All Stars & Zonen cast seizoen 2 met bekende én nieuwe acteurs

All Stars & Zonen seizoen 2 is sinds donderdag 31 augustus weer wekelijks om 20.30 uur te kijken. In de All Stars & Zonen cast zien we voor seizoen 2 veel bekende gezichten onder de acteurs, maar we spotten ook een nieuw gezicht. Zo doet Matthijs van de Sande Bakhuyzen zijn intrede als Zero en wordt de rol van Isa Hoes als Roos groter. En extra leuk voor de VlaamsKijken lezers; Sam Renascant is weer van de partij in de All Stars & Zonen cast.

All Stars & Zonen seizoen 2

All Stars & Zonen – de welbekende voetballende vrienden en hun (schoon)zonen en dochters – zijn weer terug. In All Stars & Zonen seizoen 2 worstelen de spelers van de voetbalclub Swift Boys met een hoop uitdagingen van de moderne tijden, zoals worden ‘gecanceld’, grensoverschrijdend gedrag en gendergelijkheid. Veranderen de tijden ook op het voetbalveld, in de kantines en kleedkamers van de amateurclubs? En hoe gaan Swift Boys hiermee om? Tegelijkertijd krijgen hun vaders en moeders te maken met uitdagingen die van alle tijden zijn, zoals ouderschap, overgang en overspel. Het tweede seizoen van All Stars & Zonen is wederom geregisseerd door Jean van de Velde.

All Stars & Zonen cast

Ben je benieuwd naar de All Stars & Zonen cast voor seizoen 2? De meest opvallende verschijning is Matthijs van de Sande Bakhuyzen. Deze acteur speelt Zero, een tot nu toe onbekende broer van Hero, Nero en Nemo. Verder zien we vooral veel bekende gezichten in de All Stars & Zonen cast. De vaste acteurs uit de oorspronkelijke serie, zoals Daniël Boissevain, Danny de Munk, Peter Paul Muller, Soundos El Ahmadi en Thomas Acda keren terug. Isa Hoes krijgt een grotere rol: haar personage Roos heeft in de nieuwe reeks de leiding over de kantine van de voetbalclub. Ook de inmiddels vertrouwde gezichten van de nieuwe generatie, zoals Tom van Kalmthout, Yannick van de Velde, Sam Renascent, Sabri Saddik, Alidtcha Binazon en Alex Hendrickx zijn in het tweede seizoen weer van de partij.

Acteurs en actrices All Stars

Nieuwsgierig naar waar je de acteurs en actrices uit de cast van All Stars & Zonen seizoen 2 van kunt kennen? Allereerst de ‘oude generatie’:

 • Daniel Boissevain* is Johnny Meeuwse. Je kunt hem kennen uit tal van tv-series en films, zoals Meiden van De Wit, Gooische Vrouwen en Mannen van Mars. Je zag hem ook in Oogappels en Brussel.
 • Danny de Munk* kennen we natuurlijk als Bram van Megen. Hij brak door met de film Ciske de Rat, waarbij iedereen volgens mij wel mee kan brullen met Ik voel mij zo verdomd alleen. Danny de Munk is vooral actief als zanger. Voor All Stars maakt hij de laatste jaren een uitzondering. In de tv-serie werd Bram destijds gespeeld door Roeland Fernhout* (eerste seizoen) en Dirk Zeelenberg* (seizoen twee en drie). Recent zag je hem nog in Tulpen uit Antwerpen.
 • Peter Paul Muller* speelt Mark van Buren in All Stars. En we kennen ‘m daarnaast natuurlijk allemaal als Martin Morero van Gooische Vrouwen. Peter Paul Muller is een zeer veelzijdige acteur, die in tal van tv-serie sen films te zien was, zoals in de Vlaamse film Frits & Franky (ken je die nog niet: kijken dan). Vlaamse lezers kunnen hem ook kennen van zijn rol in Meisje van plezier. En natuurlijk Morten met Joke Devynck. En recent in Fair Trade 2.
 • Isa Hoes* speelt de rol van Roos, de vrouw van Mark. Zij brak bij het grote publiek natuurlijk door als Myriam van der Pol in Goede tijden, slechte tijden. En ken je Rozengeur & Wodka Lime nog (die is te zien op Videoland)? Maar je zag haar ook in Celblok H (de serie die de Vlamingen kennen als Gent West). Zelf is ze – sinds ze het boek Toen ik je zag over het overlijden van haar man Antonie Kamerling schreef – ook actief als schrijfster. Isa Hoes schrijft niet alleen over rouw, maar ook over de overgang. Dat doet ze met haar vriendin Medina Schuurman. 
 • Soundos El Ahmadi debuteerde in het eerste seizoen in de cast van All Stars; zij speelt Aisha. Je zag haar ook al vluchtig voorbijkomen in Papadag. En ze schitterde in de film Meskina. Maar bovenal is ze natuurlijk cabaretière, zoals we ook konden zien in Last One Laughing Nederland. Dit seizoen is ze tevens te zien in Vier Handen Op Eén Buik.
 • Thomas Acda is in All Stars & Zonen weer te zien als Willem Overdevest. Dat is wel bijzonder, want hij is in de eerste aflevering van het tweede seizoen overleden… dan moeten de makers dus met flashbacks gaan werken. Ik ben benieuwd. Wat is Acda trouwen een multi-talent. Hij scoort niet alleen op het witte doek, tv en het toneel, maar ook als cabaretier en zanger (solo en met Acda en de Munnik). Het is een paar jaar geleden dat hij op tv te zien was, maar wat speelde hij een spannende rol (die van Daan de Vos) in Flikken Maastricht. En ook van Bureau Raampoort had van mij best nog een seizoen mogen komen. Je kunt ‘m ook kennen van Jeuk en de prachtige film De Zevende Hemel. En wist je dat hij recent een boek heeft geschreven?

Cast ‘nieuwe generatie’

Waar we de ‘nieuwe generatie’ uit de All Stars & Zonen seizoen 2 cast van kennen? Hieronder een overzicht:

 • Tom van Kalmthout* ken je van Rundfunk (en de film Jachterwachter). Hij is ook te zien in Barrie Barista. Hij brak door in de rol van Tom Verhoef in Snuf de Hond. Ook hij behoort tot de nieuwe gezichten in All Stars & Zonen en speelt in deze serie Jeffrey.
 • Yannick van de Velde* was eerder al als F-je te zien in de televisieserie. Nu speelt hij Peter junior in All Stars & zonen. Niet zo gek, want hij is de zoon van All Stars-regisseur Jean van de Velde. Tegenwoordig is hij vooral bekend van Rundfunk. Hij speelde daarnaast één van de hoofdrollen in de remake van Hasta la Vista. En is te zien in Barrie Barista En Het Einde Der Tijden. En natuurlijk niet vergeten. In de Undercover en Ferry (de serie en film) zie je hem als Lars, het broertje van Daniëlle. Het is nog even wachten op Ferry: de serie.
 • Samuel Vekeman alias Sam Renascant is de enige Belg in de cast van All Stars & Zonen. Hij kruipt in de huid van Desire. Samuel Vekeman is geboren in Congo, getogen in Antwerpen en studeerde in Londen en Amerika. Als Sam Renascent maakt hij urban Elektropop.
 • Sabri Saddik kun je kennen uit recente producties als Sleepers en Bestseller Boy. aar je zag ‘m ook in #Fitgirls, Hollands Hoop en Vechtershart. Sabri Saddik werkt momenteel aan De Ring.
 • Alidtcha Binazon zag je recent als Charlie in De Droom van de Jeugd. En ook in Diepe Gronden had ze een mooie rol. Ze debuteerde in Flikken Maastricht. In All Stars & Zonen speelt Alidtcha Binazon Joan, de dochter van Willem.
 • Alex Hendrickx was te zien als Adam in de Nederlandse versie van Dertigers. Je kunt hem ook kennen van Anne +, Ik Weet Wie Je Bent (die ik nog steeds moet kijken), Petticoat en films als Fissa en Ventoux. En recent ook als hans Anker in Het Jaar van Fortuyn. In deze nieuwe All Stars-serie speelt Alex Hendrickx de rol van Rikkie.
 • Matthijs van de Sande Bakhuyzen* begon zijn carrière in jeugdserie De Daltons*, waarin hij Erik speelde. Daarna zag je hem bijvoorbeeld in films Afblijven*, Kenau* en Boy 7*. Voor die laatste ontving hij een Gouden Kalf-nominatie. Recent zag je hem in Bo*, De Stamhouder en Toen ik je zag.

All Stars & Zonen kijken

All Stars & Zonen start op donderdag 31 augustus 2023. Er zijn verschillende manieren waarop je deze serie kunt kijken.

 • Donderdag 31 augustus kun je het hele tweede seizoen van All Stars & Zonen bingewatchen via NPO Plus.
 • Donderdag 31 augustus kijk je om 20.30 uur de eerste twee afleveringen op NPO 3, NPO Plus of NPO Start.
 • Donderdag 14 september gaat de reeks om 20.30 uur verder op NPO 3 en NPO Start met aflevering 3.

Wil je de avonturen van de All Stars & Zonen cast seizoen 2 vanuit het buitenland (terug)kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet. Daarna ga je naar NPO Start. Daar kun je ook het volledige eerste seizoen nog terugkijken.

Lees hier meer over de inhoud van de All Stars & Zonen afleveringen (seizoen 2):

Woke Joke

In de eerste aflevering zijn er meteen grote veranderingen bij de voetballers. We zien een verhuizing, pensioen, vreemdganger én iemand die op het punt staat om gecanceld te worden en uit de club gegooid. Hoe krijgt de jongere generatie de oude generatie woke?

Fitvest

Ook in aflevering 2 staat veel te gebeuren. Junior (Yannick van de Velde) heeft het team nodig om zijn nieuwste high-tech product ‘het Fitvest’ te promoten bij investeerders. Zoals altijd staat Junior in het mikpunt van de spot van zijn teamleden en zint hij op wraak. Ondertussen probeert Mark (Peter Paul Muller) zijn relatie met Roos (Isa Hoes) weer op de rails te krijgen.

Gen Z

Terwijl generatie Z onze Swift Boys belachelijk maakt op TikTok, begint Desiré een relatie met een heel knappe en bijzondere influencer. Zijn adoptieouders, Bram en Paul, zijn razend enthousiast over deze potentiële schoondochter. Desiré krijgt steeds meer bedenkingen.

Juice!

Aisha maakt met haar telefoon een documentaire over Johnny, als tijdsdocument voor hun nog ongeboren dochter. Ze interviewt Johnny’s oude vrienden en ontdekt dat Johnny met een groot geheim leeft, maar niet zo groot als het geheim dat Aisha probeert te verbergen.

Bevalplan

Junior worstelt met zijn gevoelens voor zijn veel oudere secretaresse. Zijn teamgenoten besluiten hem te helpen. Johnny doet zijn best om aan alle eisen van Aisha’s bevalplan te voldoen en schakelt de hulp van Willem in.

Cryonics

Het team maakt zich zorgen om het rouwverwerkingsproces van Junior, die maar geen afscheid kan nemen van zijn overleden geliefde. Intussen ziet Johnny een gat in de markt door met Roos een kinderopvang te beginnen op de club.

Male Gaze

Jeffrey krijgt tijdens zijn werk in de plantsoenendienst de supervisie over een heuse BN’er die een taakstraf moet uitvoeren. Zero neemt zijn muzikale aspiraties serieus en gaat met behulp van zijn teamleden een videoclip opnemen.

Lifecoach

Munir en Jeffrey nemen Harry’s tuincentrum over van Willem die definitief met pensioen lijkt te gaan. Intussen brengt Mark zijn ervaringen, opgedaan bij de Sexaholics Anonymous, in de praktijk en neemt de hele club in therapie.

Gender

Rikkie is het zat, al die flauwe grappen over homo’s in de kantine en kleedkamer. Hij gaat dispensatie vragen bij de KNVB om voortaan in een vrouwenelftal mee te mogen spelen. Dat brengt Jeffrey, die al zes maanden zonder vriendin zit, op een idee.

Kerstman

Kerstmis bij Swift Boys wordt onder Roos’ leiding dit jaar heel anders: geen bier en bitterballen, maar een fundraising voor Oekraïne. Johnny heeft een verrassing voor Aisha in petto, maar de grootste verrassing wordt verzorgd door de Kerstman.

Foto: BNNVARA

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 september 2023 /