Amigo’s als eerbetoon aan Johny Voners op VTM

Amigo’s wordt vanaf vanavond – zondag 22 maart – uitgezonden op VTM als eerbetoon aan de recent overleden Johny Voners. Om 21.05 uur kun je wekelijks genieten van een dubbelaflevering. Heb je deze serie nog niet gezien, dan moet je absoluut kijken. De rol van Johny is geweldig!

Eerbetoon aan Johny Voners

“We hebben deze week spijtig genoeg afscheid moeten nemen van de fantastische acteur Johny Voners. Uit eerbetoon aan hem zenden we de reeks Amigo’s nogmaals uit”, vertelt VTM channelmanager Maarten Janssen. “Velen denken bij Johny uiteraard spontaan aan Xavier uit De Kampioenen, maar hij was een echte rasacteur die heel uiteenlopende rollen voor zijn rekening nam, zoals zijn rol in Amigo’s of de rol die hij speelt in de reeks Een Goed Jaar, die nog moet starten. Bij deze een warme oproep om zondag naar Amigo’s te kijken, want Johny verdient een groot publiek.”

Amigo’s op VTM Go en Videoland

Aan de zijde van Johny zie je verder Jurgen Delnaet, Wouter Hendrickx, Mathieu Sys, Frances Lefebure, Sahin Avci, Tom Van Bauwel, Kürt Rogiers en Sandrine André. Kun je niet kiezen tussen de nieuwe Eén reeks GR5 en deze ode aan Johny Voners dan heb ik goed nieuws: het hele seizoen van Amigo’s is ook te bekijken op het gratis online videoplatform VTM GO. Nederlandse volgers van VlaamsKijken kunnen Amigo’s op Videoland vinden. Je kunt ‘m natuurlijk ook op dvd kopen.

Ex-gedetineerden

Hoe moeilijk of makkelijk is het om een nieuwe, deugdzame start te maken na een verblijf in de gevangenis? Amigo’s kijkt binnen in restaurant Amigo’s, gerund door vijf ex-gedetineerden – Rik (Jurgen Delnaet – die uitblonk in Marsman), Berten (Johny Voners), Halil (Sahin Avci), Mathieu (Wouter Hendrickx) en Dylan (Mathieu Sys) – die hun crimineel verleden maar niet kunnen afschudden.

Driegangenmenu van misdaad, humor en drama

De vijf mannen zijn vastbesloten om met restaurant Amigo’s de kromme lijn van hun leven recht te trekken. Hun onderneming is een bijna heroïsche – vaak wanhopige – poging om het goede te doen of het verloren respect van een dochter, partner of zus terug te verdienen. Tot de vijf amigo’s beetje bij beetje worden ingehaald door hun eigen verleden en zwakheden. En wat doen ze dan? Spelen ze het eerlijk of gebruiken ze hun ‘talenten’ om het probleem wat sneller en makkelijker op te lossen?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 maart 2020 /