Zie Mij Graag derde seizoen op Videoland

Zie Mij Graag – het derde seizoen – is vanaf zaterdag 6 juni 2020 te zien op Videoland. De Nederlandse fans hebben niet lang hoeven te wachten op het vervolg van de serie. In Vlaanderen was de reeks vanaf januari 2020 dertien weken lang te zien op Eén. Ik kijk er in ieder geval weer naar uit om te genieten van de (relatie)problemen van Anna, Nicole, Sas, Gunter en Ben.

Derde seizoen zie mij graag

Derde seizoen Zie Mij Graag

Als je het eerste, tweede en derde seizoen met elkaar vergelijkt, dan valt meteen op dat Anna (Alejandra Theus) voor het eerst gelukkig is met een man. Ze gaat namelijk na drie maanden al samenwonen met haar twintig jaar oudere vriend Jean-Philippe. Hij is chirurg, weduwnaar, en heeft een zestienjarige dochter Eva. Hoe zal dat samen gaan met de om aandacht vragende Vic (Mo Bakker) en de puberende Lou (Kes Bakker).

De moeder van Nicole (Tine Embrechts) trekt bij haar in. Ben (Stan van Samang) en Sien (Sanne Samina Hanssen) krijgen een baby. En oerkoppel Sas (Ini Massez) en Gunter (Wouter Bruneel, die ook te zien zal zijn in de nieuwe VTM/Videoland-serie Een Goed Jaar én in de nieuwe reeks van Eén Onder Vuur) blijft ook dit seizoen tegen de sleur vechten. 

Warre Borgmans en Annabet Ampofo in derde seizoen Zie Mij Graag

Nieuwe gezichten Zie Mij Graag

De rol van Jean-Philippe wordt gespeeld door Warre Borgmans, een bekende acteur in Vlaanderen, die ik zelf vooral ken van de jeugdserie Kulderzikpken. Maar hij zat in veel meer series en films. Annabet Ampofo speelt zijn dochter. Deze actrice kun je kennen van Secrets, Thuis en Buck.

Mieke De Groote

Verder is ook Mieke De Groote een nieuw gezicht in Zie Mij Graag. Zij speelt de moeder van Nicole. De twee hebben al jaren een haat-liefdeverhouding. Is het dan wel een goed idee om constant in elkaars buurt te zijn? Ook Mieke De Groote is net als Warre Borgmans al een oude rot in het vak. Op VlaamsKijken komt ze regelmatig voorbij. Rollen die mij bij zijn gebleven? Nu zie je haar bijvoorbeeld als voorzitter Mia in De Twaalf. Maar in Beau Séjour (te zien op Netflix), Cordon (te zien op Videoland) en Patrouille Linkeroever schittert ze echt!

Mieke De Groote en Tine Embrechts in derde seizoen Zie Mij Graag

Verhaal derde seizoen Zie Mij Graag

Anna gaat na 3 maanden bij haar 20 jaar oudere vriend Jean-Philippe inwonen. Het klikt niet tussen hem en Anna’s vrienden. Sas en Nicole organiseren een feestje om de plooien glad te strijken. De moeder van Nicole vergiftigt per ongeluk de hond van haar dochter. Ze vreest dat ze Franske vermoord heeft wanneer hij bewusteloos op de grond ligt. Gunther is ervan overtuigd dat hij peter wordt van de baby van Ben en Sien. Zij hebben echter iemand anders op het oog.

Perfecte plusouder zijn

Eva, de 16-jarige dochter van Jean-Philippe, is geschorst op internaat. Ze komt terug thuis wonen. Anna wil de perfecte plusouder zijn en de beste vrienden worden met Eva. Daarvoor is Anna bereid heel ver te gaan. Vic vraagt veel aandacht van Jean-Philippe en wil dat hij elke dag met hem speelt. Jean-Philippe heeft daar niet altijd zin in. Lente heeft gefilmd dat Elly Franske probeerde te dumpen in een vuilnisbak. Ze chanteert Elly, anders laat ze Nicole het filmpje zien. De anders zo zelfzekere Sien krijgt schrik om te bevallen.

Baby voor Stan van Samang en Sanne Samina Hanssen

Geest van Malika oproepen

Anna wil meer weten over de overleden vrouw van Jean-Philippe, hij praat nooit over haar. Samen met Sas en Nicole snuffelt ze door oude spullen van Malika. Ze besluiten de geest van Malika op te roepen om meer te weten te komen. Ben is als verrassing voor Sien de oude babywagen van zijn kinderen aan het herstellen. Hij vergeet hierdoor de afspraak om de geboortelijst te leggen. Ben stuurt Gunther naar de kinderwinkel en geeft hem de opdracht toe te zien dat Sien geen babywagen op de lijst zet.

Meer foto’s Zie Mij Graag seizoen 3

Bloopers van seizoen 3

Zie mij graag is een programma van Eyeworks Film & TV Drama voor Eén. In Nederland zijn alle drie de seizoenen terug te kijken via Videoland.

Foto’s VRT/Eén.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 december 2019 /