Transfer met Gene Bervoets en Anne-Laure Vandeputte

Transfer met Gene Bervoets en Anne-Laure Vandeputte in de hoofdrol is de Lockdown-kortfilm van Jonas Govaerts. Het scenario is geschreven door Joey O’Bryan. Transfwer wordt – netals Echo en A plus jamais – uitgezonden op woensdagavond 20 januari op Eén.

Verhaal Transfer

Elias Duyster (Gene Bervoets), een tot levenslang veroordeelde seriemoordenaar, krijgt tot zijn grote verrassing bezoek van zijn vervreemde dochter Fia (Anne-Laure Vandeputte). Elias hoopt op verzoening, maar het enige dat Fia van hem wil, is een handtekening onder een medisch attest. Vervolgens neemt hun gesprek een sinistere wending. 

Jonas Govaerts

Jonas Govaerts is de regisseur van Transfer. Joey O’Bryan schreef het scenario van deze film uit de Lockdown-reeks. Jonas Govaerts ken je onder andere van zijn film Welp, maar hij regisseerde ook Tabula Rasa en de nieuwe reeks F*** you very much van VIER met onder andere Frances Lefebure, Evelien Bosmans, Daphne Wellens (uit Keizersvrouwen), Jennifer Heylen (van Instafamous) en Violet Braeckman (die je kent uit Gr5).

Gene Bervoets

Gene Bervoets ken je natuurlijk uit tal van Vlaamse films en series. Recent zag je hem bijvoorbeeld in de webserie Brak, maar ook in de film Cruise Control. En wat dacht je van Tabula Rasa, waarin hij de rol van inspecteur Jacques Wolkers vertolkte. Mijn favoriete serie met Gene Bervoets blijft toch wel Patrouille Linkeroever; het laat zien hoe divers deze acteur is. En waar volgens mij heel Vlaanderen op dit moment naar uit kijkt: vanaf 31 januari is Gene Bervoets te zien in de rol van Maurice Teirlink (het hoofdpersonage van Beau Séjour 2).

Anne-Laure Vandeputte

Anne-Laure Vandeputte is wat mij betreft één van de jonge actrices van dit moment. Ze heeft iets mysterieus over zich heen, waardoor ze de meest veelzijdige karakters kan spelen. Zo kon je haar al zien in FiskeparkGrenslandersDe Bende van Jan de LichteKeizersvrouwen en op dit moment in Red Light (nu op Streamz, maar later bij BNNVARA en VTM). In deze series speelt ze steeds rollen die me intrigeren. Op VRT NU zie je haar samen met Axelle Verkempinck, Gijs De Corte, Jennifer Heylen en Aimé Claeys in Bathroom Stories.

Gene Bervoets en Anne-Laure Vandeputte in Transfer van Jonas Govaerts
Gene Bervoets en Anne-Laure Vandeputte in Transfer van Jonas Govaerts.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 januari 2021 /