Noise: cast met Ward Kerremans – film nu op Netflix kijken

Noise is de nieuwe Belgisch-Nederlandse Netflix-film met in de hoofdrol Ward Kerremans. In Noise cast verder Sallie Harmsen, Johan Leysen, Jesse Mensah, Lize Feryn en Jennifer Heylen. Steffen Geypens is de regisseur en heeft het scenario geschreven met Robin Kerremans en Hasse Steenssens. Noise is een psychologische thriller die vanaf 17 maart 2023 te kijken is op Netflix; de opnames zijn in mei 2022 gestart.

We plaatsten dit bericht op 20 mei 2022 ter aankondiging van Noise op VlaamsKijken. Nu de film op Netflix te kijken is, hebben we het op 17 maart 2023 een update gegeven met meer info over de Noise cast.

Noise

In de Netflix film Noise volgen we het leven van Matt, een succesvolle influencer die recentelijk vader is geworden van Julius. Wanneer Matt met zijn gezin dicht bij zijn dementerende vader gaat wonen, ontdekt hij een aantal duistere familiegeheimen. Hij begint een onderzoek, dat als gevolg meer familiedrama’s ontrafelt dan verwacht. De vrouw van Matt, Liv, maakt zich ernstige zorgen en doet er alles aan om Matt niet te verliezen. Is ze nog op tijd…?

Noise cast

De Noise cast bestaat uit Ward Kerremans, Sallie Harmsen, Johan Leysen en Jesse Mensah. Althans dit zijn de namen die bekendgemaakt zijn; of daar nog meer acteurs of actrices bijkomen, durven we nog niet te zeggen. We werken dit artikel natuurlijk bij als dit het geval is. Natuurlijk stellen we de acteurs uit de cast van Noise ook uitgebreider aan je voor.

  • Ward Kerremans is één van de Vlaamse acteurs van dit moment. Je kent hem van Grond (Netflix), Glad IJs (Prime Video/Streamz), Billie vs Benjamin (Streamz – en we hebben goed nieuws: er komt een tweede seizoen aan), maar ook uit Black out en Vliegende Hollanders. Nederlandse kijkers kunnen hem ook kennen uit series als Smeris en Penoza. Momenteel werkt hij aan de Streamz-serie Alter Ego.
  • Sallie Harmsen ken je bijvoorbeeld uit Doodstil, Heirs of the Night, maar ook uit Voetbalmaffia* en De Jacht*. Recent zag je haar in de serie De stamhouder en de indrukwekkende film Zee van tijd. Maar Sallie Harmsen heeft ook nog de nodige projecten op stapel staan. Zo gaan we haar op Netflix ook zien in de film Oei, ik groei en ze werkt aan De Vuurlinie.
  • Johan Leysen heeft een indrukwekkende Europese film- en theatercarriëre*. Je zag in de Lockdown-film A plus jamais van Gilles Coulier. Hij speelde ook mee in verschillende Nederlandse series als Vechtershart* (als de vader van het personage van Waldemar Torenstra) en Ik Weet Wie Je Bent.* Op Prime Video in Nederland kun je momenteel kijken naar Johan Leysen in de nieuwe Nederlandse film Pink Moon. Daarnaast gaan we hem zien in Onder de Blote Hemel.
  • Jesse Mensah heeft al verschillende (kleine) rollen op zijn naam. Zo zag je hem in Klem, Anne Plus en Nieuw Zeer. Hij sprak het luisterboek Weg met Eddy Bellegueule* in.
  • Lize Feryn is sinds deze week ook te zien in Dansaertvlamingen. Je kent haar uit series als Glad IJs, Beau Séjour 2, #hetisingewikkeld, Voor wat hoort wat en In Vlaamse Velden. Recent was ze in Nederland op tv te zien in De stamhouder (net als Sallie Harmsen, die dus ook tot de Noise cast hoort). En als er dan nog één tip is – zeker voor degenen die vooroordelen hebben over haar in verband met de zaak De Pauw – kijk dan de documentaire Het Proces Dat Niemand Wou (in België op Streamz; in Nederland te zien via Prime Video NL).
  • Jennifer Heylen zag je recent in de Vlaamse film van dít moment: Zillion. Ook zij was te zien in Glad IJs, maar denk ook aan series als Twee Zomers (ook op Netflix) en Onder Vuur 2 (seizoen 1 van Onder Vuur staat ook op Netflix, dus we gaan er vanuit dat we ook kunnen genieten van het tweede seizoen binnenkort. Verder zag je haar recent in H4Z4RD (in Nederland op Prime Video, in België binnenkort op Streamz). Op Streamz kun je Jennifer Heylen ook in een heel andere rol zien, namelijk als weervrouw in Mijn Slechtste Beste Vriendin.

Makers

Noise wordt geproduceerd door Caviar in samenwerking met Lompvis. De film wordt mede mogelijk gemaakt door Screen Flanders en Caviar Film Financing en is vanaf 17 maart 2023 op Netflix te kijken.  Het scenario is geschreven door Robin Kerremans, Hasse Steenssens en Steffen Geypens, die laatste is ook de regisseur.

  • Robin Kerremans heeft met Noise zijn eerste film geschreven; hij is als producer wel betrokken bij verschillende titels waar we eerder over schreven. Denk bijvoorbeeld aan de serie Geldwolven en F*** You Very, Very Much. Verder werkt hij op dit moment aan De Joodse Raad en de nieuwe Netflix-film van Shady El-Hamus.
  • Hasse Steenssens schreef ook mee aan Geldwolven (aanrader!).
  • Steffen Geypens heeft eerder korte films geregisseerd. Hij maakte daarnaast Logger met Jurgen Delnaet.

Ward Kerremans

Hoofdrolspeler Ward Kerremans* zei voor de opnames over de Netflix film Noise: “Door de creatieve en fijne samenwerking met het artistieke team, Caviar en Netflix, ligt er nu een geweldig script voor een psychologische thriller. Ik heb er heel veel vertrouwen in en ben door het bijzondere script gegrepen. Mijn karakter Matt ontdekt een groot geheim over zijn dementerende vader terwijl er in zijn eigen leven ook veel speelt. Dit gegeven zorgt ervoor dat ik de rol op een unieke manier kan benaderen, Matt is een zeer boeiend en uitdagend personage. Ik kijk er erg naar uit om het verhaal van Noise te verfilmen met dit geweldige team.”

Netflix film Noise

Janey van Ierland,  Director Content Acquisitions bij Netflix, kijkt uit naar de Belgisch-Nederlandse film. “Toen ik het script voor Noise las, was ik meteen verkocht. We zijn zeer enthousiast over onze samenwerking met Caviar en kunnen niet wachten tot onze leden deze spannende film op Netflix kunnen zien.”

Belgisch-Nederlandse Netflix film: Noise met Ward Kerremans in cast
Belgisch-Nederlandse Netflix film: Noise met Ward Kerremans in cast

Foto script: Nattida-Jayne Kanyachalao

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 maart 2023 /