Faithfully Yours cast met Matteo Simoni – alles over deze thriller

Matteo Simoni behoort tot de cast van de nieuwe Nederlandse thriller Faithfully Yours. Verder in de Faithfully Yours cast bekende namen als Bracha van Doesburgh, Elise Schaap, Nasrdin Dchar, Gijs Naber en Hannah Hoekstra. De film van Dutch FilmWorks draait in Nederland nu in de bioscoop. André van Duren is de regisseur. Ontdek hier alles over Faithfully Yours.

Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 13 april 2022. 23 december 2022 heeft-ie ‘m uitgebreide update gekregen.

Faithfully Yours

Bodil (Bracha van Doesburgh) en Isabel (Elise Schaap) nemen af en toe een vlucht uit hun drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust. Tijdens deze weekenden zijn ze elkaars alibi om vreemd te gaan, puur voor de spanning en ontlading. Ze werken alle details zorgvuldig uit zodat hun echtgenoten er nooit achter komen. Wanneer Isabel ineens vermist wordt, lijkt alles te wijzen op een misdrijf. Terwijl de politie een onderzoek start en de echtgenoten naar België komen, raakt Bodil steeds verder verstrikt in het web van leugens dat door haar en Isabel met zorg is opgebouwd.

Bracha van Doesburgh vertelt: “Het script heb ik in één ruk uitgelezen. Ik hou heel erg van thrillers, dus kijk er enorm naar uit om aan deze spannende film mee te werken.”

Faithfully Yours cast

In deze spannende thriller zijn de hoofdrollen voor Bracha van Doesburgh en Elise Schaap. Zij spelen twee vriendinnen die elkaars alibi zijn voor hun buitenechtelijke escapades tijdens weekendjes weg. Nasrdin Dchar en Gijs Naber zijn de twee echtgenoten en er zijn tevens grote rollen voor Hannah Hoekstra en Matteo Simoni. Kortom: tal van bekende Nederlandse acteurs en actrices. En wat bij ons extra opvalt: Vlaming Matteo Simoni in de Faithfully Yours cast. Benieuwd waar je iedereen van kent. We hebben natuurlijk een overzicht voor je.

  • Bracha Van Doesburgh ken je bijvoorbeeld uit KerstappelsDe Familie Claus, Adem in Adem uit en Oogappels. Bracha van Doesburgh is getrouwd met acteur Daan Schuurmans; samen waren zij ook te zien in de indrukwekkende Nieuwe Buren-reeks. Ze hebben eveneens een productiebedrijf, waarmee ze bijvoorbeeld de nieuwe film Piece of My Heart van Dana Nechushtan hebben gemaakt.
  • Elise Schaap heeft bij de lezers van VlaamsKijken, volgens mij geen enkele introductie meer nodig. We kennen haar natuurlijk als Daniëlle uit Undercover. Momenteel wordt er gewerkt aan een Ferry De Serie. Maar ik ben ook nieuwsgierig naar andere nieuwe producties waarin ze nu te zien is, zoals Hotel Sinestra en Stromboli. Ik vind Elise Schaap echt een geweldige actrice; volgens mij kan zij echt ieder personage spelen. Van de temperamentvolle Roemeense Ruxandra in de Familie Kruys tot een vrouw uit de bouw in Soof.
  • Nasrdin Dchar ken je als Potlood uit Mocro Maffia. Verder zag je hem onder andere in de zeer indrukwekkende kortfilm Klem, maar denk ook aan Meskina en zijn voorstellingen, zoals Adem. Of wat dacht je recent van El Houb en de serie Het Gouden Uur. Met Walid Benmbarek deed hij mee aan Hunted VIPS 2022.
  • Gijs Naber heeft al tal van rollen op zijn naam staan. Zo zag je hem bijvoorbeeld in Redbad en Judas. Maar ook als je op zijn naam klikt, ontdek je nog veel meer titels. Nieuwe producties met Gijs Naber zijn onder andere De Droom van de Jeugd, Lampje, Met mes en Crossing.
  • Hannah Hoekstra zag je recent in (online) series als Modern Love Amsterdam, Diepe Gronden, Joardy Season 2 en De Edelfigurant. Maar je kunt haar ook kennen van de Vlaams (Nederlandse) film De Patrick met daarin een naakte Kevin Janssens.
  • Matteo Simoni is op dit moment in Vlaanderen te zien in de razend populaire film Zillion. Je kent hem uit tal van series en films. Denk aan het legendarische Callboys, het ongemakkelijke Safety FirstTrio en The Racer. En laten we ook zijn hoofdrol in De Bende van Jan de Lichte niet vergeten. Het is wachten op de serie As Long As We Live waarin hij Roan speelt. Teven speelt hij één van de hoofdrollen in WIL van Tim Mielants.

Makers

De regie is in handen van André van Duren (waaronder De Bende van Oss en Nieuwe Buren). Het script van Faithfully Yours is geschreven door Paul Jan Nelissen (De Bende van Oss, Van God Los) en Elisabeth Lodeizen (Hunter Street, Thuisfront). Faithfully Yours wordt geproduceerd door Rachel van Bommel (Alles op Tafel, Loft) van Millstreet Films en de distributie wordt verzorgd door Dutch FilmWorks.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

23 december 2022 /