The Masked Singer Nederland weer op RTL 4

Het tweede seizoen van The Masked Singer Nederland is vanaf vanavond – vrijdag 25 september – weer terug op RTL 4. Kunnen Gerard Joling, Buddy Vedder, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver raden welke bekende Nederlanders er onder het masker zit? Ruben Nicolai presenteert het tweede seizoen van The Masked Singer.

Wist je dat in België het eerste seizoen van The Masked Singer van start is gegaan? De eerste aflevering was meteen een kijkcijferhit.

Vijftien BN’ers in The Masked Singer

In deze tweede reeks staat opnieuw de vraag centraal: wie zit er achter het masker?  Dit seizoen gaan 15 BN’ers zingend de strijd met elkaar aan in de meest bijzondere kostuums.  De bekende Nederlanders kruipen in de huid van: Aap, Astronaut, Lama, Vos, Yeti, Panter, Koning, Kameleon, Skelet, Vlinder, Vuurvogel, Zebra, Neptunus, Muis en Dinosaurus. 

The Masked Singer Nederland - tweede seizoen - muis, skelet, aap, yeti en zebra.
The Masked Singer Nederland – tweede seizoen – muis, skelet, aap, yeti en zebra.

Panel

Ook dit seizoen doen de panels Gerard Joling & Buddy Vedder en Carlo Boszhard & Loretta Schrijver weer hun uiterste best. Onder leiding van presentator Ruben Nicolai proberen ze de identiteit van de karakters te achterhalen. Met hun speculaties kunnen ze punten verdienen. De opzet is wat dat betreft anders dan in België waarin ‘de jury’ wordt gevormd door Jens Dendoncker, Julie Vanden Steen, Karen Damen en steeds een andere gast-speurneus.

Welke BN’ers zitten in het kostuum?

In The Masked Singer Nederland laten gemaskerde BN’ers zich horen tijdens spetterende solo-optredens, duetten en groepacts. Niet alleen professionele zangers of zangeressen doen mee, maar bijvoorbeeld ook acteurs, politici, presentatoren en sporters. Tijdens de show komen er hints voorbij en mogen de panelleden vragen stellen. Het publiek in de zaal stemt iedere week op basis van de performances wie zijn of haar identiteit moet onthullen en de show verlaat.  

Groot succes

De eerste reeks van het programma werd bekeken door gemiddeld 1,6 miljoen mensen. Niet alleen in Nederland is The Masked Singer een groot succes. Ook internationaal is het een hit in onder andere in Korea, Duitsland, Amerika en België. Hier ontdek je meer over hoe het er achter de schermen bij The Masked Singer aan toe gaat.

Het tweede seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 25 september om 20.00 uur. Je kunt de show 8 weken lang te zien bij RTL 4. Productie Blue Circle.

Foto panel en presentator The Masked Singer: RTL – William Rutten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 september 2020 /