De Familie Claus krijgt tweede Netflix kerstfilm

De Familie Claus is dit najaar te zien in een tweede Netflix kerstfilm. De opnames van De Familie Claus 2 zijn gestart. Jan Decleir, Mo Bakker, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Stefaan Degand, Bracha van Doesburgh, Renée Soutendijk,  Pommelien Thijs en Sien Eggers maken opnieuw deel uit van de cast.

Verhaal De Familie Claus 2

Jules Claus (Mo Bakker) heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël (Jan Decleir) en Jules met z’n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur! In het begin loopt alles op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag…

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Cast De Familie Claus 2

Netflix laat weten dat de cast van De Familie Claus 2 weer alle favoriete acteurs en actrices bevat, zoals in de eerste film. Jan Decleir, Mo Bakker, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Stefaan Degand, Bracha van Doesburgh, Renée Soutendijk,  Pommelien Thijs en Sien Eggers – zien we allemaal terug in cast De Familie Claus 2.

Goed nieuws: op onze Instagram spot je al meer foto’s van de opnames van deze nieuwe Vlaams-Nederlandse kerstfilm van Netflix. Ik ben zelf ontzettend benieuwd naar de tweede film. Om het eerste deel heb ik echt kunnen lachen, maar het verdriet van Jules om zijn vader raakte me ook.

Makers

De Familie Claus 2 wordt geregisseerd door Ruben Vandenborre. De Vlaams-Nederlandse Netflix-kerstfilm is een co-productie van Dingie en Dutch FilmWorks. Het wordt een warme familiefilm voor jong en oud, waarin cadeautjes belangrijk zijn, maar niet in de vorm die we gewend zijn. Anthony Van Biervliet vertelt: “Het is fantastisch dat we opnieuw met zo’n getalenteerde cast en crew mogen samenwerken voor De Familie Claus 2. We kijken vol enthousiasme uit naar de opnames en kunnen niet wachten tot deze warme kerstfilm dit najaar op Netflix verschijnt.”

Netflix

Janey van Ierland, Manager Acquisitions & Co-Productions Benelux, vertelt het volgende over de film. “We kunnen niet blijer zijn om aan te kondigen dat De Familie Claus terugkomt naar Netflix voor een vervolg. We zijn verheugd om weer samen te werken met onze partners bij Dutch FilmWorks. En kunnen niet wachten tot onze leden kunnen genieten van deze hartverwarmende familiefilm.”

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

30 april 2021 /