allemaal acteurs en actrices met een respectabele staat van dienst.

Dimitri Thivaios als Noah Hazard

Dimitri Thivaios speelt de rol van Noah Hazard. Hij vertelde het volgende toen deze nieuwe film van Jonas Govaerts werd aangekondigd: “Ik ben altijd al een grote fan geweest van Jonas zijn werk en was meteen weggeblazen door het script – dus ik ben super dankbaar voor het vertrouwen dat hij in mij heeft gesteld en kan niet wachten om deze rollercoaster van een film te gaan draaien.” We kennen Dimitri Thivaios natuurlijk van zijn hits samen met Like Mike.

Acteurs en actrices in H4Z4RD

Daarnaast staan we natuurlijk ook graag stil bij die andere acteurs en actrices, want naast Noah Hazard zijn er nog heel wat personages die worden gespeeld door toppers. We zetten op een rijtje waar we de acteurs en actrices uit de H4Z4RD cast van kennen.

Monic Hendrickx & Frank Lammers

En verder in de H4Z4RD cast ook de Vlaamse acteurs:

Jonas Govaerts

H4Z4RD is de tweede bioscoopfilm van Jonas Govaerts. Het belooft een bijzondere ‘rit’ te worden, want Hazard sleurt je één intense dag mee doorheen een onwaarschijnlijke rit, volledig weergegeven vanuit de blitse bolide van het hoofdpersonage. Jonas Govaerts zei daar in het eerste persbericht over H4Z4RD het volgende over: “Het unieke concept van HAZARD is de ‘huis clos’: de camera verlaat nooit Noah’s auto. Behoorlijk onweerstaanbaar voor een Hitchcock-fan als mezelf.”

Regisseur Jonas Govaerts

Jonas Govaerts ken je bijvoorbeeld van Welp. Op Prime Video (en in België op Streamz) kun je op dit moment kijken naar de geweldige serie F*** you very very much met Frances Lefebure in de hoofdrol; ook hier verzorgde Jonas Govaerts de regie voor. Afgelopen jaar maakte hij ook de kortfilm Transfer met Gene Bervoets en Anne-Laure Vandeputte in de hoofdrol. En wat dacht je van de serie Tabula Rasa met Veerle Baetens in de hoofdrol; die mag dan in 2017 zijn uitgekomen, die is nog steeds het kijken waard.

Makers

De film H4Z4RD is een productie van Peter De Maegd, Dimitri ‘Vegas’ Thivaios, Lize Lefaible en Tom Hameeuw. Deze productie van Potemkino & Dream Big komt tot stand in samenwerking met DPG Media, Streamz, Belga Films Fund, 2C Films, Lexus, Ici Paris XL, Lebeau Courally en Kinepolis Film Distribution (KFD), en met de steun van VAF, Screen Flanders & Stad Antwerpen.

H4Z4RD kijken

De film H4Z4RD wordt in de Benelux verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD) & Dutch FilmWorks (DFW). In Nederland is Hazard te kijken op Prime Video; in België staat-ie op Streamz. Daarnaast is H4Z4RD ook op dvd en blu-ray verkrijgbaar.

Vlaamse series en films op Prime Video

Wist je dat je Prime Video dertig dagen gratis kijken kunt? Kun je meteen kennismaken met het op dit moment viral gaande Last One Laughing (LOL), maar ook met dé Vlaamse film van dit moment: Zillion. Maar denk ook aan geweldige series als Geldwolven, De Kraak, Fair Trade, De Studio’s, De Club en Glad IJs. Of wat dacht je van de wielerdocumentaire over Wolfpack (het team van Remco Evenepoel). Klik hier voor een compleet overzicht van onze Prime Video tips.

Trailer H4Z4RD

Hieronder kun je kijken naar de trailer van Hazard. Hazard mag zich de Belgische film met de meeste trailer views ooit noemen. Dankzij het uitgebreide internationale dj netwerk van Dimitri Vegas volgden reacties van heel wat wereldsterren. Bekijk hier de H4Z4RD trailer.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 maart 2023 /