Junes Callaert, Ann Tuts en Stan van Samang in 3Hz – Ketnet, najaar 2021

Junes Callaert, Ann Tuts en Stan van Samang in  de magisch-mysterieuze fictiereeks 3Hz. Deze serie (met een nostalgisch tintje) wordt in het najaar van 2021 verwacht op Ketnet. Andere hoofdrollen zijn er voor Cécile Enthoven, Arthur Hermans en Maja Aziza. Productie: De Mensen.

Verhaal 3Hz

Felix (Junes Callaert) kan met zijn vintage walkman naar het verleden luisteren. Samen met zijn vrienden gaat hij op zoek naar antwoorden over de dood van zijn moeder en ontdekt zo een milieuschandaal. Illegaal gedumpt afval uit de jaren ’80 bedreigt hun dorp. Wat heeft de dood van Felix’ moeder ermee te maken, en kan hij een ramp voorkomen?

Nostaglie voor ouders

3Hz is een mysterieuze fictiereeks die baadt in een nostalgische sfeer. Junes Callaert neemt met zijn personage Felix de Ketnetters mee op een akoestische tijdreis naar het verleden. We blijven zo tussen 1989 en 2021. Het magisch realisme in de reeks zit op de grens tussen fantasie en werkelijkheid. De muziek uit de jaren ’80 zal tot de verbeelding van kinderen spreken en tegelijk heel wat nostalgie oproepen bij ouders

Cast 3Hz

3Hz (drie hertz) kan kan rekenen op een sterke cast, met veelbelovende namen zoals Junes Callaert, Stan Van Samang, Ann Tuts en Cécile Enthoven. Verder maken we ook kennis met Arthur Hermans en Maja Aziza.

Junes Callaert

Voor 3Hz kruipt Junes Callaert in de huid van Felix. We kennen deze jonge acteur uit Dierendetectives en de Ketnet Musical: Unidamu.

Cécile Enthoven

Netflix (en Eén) kijkers kunnen Cécile Enthoven kennen uit De Twaalf en Tabula Rasa. In De Twaalf was ze te zien als Lola. In Tabula rasa speelt ze Romy D’Haeze, de dochter van Mie (Veerle Baetens). Op het moment van de opnames van Tabula rasa was Cécile Enthoven pas acht jaar oud. In 3Hz speelt Cécile Enthoven de rol van Ella.

Stan Van Samang

We zagen Stan Van Samang in Zie Mij Graag natuurlijk al als vader; deze rol pakt hij ook in 3Hz. Stan van Samang speelt Thomas, de papa van Felix. Ik ben benieuwd, want ik geniet altijd wel van deze acteur. Zo vond ik ‘m top in Vermist en Zuidflank. En hij kan ook nog eens geweldig zingen!

Ann Tuts

Als je de naam Ann Tuts hoort, dan denk je natuurlijk meteen aan F.C. De Kampioenen. Sinds jaar en dag speelt ze Doortje Van Hoeck in zowel de serie als de Kampioenen-films. Daarnaast was ze in Bevergem te zien als Martine. In 3Hz speelt Ann Tuts Oma Jos.

3Hz is een coproductie van De Mensen en Ketnet. Najaar 2021 wordt 3Hz uitgezonden op Ketnet.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

29 juli 2020 /