#LikeMe cast over seizoen 4 (lees hier alles over laatste seizoen)

#LikeMe seizoen 4 is het laatste uit de reeks over Caro, Camille, Vince, Scott, Yemi, Emma en Maria. Begin januari 2023 zag je het vierde seizoen van #LikeMe op Ketnet én nu (vanaf woensdag 17 mei) kunnen ook de Nederlandse fans kijken. #LikeMe seizoen 4 staat namelijk op Videoland! Hier lees je alles over de #LikeMe cast voor seizoen 4 en het verhaal.

Dit bericht verscheen op 11 januari 2023 op VlaamsKijken; ik heb het bijgewerkt op woensdag 17 mei 2023, omdat de complete #LikeMe serie nu op Videoland te kijken is. Blijf me ook volgen als je #LikeMe-fan bent, want de aankomende dagen komt er nog meer leuks online. Doe dat via InstagramFacebook-groep of nieuwsbrief. Voor de Camille fans hebben we daarnaast een eigen Camille-Facebook-groep.

Laatste seizoen #LikeMe

De cast van #LikeMe was woensdag 7 december 2022 te gast in de Peetieclub. Daar kwamen Francisco, Pommelien en Lotte langs met de eerste beelden van het vierde en laatste seizoen van #LikeMe. Hoe het avontuur voor hun was, lees je hier: “De afgelopen jaren met #LikeMe waren er enkele om nooit meer te vergeten. Net als wij zelf, zijn ook onze personages doorheen de afgelopen seizoenen bijzonder gegroeid. Zo hard zelfs dat het ook voor hen tijd wordt om hun vleugels uit te slaan.” Pommelien Thijs, Francisco Schuster en Lotte De Clerck hebben ook goed nieuws. Een laatste seizoen betekent namelijk niet dat #LikeMe stopt.

#Likeme seizoen 4

Nieuwsgierig naar het verhaal van #LikeMe seizoen 4? Ketnet omschrijft het zo: “Het is zover… het laatste jaar in het SAS is aangebroken voor de vrienden van #LikeMe. Hoe het leven van Caro (Pommelien Thijs) en al haar vrienden er zal uitzien eens ze zijn afgestudeerd blijft een raadsel. Maar dat ze van hun laatste jaar aan hun geliefde school in Antwerpen er eentje zullen maken om nooit meer te vergeten, dat staat vast.” Nu kun je dus naar het nieuwe seizoen van #LikeMe kijken. Daarnaast kun je ook genieten van de boeken en strips.

#LikeMe cast

De #LikeMe cast telt inmiddels tal van bekende namen. Hoe anders was dat toen we de personages voor de start van de reeks aan jullie voorstelden met het bericht Cast van #LikeMe mét achtergrond bij personages. Wie je kunt verwachten in de #LikeMe cast voor seizoen 4? Sowieso hoofdrolspelers Pommelien Thijs, Maksim Stojanac, Francisco Schuster, Camille Dhont, Lotte De Clerck, Sali Haidara, en Danny Dorland. Maar ik denk ook aan Jeroen Van Duyck, Janine Bisschops, Gunther Levi, Sven De Ridder, Disy Thys, Hugo Sigal, Vincent Banic, Marianne Carlier, Megane Moerenhout, Liandra Sadzo, Melissa Hendrickx, Amine Boujouh, Aaron Van Goethem, Dario Vanden Steen, Slongs Dievanongs, Greet Rouffaer, Aaron Blommaert en Margaux Deckers.

Lotte De Clerck en Aaron Blommaert spelen mee sinds #LikeMe seizoen 3. En dit schreven we al over de acteurs die erbij kwamen in seizoen 2.

Nieuwe gezichten cast #LikeMe seizoen 4

Daarnaast zien we in de cast #LikeMe seizoen 4 weer diverse nieuwe, bekende gezichten. Maike Boerdam, Wim Opbrouck, Jean Bosco Safari, Danni Heylen en Tom Dingenen vervoegen de volwassen cast van #LikeMe. Over de rol die ze spelen, weten we nog niets, maar natuurlijk vullen we dit artikel aan als we meer weten. Dan delen we dat via onze InstagramFacebook-groep én nieuwsbrief. Nieuwsgierig waar je de nieuwe leden uit de #LikeMe cast van kent? Een kort rijtje:

  • Maike Boerdam kennen we van Big & Betsy. Maar we zagen haar vooral in het theater, waarin ze vooral in musicals speelt. Ze zal in de winter van 2023 ook te zien zijn in De mannen van de golf met o.a. Sven De Ridder.
  • Wim Opbrouck is op dit moment als presentator van Bake Off Vlaanderen 2022 op tv te zien. Maar de acteur speelde bijvoorbeeld ook in tal van Vlaamse films en series, van het recente Chantal tot de ‘golden oldie’ In de gloria. Hij zal daarnaast te zien zijn in de nieuwe serie Arcadia.
  • Jean Bosco Safari is een Vlaams-Rwandese zanger en muzikant. Hij is deze week één van de BV’s die je ziet in De Buurtpolitie VIPS seizoen 2.
  • Danni Heylen ken je van de Kampioenen-films en serie. Al spotten we haar ook als grootmoeder in Bittersweet Sixteen.
  • Tom Dingenen is bij het grote publiek bekend geworden als Bart in Dertigers. Recent was hij nog in de kerstspecial te zien. Je zag hem daarnaast ook als agent Jan in Black-out.

Liedjes vierde reeks

Natuurlijk kun je in de vierde reeks ook weer tal van bekende liedjes horen. We weten in ieder geval dat Camille – die haar langverwachte terugkeer maakt uit Japan – de klassieker België van Het Goede Doel gaat zingen. Daarnaast horen we ook Een Optimist van Christoff. En zo zijn er nog veel meer nummers. Die kun je allemaal terugluisteren op de cd van #LikeMe seizoen 4.

#LikeMe kijken (in Nederland)

#LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic en is te kijken vanaf woensdag 11 januari 2023 op Ketnet, Ketnet.be, in de Ketnet-app en op VRT MAX. Daar vind je ook de eerste drie seizoenen. Wil je #LikeMe in Nederland kijken, dan kun je voor de eerste drie seizoenen terecht op Videoland. Het vierde seizoen is toegevoegd op woensdag 17 mei 2023. Wil je alle #LikeMe zaken direct kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België kunt zetten, zodat je alles ook via Ketnet.be en VRT MAX kunt kijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 mei 2023 /